حالا چرا 64گیگ؟؟؟
کنار هم فکر نمیکنم که بشه
به این لینک یه سر بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چرا 64گیگ؟؟؟
کنار هم فکر نمیکنم که بشه
به این لینک یه سر بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه فقط میخام ویندوز و برنامه های مهم روش باشه که سریع تر اجرا بشن بقیه اطلاعاتم روی هارد معمولی باشه
چطور نمیشه الان خیلی لپتاپ ها هسیتن دو تا هارد کنار هم دارن
سلام دوستان
دیروز خیلی عصبانی بودم یهو در لپتاپمو محکم بستم.وقتی درش رو باز کردم روشن بود اما هنگ کرده بود.
باتری رو کشیدم و دوباره روشن کردم تا قسمت starting windows میومد و بعدش دیگه صفحه سیاه بودو روی welcom نمیرفت.
آخرش مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم.
بازم وقتی روشن میکنم بعد از 10 دقیقه ویندوز بالا میاد و میشه باهاش کار کردبعد از ده دقیقه سرعت سیستمم کم شده و اگه چنتا کار با هم انجام بدم کند میشه
ولی هیچ صدای اضافه ای از داخل دستگاه نمیاد
اساتید باید چکار کنم؟(probook 4530s i5)
موقع روشن شدن که میگه واسه setup کلید escap رو بزنین esc رو میزنم و بعد f2رو واسه system diagnostics و بعد کلید f4 رو واسه hard disk test میزنم و بعدش که شروع به تست میکنه
سریع این error رو میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش من هم همین مشکل رو داشتم . بردم تعمیر گاه یکم انگولک کردن به نتیجه نرسیدن .
خودم دست به کار شدم لبتابو باز کردم و دیدم که سینک CPU اون پیچی که به برد سینک رو سفت نگه میداشت . چسب سلیکونش باز شده بود . از من میشنوی ببر یکی که وارده برات باز کنه فن سی پی یو رو برات چک کنه ؟
سلام بچه ها
من گارانتی لپتاپم تموم شده الان میخوام یه رم بندازم روش..4 گیگ 1333 مگاهرتزه مدل hynix هست اون یکی رمش بعد لپتاپ منم تا 8 گیگ ساپورت میکنه..چه رمی رو بم پیشنهاد میکنید؟چه مارکی رو برای این لپتاپ
بعدش سرعت هارد هم 7200 هست گویا بعدش خب سرعتش بالاتر که نمیره میره؟هرچقدر فضای خالیش بیشتر باشه بهتره درسته؟
بعدش در مورد گرافیک این یعنی چی؟
Video Memory up to 2714 MB total graphics memory with 1 GB DDR3 dedicated
میخام برای لپ تاپ 6180 هارد اس اس دی بزارم میشه ؟ الان روی خودش هارد 750 گیگ هستش میخام یه اس اس دی 64 گیگ هم کنارش داشته باشم میشه ؟
امروز بردم گارانتی![]()
دوستان راسته که میگن قطعات اچ پی تو ایران پیدا نمیشه (باتری) و باتریشم 6 یا 9 سلولی تو کمتر از 1 ساعت شارژ تموم میکنه ؟؟؟
مال من که6سلولی تو حالت powre save تا 4تا5 ساعت کارمیکنه بازی سنگین کنم حالت عادی نزدیک 2ساعت![]()
خیر صحیح نیست باتریش مثل بقیه مارکها تویه بازار هست
میزان نگه داشتن شارژ هم تقریبا مثل بقیه مارک هاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)