آخه قبل از تعويض صفحه كلاچ و تسمه تايم هيچ مشكلي نبود بعد از تعويض شروع شد
احتمال داره تسمه تايم رو بد جازده باشن مثلا تايم ماشين بهم ريخته باشه باعث ريپ زدن شده باشه يا مثلا تسمه تايم و سفت بسته باشن ؟
آخه قبل از تعويض صفحه كلاچ و تسمه تايم هيچ مشكلي نبود بعد از تعويض شروع شد
احتمال داره تسمه تايم رو بد جازده باشن مثلا تايم ماشين بهم ريخته باشه باعث ريپ زدن شده باشه يا مثلا تسمه تايم و سفت بسته باشن ؟
باکس رو من بریدم . شتاب وقتی موتور سرده خوبه و اینکه صدای ماشین زیاد میشه. من ک از کارم پشیمون شدم.پیشنهاد میکنم فقط رزوناتور رو ببند ک کلید غلط کردم داره
من واسه پیکان انجام دادم. تقریباً بعد از سه سال مصرف گاز نیم لیتر روغن توش بود.
عکس از خود درپوش ندارید؟؟؟
من که بعد از یک هفته انتظار شرکت کورکن رو نداشته و ارسال نکرده. شهر رو هم زیر و رو کردم خبری نبود و کسی نداشت. یه جا یه درپوش سفید دو سانتی تو خالی یه طرف بسته داشت میگفت برای پژو و زانتیا استفاده میشه ولی نمایندگی گفت اون نیست.
اگر تایم ماشین به هم بریزه با کولر و بی کولر فرقی نداره و کاشین خوب کار نمی کنه و البته حرارت موتور هم یکی دو پله بالاتر میره و صداش هم تصاعدی بیشتر میشه
این مورد شما به احتمال زیاد باید برقی باشه ولی به هر حال با دیاگ زدن احتمال پیدا شدن ایراد هست
همون مشکیه که توی کادر قرمز هست درپوشه
برای چی درخواست درپوش جدید دادن؟مگر شکسته یا گمش کردن؟
عجب احمق هایی هستند!!
شما درپوش جدید هم که بگیری بازم نشت می کنه بس که این قطعه مضخرف و بی ربط طراحی شده
اگر درپوش اصلی هستش ببر پیش مکانیکی بیرون و یک چسب مزدا و دو لیتر هم واسکازین الف اصلی بگیر بده واسکازین را برات تخلیه کنند و در پوش را باز ، تمیز و چسب بزنند و مجددا ببندند و واسکازین را هم تعویض کنند دیگه از این قسمت نشت نخواهد کرد
اگر هم درپوش اصلی را از روی ماشین برداشتن که دیگه نمایندگی شاهکاری هست
اگر هم درپوش گم شده یک سنسور کیلومتر سوخته و خراب ببند جای درپوش
کلا کار نشد نداره
با تشکر، منم سئوال دقیقاً این هستش که این مواردی که در فایل ارسالی ذکر شده اصولی هست یعنی انجام بدی بهتر میشه ماشین یا الکیه و یا حتی به ماشین آسیب میزنه؟
خب اگه شما باکس رو اصلاح کردی و نتیجه معکوس گرفتی یعنی صدا زیاد شده و شتاب و گشتاور فرقی نکرده خب پس نباید این کارو انجام داد!
- - - Updated - - -
با تشکر، سئوال منم دقیقاً این هستش که این مواردی که در فایل ارسالی ذکر شده اصولی هست یعنی انجام بدی بهتر میشه ماشین یا الکیه و یا حتی به ماشین آسیب میزنه؟
خب اگه شما باکس رو اصلاح کردی و نتیجه معکوس گرفتی یعنی صدا زیاد شده و شتاب و گشتاور فرقی نکرده خب پس نباید این کارو انجام داد!
سلام
اگه تسمه تایم رو بد نصب کرده باشه دائم چراغ چک روشن میمونه و ارور سنسور میل سوپاپ میده و اینکه تو هر حالتی موتور کم جونه ( مگه اینکه یک دندونه جابجا باشه که در اون صورت هم چرتغ چک روشنه ولی موتور نرم کار میکنه )
در مورد ریپ زدن با کولر ، اگه موتور 3 میشه و صداش عوض میشه و لرزش زیاد پیدا میکنه ، ایراد از سیم کشی کوئل هستش.که معمولا دسته سیم کوتاه کوئل باید عوض بشه یا برق مثبت 12 و منفی سیم کشی کوئل تقویت بشه.
سوکت های سر کوئل رو یکبار در بیارین و دوباره جا بزنین.اگه مشکل ریپ زدن ( سه شدن موتور ) موقتا برطرف شد باید دسته سیم کوتاه کوئل عوض بشه.
در مورد دستکاری باکس فیلتر هوا ef7 :
صدای موتور زیاد میشه . تو دنده 1 و 2 با فشردن پدال گاز سریعتر شتاب میگیره و اون مکث رو کمتر داره ( مخصوصا با دریچه گاز برقی ) ولی تو دور بالا به نظر میاد کم جون میشه و کشش ماشین کمتر میشه.
Last edited by bijandarbari; 23-08-2015 at 14:11.
در مورد باکس هوا با ایشون موافقم. برای مثالشما الان نمیتونی تو دنده یک راحت دور موتورتو بالا ببری چون ماشین بهش فشار میاد و اصلا راه نمیره ولی بعد از اصلاح تو دندهیک ب سادگی ماشین از جا کنده میشه و راحت گاز میخوره. اما صدای مکش هوا و زور زدن ماشین تو دور بالا ادمو پشیمون میکنه کما لینکه من شدم و درخواست باکس جدید دادم.
در مورد دستکاری باکس هوا اگر با ماشین مشکلی ندارید توصیه می کنم دستکاریش نکنید
دستکاری باکس باید با دقت انجام بشه ، اگر اصولی صورت نگیره نه تنها صدا افزایش پیدا می کنه بلکه گشتاور هم در دور پایین به هم میریزه
کسانی که مشکل شدید کپ اول حرکت دارند اصلاح باکس (البته اصولی) و تعویض شمع می تونه تا حدودی راه گشا باشه
کسانی هم که مشکلی ندارند به این فکر نباشیند که مثلا 10-15 اسب به قدرت ماشین زیاد میشه
من خودم باکس را تغییر دادم و همزمان شمع را هم تعویض کردم چون مشکل کپ اول حرکت داشتم
مشکل کپ حدود 80 % رفع شد و البته کمی صدای موتور هم عوض شد
ضمن اینکه در مورد پست قبلی تجربه به من میگه هرچی مسیر ورود هوا (Intake) هوای بیشتری را در اختیار موتور بذاره گشتاور از دور پایین منتقل میشه به دور بالا و البته بسته به شرایط بیشینه اش هم افزایش پیدا می کنه
همونروز خود نمایندگی میخواست چسب بزنه ولی بخاطر گارانتی چسب نزدن و درخواست قطعه دادن. الان تماس گرفتم گفت سنسور کیلومتر سوخته بیاری حله. گارانتی هم مشکلی نداره.
در مورد واسکازین هم ک پولم ب الف نمیرسه و تو شهرمون اصلا پیدا نمیشه. ایرانول هم پیدا نکردم و توتال هم ک دوستان گفتن آشغاله. نهایتا ب سفارش نمایندگی بهران سمند ۷۵ ۸۰ با کد GL4 خریدم. خوبه؟
Last edited by mohamadamin77; 25-08-2015 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)