الان چند وقتیه فهمیدم کامپیوتر رو روشن میکنم snrم دوشماره کم میشه خاموش کنم دوشماره میره بالا
الان چند وقتیه فهمیدم کامپیوتر رو روشن میکنم snrم دوشماره کم میشه خاموش کنم دوشماره میره بالا
این مشکل بعضی از دوستان هم بود،مثلا طرف با خاموش و روشن کردن ----- هم snr نوسان میکرد براش
اگر یه مودم بگیرید با چیپست برودکام فکر کنم بهتر باشه،یه تایپیک درست کنید با عنوان معرفی مودم با چیپست برودکام،البته فکر کنم تایپیکش باشه،یه سرچی کنید شاید پیداش کنید
خوبه snr تون،باعث قطعی نمیشه فقط اگر مشکلتون اینه که سیگنال مودم تا 20 متر نمیرسه،اینو باید یه خورده حواستون باشه،منم یه مودم 2 آنته دارم اینم تا 20 متر بیشتر جواب نمیده
دوست عزیز بین n12 و 8968 کدوم بهتره؟این مدلهایی که میگید بهتره رو میشه بگید؟
من خیلی اهل مدل دادن نیستم،میترسم بعدش بد در بیاد گناهش پای من بیفته
ولی به نقل از سایت علم فردا مارک های ایسوس در اولویت هستند پس n12 بهتره
البته برای محکم کاری میتونید برید دیجی کالا نظرات مردمو هم بخونید برای این دو مدل
Last edited by محمد7966; 21-04-2016 at 17:54.
من خطم یه مقدار نویز داره . مودمی که الان دارم خیلی اذیت میکنه که به فکر عوض کردن مودم افتادم.
مودم الان Zyxel 660hn t1x هست.
بهترین چیپست الان Boradcom هست . ؟
یه مودم که خوب باشه و دو آنتنه باشه چی رو پیشنهاد میکنید ؟ 8968 TP و DLink 2750 چه چیپستی هست ؟
سلام
من یه مودم میخام برای استفاده معمولی. وب گردی باگوشی . نصب اپدیت نرم افزار گوشی. بٌردِشم بین یک طبقه رو پوشش بده . مودمم طبقه بالای ساختمون قرار داره فاصله 3 متری. هر وقت بیام پایین بتونم اینترنت داشته باشم. خونه هم 80 متر.... قیمت هم زیاد نباشه زیر 100 خوبه .
اقا کسی سایت قابل اعتمادی برای خرید 8968 داره؟
با سلام
من یک اکسس پوینت برای ساختمان خونگی میخاستم.
من برد وایرلسم کم هست میخام با استقاده از اکسس پوینت نقاطی از ساختمان که وایفا ندارند رو به وایفا وصل کنم !
مودم وایرلسم زایکسل هست.
چه اکسس پوینتی پیسنهاد میدید؟
Last edited by Hi5; 25-04-2016 at 02:38.
من مودم 8968 ورژن 3 رو خریدم وای فایش ضعیفه این تنظیمات فایروال رو نمیتونم اصلا پیدا کنم کسی میتونه کمک کنه؟بعد به خوبی مودم قبلی پیج باز نمیکنه
- - - Updated - - -
من مودم 8968 ورژن 3 رو خریدم وای فایش ضعیفه این تنظیمات فایروال رو نمیتونم اصلا پیدا کنم کسی میتونه کمک کنه؟بعد به خوبی مودم قبلی پیج باز نمیکنه
من قبلا هم بهتون گفتم وقتی مودم قبلیتون 5 دسی بل بوده و قدرتش تا 20 جواب میداده پس اینبار هم یه مودم 5 دسی بلی نمیتونه براتون سیگنال برسونه
مجبورید اون مودم قبلی رو با این مودم جدید شبکه کنید تا سیگنال تقویت بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)