تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 1211 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه soltanmasoud007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

می خواستم بدونم 2010 هم bal داره یا نه.

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

مهدی جان به نظر من بهتره تمام مطالب مهمو توی یک پست مشخص قرار بدیم تا از پراکندگی مطالب , دوباره کاری , سردرگمی کاربران , زیاد شدن صفحات تاپیک و مشکلات دیگه جلوگیری کنیم . من توی پست زیر این کار رو انجام دادم چطوره آموزشهای شما رو هم به این پست اضافه کنیم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نهایتا تا دو سه هفته بعد از انتشار نسخه نهایی بازی دیگه زیاد به این تاپیک سر نخواهم زد بنابراین قبل از رفتنم مطالب داخل اون پستو به یکی دیگه از کاربرانی که زیاد به این تاپیک سر میزنه منتقل کنیم ( تا امکان ویرایش لازمه اون پستو بتونه داشته باشه ) به همین شکل درصورتیکه اون کاربر تمایل به ادامه نداشت این مسئولیتو به نفر بعدی واگذار کنه .

درسته حسین جان ولی چجوری میتونم آموزشو به این پست اضافه کنم ؟
    فکر کنم فقط خودت میتونی ویرایشش کنی
    اینم آموزش
    کد:
    Last edited by Mehdi.ss; 05-10-2009 at 15:15.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض PES 2010 قابلیت motion control و ساپورت natal

بازی زیبای pes 2010 که قرار هست در جند روز اینده وارد بازار بشه از قابلیت قابلیت motion control و ساپورت natal خبر میدهد این سخنان رو یکی از مسولان بازی اقای Shingo Takatsuka گفته است

ما تا ورژن pes 2009 سعی کردیم برای کنسولها از یک کنترل و یک ویژگی در بازی استفاده کنیم

ولی دیگه با کنترل سیستم جدید و ویژگی های متفاوت اون ما با کمک این کنترل سیستم میتونیم برای هر ورژن از بازی مخصوص کنسولها از ویژگی متفاوتی بهره ببریم . اقای Shingo Takatsuka دیگه زیاد در این مورد صحبت نکرد

ولی میشه گفت با کمک این سیستم جدید بازی از یک ساختار یکپارچه تری طراحی شده است و بازی در اینده از قابلیت motion control و ساپورت nata خبر داد

و شرکت konami گفت ما هنوز هم از gamer ها برای بهتر شدن بازی pes 10 استفاده می کنیم و به اونها گوش میدیم

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بابا حسین جان چرا خبر جدیدی از کد جدید این بازی نیست
    نمایشگاه چی شد
    مشکل دروازبانها حل شد
    لیسانس کدوم تیمها گرفته شده
    داور بهتر شده؟
    چرا اینقدر سوت و کوره
    چرا همش بحث دمو هست

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مهدی جان به نظر من بهتره تمام مطالب مهمو توی یک پست مشخص قرار بدیم تا از پراکندگی مطالب , دوباره کاری , سردرگمی کاربران , زیاد شدن صفحات تاپیک و مشکلات دیگه جلوگیری کنیم . من توی پست زیر این کار رو انجام دادم چطوره آموزشهای شما رو هم به این پست اضافه کنیم .

کد:
    من نهایتا تا دو سه هفته بعد از انتشار نسخه نهایی بازی دیگه زیاد به این تاپیک سر نخواهم زد بنابراین قبل از رفتنم مطالب داخل اون پستو به یکی دیگه از کاربرانی که زیاد به این تاپیک سر میزنه منتقل کنیم ( تا امکان ویرایش لازمه اون پستو بتونه داشته باشه ) به همین شکل درصورتیکه اون کاربر تمایل به ادامه نداشت این مسئولیتو به نفر بعدی واگذار کنه .
    فكر خيلي خوبي هستش 4039 جان اميدوارم خودتون همچنان با قدرت به فعاليتتون تو اين تاپيك ادامه بدين چون من يكي كه خيلي استفاده ميكنم از پست هاي شما و لذت ميبرم از نقطه نظراتتون كه به جا و مفيد هستش من پيرو اين پستتون مهران جان رو به شما پيشنهاد ميكنم چون هم از نزديك ميشناسمش و ميدونم شيفته و مراد بازي هستش و به خوبي ميتوني اطلاعات به روز رو جمع اوري و ويرايش كنه

6. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من فکر میکنم اصل بازی هم نسبت به دموش یکم فرق کنه یعنی گیم پلی بازی از اینی که هستش بهتر تر باشه ، فکر کنم کونامی یه سری مشکلات کمی که تو دمو مشاهده میشه اونارو رفع کنه . واااااااااااااای چه حالی میده!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ساسان دوست دارم ساسان دوست دارم اطلاعاتت خوب بود منتظر بیشترشم هستیم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درسته حسین جان ولی چجوری میتونم آموزشو به این پست اضافه کنم ؟
    فکر کنم فقط خودت میتونی ویرایشش کنی
    اینم آموزش
    فعلا من اینکار رو انجام میدم چون هر روز چند بار به این تاپیک سر میزنم من اون پست شما رو هم اضافه میکنم .
    مشکلات پارسالو همه یادشونه همگی از آشفتگیهای هفته های اولی که بازی منتشر شده بود آگاه هستیم و از اون جریانات تجربه خوبی بدست آوردیم که تمام برنامه ها , پچ ها , آموزش ها , اخبار مهم و بطور کل مطالبی که خیلی مورد رجوع کاربرانه باید در یک مکان خاص قرار بگیره تا مشکلات بعدی پیش نیاد .
    ببین مهدی جان برنامه به این شکله که چند هفته دیگه ( یا همین الان اگه کسی الان داوطلبه ) زمانیکه که خواستم کمتر به اینجا سر بزنم قبلش اعلام میکنم که یکی از دوستان مدیریت اون پستو به عهده بگیره به این شکل که اون کاربر مطالب اون پستو به یک پستی که خودش ایجاد میکنه منتقل کنه تا امکان ویرایش و مدیریت روی اون پست براش میسر باشه .
    کسی که این مسئولیتو به عهده میگیره باید بطور کامل از محتویات اون پست ( که فعلا پست شماره 4030 هست ) اطلاع داشته باشه تا بتونه پاسخ کارابرانی که بصورت گذری وارد این تاپیک میشن رو بده .علاوه بر این باید پیگیر تمام پستهای جدید توی این تاپیک باشه تا در صورتیکه مطلب مهمی از طرف یکی از کاربران توی تاپیک گذاشته شد اون مطلبو به اون پست مرجع اضافه کنه . همچنین مطالبی که اطلاعات سوخته به حساب میان رو از اون پست حذف کنه . بعنوان مثال دو سه هفته دیگه که بازی نهایی منتشر میشه آدرس نقد و بررسیهایی که در حال حاضر توی پست 4030 در مورد نسخه دمو وجود داره باید از اون پست مرجع حذف بشه .
    بطور خلاصه دائما باید اون پستو آپدیت کنه .

اگه الان کسی داوطلبه اعلام کنه و گرنه تا چند هفته دیگه من میتونم این کار رو ادامه بدم .

بابا حسین جان چرا خبر جدیدی از کد جدید این بازی نیست
    نمایشگاه چی شد
    مشکل دروازبانها حل شد
    لیسانس کدوم تیمها گرفته شده
    داور بهتر شده؟
    چرا اینقدر سوت و کوره
    چرا همش بحث دمو هست
    بعد از نمایشگاه نسخه دموی WENNING ELEVEN 2010 منتشر شد که جدیدتر از این نسخه دموی ماست . کسانیکه اونو بازی کردن تقریبا همشون میگن بهتر از این دمو هست که ما در اختیار داریم و میگن بازی توی اون سخت تره .
    در مورد اطلاعات جدید فعلا تمام خبرگزاریها و کسانیکه از آخرین ساخت بازی پلی تست داشتن تحت EMBARGO هستن و اجازه ندارن خبر و یا اطلاعاتی از ساخت جدید در اختیار عموم قرار بدن . این EMBAGO تا 15 اکتبر یعنی یک هفته قبل از انتشار بازی ادامه داره و در این تاریخ محدودیت برداشته میشه و اخبار جدید منتشر میشه از جمله سایت PESFAN که چند روز پیش اعلام کرد .

فكر خيلي خوبي هستش 4039 جان اميدوارم خودتون همچنان با قدرت به فعاليتتون تو اين تاپيك ادامه بدين چون من يكي كه خيلي استفاده ميكنم از پست هاي شما و لذت ميبرم از نقطه نظراتتون كه به جا و مفيد هستش من پيرو اين پستتون مهران جان رو به شما پيشنهاد ميكنم چون هم از نزديك ميشناسمش و ميدونم شيفته و مراد بازي هستش و به خوبي ميتوني اطلاعات به روز رو جمع اوري و ويرايش كنه

منظور شما از مهران JOY JORDISON هستش ؟ اگه این کار رو بکنه که خیلی عالیه ولی فکر نمیکنم حال و حوصله این کارارو داشته باشه .در هر صورت باید ببینیم نظر خود مهران چیه .

من فکر میکنم اصل بازی هم نسبت به دموش یکم فرق کنه یعنی گیم پلی بازی از اینی که هستش بهتر تر باشه ، فکر کنم کونامی یه سری مشکلات کمی که تو دمو مشاهده میشه اونارو رفع کنه . واااااااااااااای چه حالی میده!
    نمیشه گفت چقدر فرق میکنه دمو نسخه های 5 و 6 بازی با نسخه اصلی خیلی متفاوت بود اما دمو نسخه های 2008 و 2009 خیلی شبیه نسخه نهایی بازی بود .
    Last edited by 4039; 05-10-2009 at 17:18.

10. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آیا احتمال داره بازی یه 4یا 5روزی زودتر بیاد ؟

من امید وارم تا قبل از 1 آبان بیاد
    اقایون من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم.
    این پست منو به شک انداخت. مگه بازی تا 30 مهر نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من خودم واقعا" طرفدار فیفا هستم چون فیفا با اینکه گرافیکش اختضاحه یه جوری منو جذبش میکنه همیشه هم هردو فوتبال رو بازی میکنم هم پی اس و هم فیفا اینو همه باید دیگه قبول کنن و جای شکی نیست پیس رو پی سی خیلی بهتر یا عالی هست و فیفا رو نکست هم عالی ولی دلیل نمیشه که شما به جون هم بیوقتید و انسانیت خودتون رو ول کنید و به جون هم بیوفتید واقعا" برای کسانی که به این دو تایپیک یا هرتایپیکی دیگه میاند و درمورد یه چیز دیگه صحبت میکنن یا با هم در مورد یه چیزی نه چندان مهم کلکل میکنن مایه شرمه
    گیم واسه من یعنی حیات ولی اونجوری هم به مردم ناسزا یا بدوبیرا نمیگم

13. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •