تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 472 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

احتمال زیاد خار قفل فرمون شکسته
    شما زیاد درگیر این مسئله نباشید
    3 تا خار داره که ممکنه دو تاش شکسته باشه
    این خودرو های داخلی اینقدر مشکل دارند که این مشکل شما مشکل حساب نمیشه

این عکس ها مربوط به حدعقل یکسال پیشه
    توی این عکس ها هم به وضوح میشه دید که جا برای ماشین نو زیاد دارند
    ولی بنا به دلایل روانی بازار فعلا افت شدید فروش خودرو نو در کشور وجود داره و مصداقش هم اینه که قیمت تندر 90 صفر از 42-43 در بازار رسیده به 37

البته بخش زیادی از مشکلات فرمون بر می گرده به لاستیک بی کیفیت و افتضاح داخلی
    شاید علت اینکه من مشکل پله کردن فرمون را ندارم اینه که در همون کیلومتر اول با برند خارجی تعویض کردم
    لاستیک ایرانی فقط بدرد داخل شهر و تاکسی می خوره
    پ.ن : بماند که خودم 35000 کیلومتر را با لاستیک بارز آشغال توی جاده ها در سفر بودم

توصیه می کنم به شما که یک دیاگ بزنید و مشکل برقی را زیر نظر بگیرید
    مخصوصا دسته سیم اصلی را
    آخه قبل از تعويض صفحه كلاچ و تسمه تايم هيچ مشكلي نبود بعد از تعويض شروع شد
    احتمال داره تسمه تايم رو بد جازده باشن مثلا تايم ماشين بهم ريخته باشه باعث ريپ زدن شده باشه يا مثلا تسمه تايم و سفت بسته باشن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان پیرو مشکلاتی که سمندم داشت کلی روی نت گشتم خصوصاً تو سایت تیونینگ تاک که برای مشکلات راهکارهایی به شرح ذیل بیان شده بود:

مشکل فرمون: تعویض بوش با بوش تفلونی

مشکل روغن ریزی: تعویض دربوش یا آب بندی

مشکل کپ کردن ماشین: اصلاح باکس هوا و بستن رزوناتور

فایل کامل این آیتم ها رو از اینجا دانلود کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخاستم ببینم شما تا حالا این کارها رو خودتون کردید؟ و نتیجه چی بوده؟

مرسی

باکس رو من بریدم . شتاب وقتی موتور سرده خوبه و اینکه صدای ماشین زیاد میشه. من ک از کارم پشیمون شدم.پیشنهاد میکنم فقط رزوناتور رو ببند ک کلید غلط کردم داره

3. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

درود
    اي اف 7 هاي دوگانه سوز !!!

دوستان ظاهراً رگلاتور گاز بعد از يه مدت كاركرد ، نياز به سرويس داره و بايد روغني كه داخلش جمع شده رو تخليه كرد .
    كسي تا حالا اين كار رو انجام داده ؟
    بعد از چه مدت كاركرد ماشين ،بايد اين كار رو انجام داد؟

من واسه پیکان انجام دادم. تقریباً بعد از سه سال مصرف گاز نیم لیتر روغن توش بود.

5. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

عکس زیر که معرف حضور هست :

اول باید هواکش را کلا در بیارد و بعد با آچار ستاره ای یا آچار ال پیچش را باز کنید
    فقط یادتون باشه که یک پاکت پلاستیکی در دست داشته باشید که بلافاصله بعد از باز کردن درپوش پلاستیک را پچپونید توی سوراخ وگرنه واسکازین بیرن می پاشه و همه جار را به کثافت می کشه
    من دور درپوش چسب سیلیکون زدم ولی به نظر خودم چون اون اطراف به شدت روغنی هست نمی تونه خوب آب بندی کنه در نتیجه توصیه می کنم دور درپوش را به مقدار زیاد تفلن بزنید و به زور درپوش را جا بزنید و پیچش را هم ببندین
    یاآوری می کنم که اون در پوش به شدت بد دست هست و در نگاه اول شاید اصلا نتونید ببینیدش

عکس از خود درپوش ندارید؟؟؟
    من که بعد از یک هفته انتظار شرکت کورکن رو نداشته و ارسال نکرده. شهر رو هم زیر و رو کردم خبری نبود و کسی نداشت. یه جا یه درپوش سفید دو سانتی تو خالی یه طرف بسته داشت میگفت برای پژو و زانتیا استفاده میشه ولی نمایندگی گفت اون نیست.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

آخه قبل از تعويض صفحه كلاچ و تسمه تايم هيچ مشكلي نبود بعد از تعويض شروع شد
    احتمال داره تسمه تايم رو بد جازده باشن مثلا تايم ماشين بهم ريخته باشه باعث ريپ زدن شده باشه يا مثلا تسمه تايم و سفت بسته باشن ؟
    اگر تایم ماشین به هم بریزه با کولر و بی کولر فرقی نداره و کاشین خوب کار نمی کنه و البته حرارت موتور هم یکی دو پله بالاتر میره و صداش هم تصاعدی بیشتر میشه
    این مورد شما به احتمال زیاد باید برقی باشه ولی به هر حال با دیاگ زدن احتمال پیدا شدن ایراد هست

عکس از خود درپوش ندارید؟؟؟
    من که بعد از یک هفته انتظار شرکت کورکن رو نداشته و ارسال نکرده. شهر رو هم زیر و رو کردم خبری نبود و کسی نداشت. یه جا یه درپوش سفید دو سانتی تو خالی یه طرف بسته داشت میگفت برای پژو و زانتیا استفاده میشه ولی نمایندگی گفت اون نیست.
    همون مشکیه که توی کادر قرمز هست درپوشه
    برای چی درخواست درپوش جدید دادن؟مگر شکسته یا گمش کردن؟
    عجب احمق هایی هستند!!
    شما درپوش جدید هم که بگیری بازم نشت می کنه بس که این قطعه مضخرف و بی ربط طراحی شده
    اگر درپوش اصلی هستش ببر پیش مکانیکی بیرون و یک چسب مزدا و دو لیتر هم واسکازین الف اصلی بگیر بده واسکازین را برات تخلیه کنند و در پوش را باز ، تمیز و چسب بزنند و مجددا ببندند و واسکازین را هم تعویض کنند دیگه از این قسمت نشت نخواهد کرد
    اگر هم درپوش اصلی را از روی ماشین برداشتن که دیگه نمایندگی شاهکاری هست
    اگر هم درپوش گم شده یک سنسور کیلومتر سوخته و خراب ببند جای درپوش
    کلا کار نشد نداره

8. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

باکس رو من بریدم . شتاب وقتی موتور سرده خوبه و اینکه صدای ماشین زیاد میشه. من ک از کارم پشیمون شدم.پیشنهاد میکنم فقط رزوناتور رو ببند ک کلید غلط کردم داره
    با تشکر، منم سئوال دقیقاً این هستش که این مواردی که در فایل ارسالی ذکر شده اصولی هست یعنی انجام بدی بهتر میشه ماشین یا الکیه و یا حتی به ماشین آسیب میزنه؟
    خب اگه شما باکس رو اصلاح کردی و نتیجه معکوس گرفتی یعنی صدا زیاد شده و شتاب و گشتاور فرقی نکرده خب پس نباید این کارو انجام داد!

- - - Updated - - -

با تشکر، سئوال منم دقیقاً این هستش که این مواردی که در فایل ارسالی ذکر شده اصولی هست یعنی انجام بدی بهتر میشه ماشین یا الکیه و یا حتی به ماشین آسیب میزنه؟
    خب اگه شما باکس رو اصلاح کردی و نتیجه معکوس گرفتی یعنی صدا زیاد شده و شتاب و گشتاور فرقی نکرده خب پس نباید این کارو انجام داد!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوگانه اي اف سون 91 با 60 هزار تا كار
    ديروز تسمه تايم و ديسك وصفحه رو عوض كردم و واشر درپوش سر سيلندر(دوستان واشر سرسيلندر نه ها واشر درپوش سر سيلندر ) رو هم عوض كردم كلاچ ودنده فوق العاده نرم شداز امروز صبح چه با گاز چه با بنزين كولر مي گيرم موتور ريپ مي زنه (در حركت و درجا در زمان كولر گرفتن ريپ مي زنه ) مشكل رو از چي تشخيص مي دين
    سلام

اگه تسمه تایم رو بد نصب کرده باشه دائم چراغ چک روشن میمونه و ارور سنسور میل سوپاپ میده و اینکه تو هر حالتی موتور کم جونه ( مگه اینکه یک دندونه جابجا باشه که در اون صورت هم چرتغ چک روشنه ولی موتور نرم کار میکنه )

در مورد ریپ زدن با کولر ، اگه موتور 3 میشه و صداش عوض میشه و لرزش زیاد پیدا میکنه ، ایراد از سیم کشی کوئل هستش.که معمولا دسته سیم کوتاه کوئل باید عوض بشه یا برق مثبت 12 و منفی سیم کشی کوئل تقویت بشه.
    سوکت های سر کوئل رو یکبار در بیارین و دوباره جا بزنین.اگه مشکل ریپ زدن ( سه شدن موتور ) موقتا برطرف شد باید دسته سیم کوتاه کوئل عوض بشه.

در مورد دستکاری باکس فیلتر هوا ef7 :
    صدای موتور زیاد میشه . تو دنده 1 و 2 با فشردن پدال گاز سریعتر شتاب میگیره و اون مکث رو کمتر داره ( مخصوصا با دریچه گاز برقی ) ولی تو دور بالا به نظر میاد کم جون میشه و کشش ماشین کمتر میشه.
    Last edited by bijandarbari; 23-08-2015 at 14:11.

11. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

اگه تسمه تایم رو بد نصب کرده باشه دائم چراغ چک روشن میمونه و ارور سنسور میل سوپاپ میده و اینکه تو هر حالتی موتور کم جونه ( مگه اینکه یک دندونه جابجا باشه که در اون صورت هم چرتغ چک روشنه ولی موتور نرم کار میکنه )

در مورد ریپ زدن با کولر ، اگه موتور 3 میشه و صداش عوض میشه و لرزش زیاد پیدا میکنه ، ایراد از سیم کشی کوئل هستش.که معمولا دسته سیم کوتاه کوئل باید عوض بشه یا برق مثبت 12 و منفی سیم کشی کوئل تقویت بشه.
    سوکت های سر کوئل رو یکبار در بیارین و دوباره جا بزنین.اگه مشکل ریپ زدن ( سه شدن موتور ) موقتا برطرف شد باید دسته سیم کوتاه کوئل عوض بشه.

در مورد دستکاری باکس فیلتر هوا ef7 :
    صدای موتور زیاد میشه . تو دنده 1 و 2 با فشردن پدال گاز سریعتر شتاب میگیره و اون مکث رو کمتر داره ( مخصوصا با دریچه گاز برقی ) ولی تو دور بالا به نظر میاد کم جون میشه و کشش ماشین کمتر میشه.

در مورد باکس هوا با ایشون موافقم. برای مثالشما الان نمیتونی تو دنده یک راحت دور موتورتو بالا ببری چون ماشین بهش فشار میاد و اصلا راه نمیره ولی بعد از اصلاح تو دندهیک ب سادگی ماشین از جا کنده میشه و راحت گاز میخوره. اما صدای مکش هوا و زور زدن ماشین تو دور بالا ادمو پشیمون میکنه کما لینکه من شدم و درخواست باکس جدید دادم.

13. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در مورد دستکاری باکس هوا اگر با ماشین مشکلی ندارید توصیه می کنم دستکاریش نکنید
    دستکاری باکس باید با دقت انجام بشه ، اگر اصولی صورت نگیره نه تنها صدا افزایش پیدا می کنه بلکه گشتاور هم در دور پایین به هم میریزه
    کسانی که مشکل شدید کپ اول حرکت دارند اصلاح باکس (البته اصولی) و تعویض شمع می تونه تا حدودی راه گشا باشه
    کسانی هم که مشکلی ندارند به این فکر نباشیند که مثلا 10-15 اسب به قدرت ماشین زیاد میشه
    من خودم باکس را تغییر دادم و همزمان شمع را هم تعویض کردم چون مشکل کپ اول حرکت داشتم
    مشکل کپ حدود 80 % رفع شد و البته کمی صدای موتور هم عوض شد
    ضمن اینکه در مورد پست قبلی تجربه به من میگه هرچی مسیر ورود هوا (Intake) هوای بیشتری را در اختیار موتور بذاره گشتاور از دور پایین منتقل میشه به دور بالا و البته بسته به شرایط بیشینه اش هم افزایش پیدا می کنه

15. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اگر تایم ماشین به هم بریزه با کولر و بی کولر فرقی نداره و کاشین خوب کار نمی کنه و البته حرارت موتور هم یکی دو پله بالاتر میره و صداش هم تصاعدی بیشتر میشه
    این مورد شما به احتمال زیاد باید برقی باشه ولی به هر حال با دیاگ زدن احتمال پیدا شدن ایراد هست

همون مشکیه که توی کادر قرمز هست درپوشه
    برای چی درخواست درپوش جدید دادن؟مگر شکسته یا گمش کردن؟
    عجب احمق هایی هستند!!
    شما درپوش جدید هم که بگیری بازم نشت می کنه بس که این قطعه مضخرف و بی ربط طراحی شده
    اگر درپوش اصلی هستش ببر پیش مکانیکی بیرون و یک چسب مزدا و دو لیتر هم واسکازین الف اصلی بگیر بده واسکازین را برات تخلیه کنند و در پوش را باز ، تمیز و چسب بزنند و مجددا ببندند و واسکازین را هم تعویض کنند دیگه از این قسمت نشت نخواهد کرد
    اگر هم درپوش اصلی را از روی ماشین برداشتن که دیگه نمایندگی شاهکاری هست
    اگر هم درپوش گم شده یک سنسور کیلومتر سوخته و خراب ببند جای درپوش
    کلا کار نشد نداره

همونروز خود نمایندگی میخواست چسب بزنه ولی بخاطر گارانتی چسب نزدن و درخواست قطعه دادن. الان تماس گرفتم گفت سنسور کیلومتر سوخته بیاری حله. گارانتی هم مشکلی نداره.
    در مورد واسکازین هم ک پولم ب الف نمیرسه و تو شهرمون اصلا پیدا نمیشه. ایرانول هم پیدا نکردم و توتال هم ک دوستان گفتن آشغاله. نهایتا ب سفارش نمایندگی بهران سمند ۷۵ ۸۰ با کد GL4 خریدم. خوبه؟
    Last edited by mohamadamin77; 25-08-2015 at 22:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •