کسی اطلاعاتی در این زمینه نداره؟
کسی اطلاعاتی در این زمینه نداره؟
....................
Last edited by jjadm; 14-05-2016 at 10:26.
وقت بخیر. من دفترچه ثبت نام بدون آزمون بهمن ۹۴ رو خوندم نوشته بود افراد شاغل فقط میتونن رشته مرتبط با شغل خودشون رو بخونن و همینطور کسی که دیپلم تجربی داره نمیتونه رشته های گروه ریاضی فیزیک رو انتخاب کنه! یعنی من که دادگستری کار میکنم و دیپلم تجربی دارم نمیتونم فناوری اطلاعات بخونم؟!!!! دلم رو صابون زده بودم که میتونم کلاس های بعد از ظهر و پنجشنبه جمعه رو شرکت کنم و هم شغلم رو داشته باشم هم به کلاس و درسم برسم .اینطوری باشه که خیلی بده مجبور میشم پیام نور بخونم. همینطوریه یا من اشتباه متوجه شدم؟ ممنون
Last edited by mortezaabbasi; 09-04-2016 at 23:16.
سلام
دوستان لطفا راهنمائی کنید
یکی از دوستان چند درس را در کاردانی قبول شد و حالا که آمده کارشناسی همان درسها را بهش دادن
و حالا سوالی دارم آیا میتونه و بره و این درسها را به دانشگاه بگه که حذف کنن ؟ چون در زمانی که کاردانی بود این درسها را قبول شد و حالا در کارشناسی همان درسها را بهش دادن
ممنون میشوم راهنمائی کنید
خداحافظ
سلام
یه درخواست بده امتحانش ضرری نداره که
به هر حال دانشگاه پولی ممکنه قبول نکنه ولی امتحانش ضرری نداره البته من برای علمی کاربردی رو نمیدونم ولی تو دولتی ها درخواست میدادیم یا قبول میکردن یا نه
نمونه اش دوست من که از پیام نور دولتی قبول شد و براش بعضی از درسا رو معادل سازی کردند براش
سلام خوب هستید ببخشید میشه دوستان راهنمایی کنن این شماره های دانشجویی چطوری مثلا
این کد دانشجویی مال چه رشته ای سال میدونم 93 و ترم 1 فکر کنم ولی رشته چطوری میشه فهمید.
93145002180171
Last edited by Fusi0n; 13-05-2016 at 23:26.
فکر نکنم قانون ثابتی داشته باشه شماره دانشجویی
این که میگین عدد 1 برای ترم یک هست درست نیست که چون همه شماره دانشجویی ها ترم اول داده میشه ولی من عدد بعد از سال ورودم 1 نیست 3 بوده و برای کارشناسی 4!
ولی تمام هم رشته ای های من که در این سال وارد شدن جز 2و 4 رقم اخر بقیه شماره هاشون با من یکی بود!
باید ی سرچ بین شماره دانشجویی های رشته های مختلف دانشگاه بزنین تا متوجه بشین
فوری لطف کنید جواب بدید!!!!
من 3ترم کارشناسی مدیریت بازرگانی غیر انتفاهی می خوندم و ترم 4 رو به خاطر شرایط کاریم نرفتم و میخوام انصراف هم بدم و بیام علمی کاربردی نزدیک خونمون. ازینور معدل کتبی دیپلمم 10/56 و معدل کل یا نهایی دیپلمم 15/60 هست،الان نمیدونم کدوم ملاکه برای ورود به علمی کاربردی،چون گفتن شرط معدل بالای 12 هستش، و اگه با همین معدل میتونم وارد شم،میتونم کاردانی حسابداری برم یا کارشناسی؟ تروخدا جواب بدید نمیدونم از کجا اطلاعات کسب کنممسوولین هم که درست و حسابی جواب نمیدن ! دیگه امیدم به پاسخ شماست.ممنون
![]()
سلام
برای ثبتنام از معدل کل استفاده میشه که باید دقیق نوشته بشه و در صورت مغایرت از شما ثبتنام نمیکنند.
شما برای انتخاب رشته مانعی ندارین در ابتدا کاردانی و بعد ازمون کاردانی به کارشناسی شرکت کنین.
این طور که متوجه شدم اون عدد بعد سال 1و 2 فقط هست و وردوی اول و دوم نشون میده 2 مثلا میشه مال ترم بهمن تا خردادفکر نکنم قانون ثابتی داشته باشه شماره دانشجویی
این که میگین عدد 1 برای ترم یک هست درست نیست که چون همه شماره دانشجویی ها ترم اول داده میشه ولی من عدد بعد از سال ورودم 1 نیست 3 بوده و برای کارشناسی 4!
ولی تمام هم رشته ای های من که در این سال وارد شدن جز 2و 4 رقم اخر بقیه شماره هاشون با من یکی بود!
باید ی سرچ بین شماره دانشجویی های رشته های مختلف دانشگاه بزنین تا متوجه بشین
یک سوال دیگر در ترم اول حتما باید یک سری درس که دانشگاه عنوان میکنه برداشت ؟! مثلا من نمیخوام ریاضی مهندسی بردارم پیش نیاز هیچ درسی نیست ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)