چي مي شه يكي يه روز بياد تو گروه بنويسه:
ويواز براي اندرويد هك شد!!ويوارويد!!!!!
يا اين كه حداقل سوني اريكسون اعلام كنه كه كه از خر شيطون پياده شده و مي خواد يه آپديت واسه گوشي بده بيرون!!!!!
![]()
چي مي شه يكي يه روز بياد تو گروه بنويسه:
ويواز براي اندرويد هك شد!!ويوارويد!!!!!
يا اين كه حداقل سوني اريكسون اعلام كنه كه كه از خر شيطون پياده شده و مي خواد يه آپديت واسه گوشي بده بيرون!!!!!
![]()
خدا كنه اين اتفاق بيفته
اخ گفتی.....منم می خوام
دیروز تو ویکی پدیا چرخ میزدم اتفاقی مشخصات ویواز پرو رو دیدم شاید باورتون نشه CPU یی که تو این گوشی استفاده شده همونی هست که تو Galaxy S/SL استفاده شده که فقط فرکانس شده 1GHz که GPU یا همون کارت گرافیک دقیقا با ویواز و ویواز پرو یکی هست فقط این میدونم بگم ویواز و ویواز پرو میتون اندروید رو اجرا کنن اگه ROM کم نیاره
یه چیز دیگه در مورد CPU یی که تو این گوشی به کار برده شده اینکه اول از نوع OMAP3630 Cortex-A8 هست که تو سایت ویکی پدیا فرکانس این نو CPU ها رو زده از 600 تا بالاتر از 1GHz میتونه باشه حالا نمیدونم با Overclock یا موقع ساخت این فرکانس رو میدن
ویواز/پرو واقعا سخت افزار قوی داره ولی حیف که S60v5رو شه که باید رو گوشی های جاوا ریخته اصلا پرفورمنس خوبی نداره
با امضا دادن تو سایت کمک تا سونی اریکسون اپدیت سیمبین 3 یا 4 رو برای ما ویواز دارها بده تو هر سایتی که میتونید پخشش کنید ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahidsport; 19-09-2011 at 21:23.
آپدیت نمیدن
چند صفحه پیش متن قسمت پشتیبانی فارسی رو که میل زدن بهم گذاشته بودم
که گفتن از آپدیت خبری نیست
دوستان یه مشکل اساسی
الان 2 هفته هست که گوشی ندارم
کابل رابط قسمت کیبورد به صفحه نمایش گوشیم مشکل پیدا کرده
کابلشم کسی نداره اصلا (گویا بهش میگن کابل فلت)
کسی جایی سراغ نداره داشته باشن؟
خیلی حیاتیه
بابا من بدون ویواز پرو و کیبوردش دارم می میرررررررررررررررم :-(
اين رو مي دونستيم فقط به عنوان يك "كْْْْْْْْْْْــــــــــــ ـــــــــــاش"مطرح كرديم
من تقريبا اكثر ايزار هاي و قطعات ويواز رو توي طبقه 2 علا الدين پيدا كردم ديگه كابل فلت كه سهله! البته اين مسأله
مال چند ماه پيشه!
البته يك سايت اينترنتي هم هست كه براي كاشان هست قيمت هاش بالاتر از علا الدينه ولي پستي هم مي فروشه
ببين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آخرین آپدیت vivaz هنوز R2EA023 به تاریخ 20/08/2010 است؟
و درموقع فیلمبرداری اولش چند ثانیه 2 تا تیک میزنه بعد درست میشه رم هم TDK8 gig خوب است مشکل از چیست؟ از نرم افزار و بازی های که روش نصب کردم میتونه باشه؟
از مموری شما اطلاعات زیادی ندارم ولی اینو میدونم برای اینکه تو حالت 720 فیلم برداری تیک نزنه باید رم سرعت بالا بندازی مثلا کلاس 6و درموقع فیلمبرداری اولش چند ثانیه 2 تا تیک میزنه بعد درست میشه رم هم TDK8 gig خوب است مشکل از چیست؟ از نرم افزار و بازی های که روش نصب کردم میتونه باشه؟
اپدیت جدید هم همون تاریخی هست که خودتون فرمودید و دیگه هم نمیاد .....![]()
سلام دوستان
بعد از مدت ها انتظار امروز اعلام شد که ویواز هم -- شد
این خبر برای من که خیلی خوشحال کننده بود شما رو نمیدونم
تا چند ساعت دیگه این خبر مثل توپ صدا میکنه و همه جا میپیچه
الان وقت ندارم روش رو بذارم ولی اگر یک سرچ بکنید چیز های جالبی پیدا می کنید![]()
Last edited by masoudi_2008; 22-09-2011 at 12:06.
اگه میشه روش رو بذارین من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم لااقل لینک شو بذارین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)