روزای ثبت نام هم به روال اون سه تا فایل پی دی افی هست که سایت گذاشته؟ دانشگاه ها که زمانبدی شو تغییر نمیدن؟
روزای ثبت نام هم به روال اون سه تا فایل پی دی افی هست که سایت گذاشته؟ دانشگاه ها که زمانبدی شو تغییر نمیدن؟
لطفاً جواب بدید. می خوام ببینم کل شهریه چقد در میاد.
واسه تکمیل چه باید کرد؟
کی ثبت نامشه؟
اینترنتیه یا حضوری؟
آره آقا قربون دستتون این سوالو هر کی میدونه بجوابه
من که دارم میمیرم از استرس
20 تا مونده تا مکانیک قبول شم
امیدی هس به نظرتون؟
ما ها تکمیلیا باید چی کار کنیم؟
ممنون میشم کمک کنین[/QUOTE]
جواب بدین
ممنوووووووووووووووووووووو ون
بچه ها من دیروز رفتم ثبت نام . گفتن تا علوم پایه (4ترم اول) باید شهریه ثابت رو یجا الان بدی.یعنی 5میلیون ناقابلمنم پول همرام نبود تا مرحله حسابداری رو انجام دادم بعد گفت یه روز دیگه بیا صحبت کن شاید قبول کنن که شهریه رو یه جور دیگه بدی.بعد گفت هنوز ثبت نامت تکمیل نشده ها. گفتم کی بیام گفت 4شنبه ولی الان به شک افتادم. توی اطلاعیه دانشگاه آزاد 4شنبه برای ذخیره هاست نکنه ثبت نامم کنسل شه
![]()
نه بابا کنسل چیه؟ دانشگاه آزاد عاشق پوله .به این راحتیا دانشجو از دست نمیده . تا مرحله حساب داریش رفتی ...اگه وسطای ترم بعد هم بیایی قبولت می کنن.
جواب بدین
ممنوووووووووووووووووووووو ون[/QUOTE]
ببین هیچ چیز رو نمیشه حدس زد حتی دانشگاه هم نمیتونه بهت بگه چون بستگی به این داره که بچه هایی که قبول قطعین +ذخیره هستن میان ثبت نام یا نه ولی من میگم شما روزی که واسه ثبت نام ذخیره هاست یه سر بزن ببین ظرفیت رشته پر شده یا نه؟شانست زیاده به شرطی که ظرفیت رشته خالی بمونه
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
آخه میدونی چیه؟یه سری از این ذخیره ها اومده بودن میگفتن ماحاضریم کل شهریه 5سال تحصیل رو همین الان بدیم یچیزیم روش مارو ثبت نام کنینگفتم شاید یهو بجای من یکی دیگه از این ذخیره هارو ثبت نام کنن بعدشم بگن تقصیر خودته میخواستی ثبت نام نهاییتو انجام بدی بعد بری!!
اونا که هنوز تا مرحله ی مالی و حسابداری نرفتن! شما مگه 4شنبه نمی خوایی بری؟ اول وقت برو بگو من کارمو انجام دادم فقط شهریه مونده گفتن 4شنبه بیا. اونا هم قبول می کنن.چرا الکی نگرانی آخه
بچه ها
دوست من درس دیفرانسلیش نتونسته ثبت نام کنه واسه پیش
حالا ازاد ثبت نامش میکنه؟؟؟؟؟؟؟
برای ثبت نام واحد علوم و تحقیقات باید چیکار کنم؟ ساعت ثبت نامش چطوریه؟
یه شماره پیدا کردم بعد از کلی شماره گرفتن بالأخره خطشون آزاد شد یه یارویی گوشی رو ورداشت تا پرسیدم ثبت نام چطوریه گفت بیا اینجا بعدشم قطع کرد!
اگر لطف کنید مراحل ثبت نام رو برام توضیح بدید و بگید که ثبت نام از چه ساعتی تا چه ساعتی هست، ممنون میشم.
Last edited by mohsen_rkh; 13-09-2010 at 11:02.
آقا یکی نگفت بالالخره به جای این شهریه متغیر میتونیم سفته بدیم یا نه؟دانشگاه آزاد تبریز.اگه آره سفته رو یه ماهه میگیرن پولشو؟چجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)