تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 1291 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاری نداره می تونی طی این مدت بازی کنی یا کتاب بخونی یا فیلم ببینی و......( انقدر کار می شه کرد که مسئله پیش نیاد
    کاغذ رو نمی دونم این مرحله رو می خواد یا نه...ازمایش کردی نتیجه اش رو به من بگو( ولی زنگ زدن با ایرانسل اسونتر است تا تو گرما رفتن نمایندگی)
    فکر کنم بشه...بهشون زنگ بزن بگو ببین چی میگن ؟؟؟؟؟
    زنگ زدم یکی از فروشنده ها گفت هیچی نمیدونم!! بعد زنگ زدم ایرانسل گذاشتم رو بلنگو بعد از 5 دقیقه برداشت!
    بعد گفت وصلت میکنم به مسئول تایید ثبت نام،بعد حدود 10 دقیقه طول کشید تا یارو برداشت! آدرس گفتم گفت حله برو پول بریز حداکثر تا 48 ساعت بهت زنگ میزنن برای نصب.خلاصه از اینترنت پولو ریختم وحل شد!
    آقا دمت گرم اگه نمیگفتی کلی علاف شده بودم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

( نمی دونم اینجا بود یا یک تاپیک دیگه که یکی از بچه ها پیشنهاد داده بود وقتی به پشتیبانی زنگ می زنید با ایرانسل زنگ بزنید که هزینه نیوفته و بعد که گوشی رو بزارین روی حالت speaker (اگر گوشی داشته باشه ) و اطرافتون بزارین باشه تا زمانی که جواب بدن و برین کارهاتون رو انجام بدین.)
    من بودم که گفتم
    خودم هم همیشه همین کار رو میکنم چون اگر بخوای الاف اینا بشی دیگه کلاهت پس معرکه اس
    ولی فکر نکنم هیچ کدومتون مثل من رکورد داشته باشین من یه دفعه 59:59 ثانیه پشت خط بودم که وقتی به 1 ساعت برسه خودکار قطع میکنه

3. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام . دوستان من 128 گرفتم و پول هم واریز کردم حداکثر چقدر طول میکشه بیان مودم رو نصب کنن؟

من که 128 خانگی هستم میشه بعدا که نامه گرفتم به 512 تغییرش بدم؟ اون موقع نامه رو باید به کی داد؟؟

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام . دوستان من 128 گرفتم و پول هم واریز کردم حداکثر چقدر طول میکشه بیان مودم رو نصب کنن؟

من که 128 خانگی هستم میشه بعدا که نامه گرفتم به 512 تغییرش بدم؟ اون موقع نامه رو باید به کی داد؟؟

مرسی
    حداکثر یک هفته (معمولا) . ولی اگه بعد دو سه روز نیومدن زنگ بزن پیگیری کن تا زودتر بیان.
    نه 128 خانگی رو نمی تونی ارتقا بدی. باید این 128 را به تعرفه آزاد تغییر بدی و یه حساب جدید شرکتی با مودم اشتراکی ثبت نام کنی.

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

مرسی
    زنگ بزن . یه شماره فکس بهت میگن. ایمیل هم دارن. به هر کدام خواستی می تونی نامه و سایر مدارک رو بفرستی.

6. این کاربر از amh1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب من هم به جمع ایرانسل دار ها پیوستم ....چقدر لذت بخش است از سرعت 2 3 کیلوبایت و پینگ 2000 3000 بری هوا
    زنگ زدم یکی از فروشنده ها گفت هیچی نمیدونم!! بعد زنگ زدم ایرانسل گذاشتم رو بلنگو بعد از 5 دقیقه برداشت!
    بعد گفت وصلت میکنم به مسئول تایید ثبت نام،بعد حدود 10 دقیقه طول کشید تا یارو برداشت! آدرس گفتم گفت حله برو پول بریز حداکثر تا 48 ساعت بهت زنگ میزنن برای نصب.خلاصه از اینترنت پولو ریختم وحل شد!
    آقا دمت گرم اگه نمیگفتی کلی علاف شده بودم...
    خواهش

من بودم که گفتم
    خودم هم همیشه همین کار رو میکنم چون اگر بخوای الاف اینا بشی دیگه کلاهت پس معرکه اس
    ولی فکر نکنم هیچ کدومتون مثل من رکورد داشته باشین من یه دفعه 59:59 ثانیه پشت خط بودم که وقتی به 1 ساعت برسه خودکار قطع میکنه
    مال من بیشتر است 2 ساعت و 40 دقیقه فکر کنم (7 قسمت انیمه دیدم تا امدن جواب دادن)
    ایول به معرفتت
    حالا منم پیوستم به ایرانسل ....وقت داشتی بیا یک مجموعه راهنماها و مطالبی که سوال خیلی ها هست رو تنظیم کنیم و بزاریم پست اول.

حداکثر یک هفته (معمولا) . ولی اگه بعد دو سه روز نیومدن زنگ بزن پیگیری کن تا زودتر بیان.
    نه 128 خانگی رو نمی تونی ارتقا بدی. باید این 128 را به تعرفه آزاد تغییر بدی و یه حساب جدید شرکتی با مودم اشتراکی ثبت نام کنی.

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

زنگ بزن . یه شماره فکس بهت میگن. ایمیل هم دارن. به هر کدام خواستی می تونی نامه و سایر مدارک رو بفرستی.
    این چرا دو جوابی است

حالا دو سوال اساسی :
    هنوز که حجمی که باسه لیست سیاه مشخص کردن تغییر که نکرده از اخرین بار که پرسیدم ؟
    بعد من از کجا این حجم مصرفی ام رو ببینم که یک موقع دوربین کنترل حجم مچم رو نگیره؟

8. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان عزیز کسانی که 512KB/S دارند با مودم WiFi وضعیت پینگشون چطوره؟!

برای من در حالتی که 5 تا خط سیگنال پر هست (بهترین حالت) 327ms پینگمه...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز کسانی که 512KB/S دارند با مودم WiFi وضعیت پینگشون چطوره؟!

برای من در حالتی که 5 تا خط سیگنال پر هست (بهترین حالت) 327ms پینگمه...!
    مگه مدل مودم تو پینگ تاثیر داره؟
    در ضمن من با سرور آلمان گرفتم شد این
    جمهوری چک کمتر هم بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مال من بیشتر است 2 ساعت و 40 دقیقه فکر کنم (7 قسمت انیمه دیدم تا امدن جواب دادن)
    ایول به معرفتت
    حالا منم پیوستم به ایرانسل ....وقت داشتی بیا یک مجموعه راهنماها و مطالبی که سوال خیلی ها هست رو تنظیم کنیم و بزاریم پست اول.

حالا دو سوال اساسی :
    هنوز که حجمی که باسه لیست سیاه مشخص کردن تغییر که نکرده از اخرین بار که پرسیدم ؟
    بعد من از کجا این حجم مصرفی ام رو ببینم که یک موقع دوربین کنترل حجم مچم رو نگیره؟
    1-نه منم که گفتم هر سرویسی که داری حساب کن ببین در ماه چه قدر میتونی 24 ساعته دانلود کنی از اون مقدار باید کمتر باشه مثلا با 512 حدود 150 گیگ میتونی دانلود کنی ولی نباید به 150 برسه حتی 149.9 بشه ولی 150 نشه
    2-از تو قسمت حساب تو کنترل پنل اینترنتی یه جا نوشته
    مجموع کل استفاده ها در دوره جاری
    اون جا هست که چه قدر استفاده کردی و تو جزئیات حساب ویژه
    باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه
    اون جا حجم مونده رو نوشته که خیلی زیادتر از چیزی هست که میتونی دانلود کنی (البته اگر نامحدود باشی)
    در مورد راهنما هم من پایه ام ولی نمیدونم در مورد چه مطالبی باید بنویسیم اگر خودت سوال ها رو میگی و من جواب ها رو که بسم الله

12. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaftare_bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرسی
    زنگ بزن 707 ی ایمیل و ی شماره فکس بهت میدن من ایمیل رو توصیه میکنم چون فکس فرستادم فایده نداشت 48 ساعت بعد از فرستادن ایمیل دوباره زنگ بزن و در صورتی که ایمیلتون ثبت شده باشه درخواست تغییر تعرف به 512 رو واست پر میکنن و در دوره بعد به میزان تعرفه شارژ کن اتوماتیک دیگه 512 میشه
    من که خودم این مراحلو طی کردم

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

1-نه منم که گفتم هر سرویسی که داری حساب کن ببین در ماه چه قدر میتونی 24 ساعته دانلود کنی از اون مقدار باید کمتر باشه مثلا با 512 حدود 150 گیگ میتونی دانلود کنی ولی نباید به 150 برسه حتی 149.9 بشه ولی 150 نشه
    2-از تو قسمت حساب تو کنترل پنل اینترنتی یه جا نوشته
    مجموع کل استفاده ها در دوره جاری
    اون جا هست که چه قدر استفاده کردی و تو جزئیات حساب ویژه
    باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه
    اون جا حجم مونده رو نوشته که خیلی زیادتر از چیزی هست که میتونی دانلود کنی (البته اگر نامحدود باشی)
    در مورد راهنما هم من پایه ام ولی نمیدونم در مورد چه مطالبی باید بنویسیم اگر خودت سوال ها رو میگی و من جواب ها رو که بسم الله
    مجموع کل استفاده ها در دوره جاری رو زده 400 مگ و ظاهرا اپدیت نشده ولی این یکی تو جزئیات حساب ویژه
    باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه رو واحدش به کیلوبایت است یا مگابایت؟اگر کیلوبایت باشه من بدبخت می شم....کمتر از 20 گیگ برام مونده......اونم ظرف 24 ساعت....اصلا با فرمول شما نمی خونه که.......قات زده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •