سلام
بعد از انتخاب اوبونتو در صفحه گراب
یه صفحه سیاه میاد که فقط یه خط چشمک زن داره و
هیچ کاری نمیشه انجام داد
گرافیک هم نصب
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
![]()
سلام
بعد از انتخاب اوبونتو در صفحه گراب
یه صفحه سیاه میاد که فقط یه خط چشمک زن داره و
هیچ کاری نمیشه انجام داد
گرافیک هم نصب
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
![]()
والا به کی قسم دارم دیوونه میشم از دست این پلاگینی که مال فایرفاکس هست و داره تقریبا ۵۰تا۶۰درصد از سی پی یو رو کار میکشه ازش.عزیزی که فرمود جاوا اسکیریپ رو قطعش کن انجام دادم اما بازم فایده نکرد البته جای پلاگین ها رو پیدا نکردم که فلش رو از کار بندازم تورو بهپخدا کمکم کنید از دستش راحت بشم والا دیوونم کرد
در ضمن اگه که توزیع بک ترک از اوبونتو هست ایا میشه تمام نرم افزار های بک ترک رو روی اوبونتو نصب کرد؟
متن باز رو ما تا حالا نفهمیدیم یعنی چی؟اگه میشه یه جورایی یادم بدید که مثلا چه کارایی میشه کرد که این متن باز بودن به درد میخوره؟
Last edited by mahfa2236; 05-06-2011 at 00:00.
در مورد فایرفاکس اینجا رو ببین:
در مورد بک ترک باید بگم بیشترش رو میشه روی اوبونتو نصب کرد مگر چیزهای خاص مثل پچ برای کرنل و غیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد متن باز سوال خیلی کلی هست
من میتونم چندین کتاب و مقاله در این مورد بهت معرفی کنم
همین چند صفحه قبل در مورد همین مشکل بحث شد
Alternate install CD رو بگیر و نصب کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
متشکرم و بازهم ببخشيد که دير سوالمو مطرح ميکنم.
راستش من دانلود کردم و رفت داخل مراحلش و اينها. منتها ترسيدم يه وقتي نپرسه از من که کجا بايد نصب کنم يا يه درايوي رو فرمت کنه و اينها. چطوري ميتونم اينا رو براش مشخص کنم؟ (آيا مثل نصب ويندوز و نصب عادي اوبونتو هستش که درايوها رو ليست کنه و بگه تو کدومش ميخواي نصب کني، يا اينکه نکته خاصي داره)
و سوال ديگه هم اينکه اگر نصب عادي رو روي فلش بريزم، ولي بدون بوت و از روي ويندوز، فايل نصب رو اجرا کنم، آيا ممکنه مشکل گرافيک رفع بشه؟
بازهم تشکر.
سلام ! من ميخوام اوبنتو رو با wubi نصب كنم. از سایتش دانلود کردم و روی سي دی رایتش کردم ولی قبل از اینکه مراحل نصب با Wubi شروع بشه یه ارور میده و از حالت نصب خارج میشه . اینم ارورش :
An error occurred :
Permission denied
For more information, please see log file :
c:\users\djgibson~1\appdata\local\temp\wubi-10.10-rev197.log
لطف كنين راهنماييم كنين و بگین مشکلش چیه.
سلام
نمی دونم alternate cd با معمولی در نصب فرقی داره یا نه
اما در سی دی معمولی اوبونتو همون اوایلش یه قسمت میاد که ۲ تا گزینه داره یکی اینکه کل هارد رو یکی کنه و روش اوبونتو نصب کنه که این خیلی خطرناکه و یکی هم انجام پارتیشن بندی دستی
اگر دقت کنی و گزینه ها رو با دقت و بعد از خوندن کامل متنش انتخاب کنی مشکلی پیش نمیاد انشاالله
ویندوز هیچ تاثیری فکر نکنم روی لینوکس بزاره
نمی دونم منظورت از مشکل گرافیک چیه اما نصب کن فعلا بعدا مشکل گرافیک رو حل کن
مطمئنی یوزری که باهاش لوگین کردی عضو گروه administrators هست؟
طاها جان، اگه پکیج ها رو منتقل کنی به اون پوشه ، چون تو دیتابیس نیست ، استفاده نمیشه ازشون !
باید یه لیست ازشون درست کنی بعد اضافه کنی به repository به این صورت (الان رفتیم تو مسیر پکیج ها) :
sudo dpkg-scanpackages . /dev/null | gzip -9c > Packages.gz
بعد توی sources.list این اضافه شه با فرض این که پکیج ها توی پوشه binary تو پوشه repo باشن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینتزنت دیسکانکت باید بشی، بزنی sudo apt-get update
و اون برنامه مورد نظر رو نصب کنی
بعد از این ، هر وقت به نت وصل باشی ، سراغ این فایل ها نمیره ،
کسی جواب منو نمیدونه
آره يوزرم عضو گروه Administrator هست.مطمئنی یوزری که باهاش لوگین کردی عضو گروه administrators هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)