به نظر من به ریسکش نمی ارزه و بهتره اقدام کنید ... عکس دار کردن شناسنامه اصلا کاری نداره یک صبح تا ظهر بیشتر طول نمی کشهمن کارت ملی هم ندارم!!!!
شناسنامم عکس نداره!!!!
چی کار کنم؟
به نظر من به ریسکش نمی ارزه و بهتره اقدام کنید ... عکس دار کردن شناسنامه اصلا کاری نداره یک صبح تا ظهر بیشتر طول نمی کشهمن کارت ملی هم ندارم!!!!
شناسنامم عکس نداره!!!!
چی کار کنم؟
طول میکشه
گواهینامه
کارت ملی
کارت دانش اموزی
از این چیزها هم ببر
ضرر نداره
می تونید یک اتود 1 بخرید که هم باهاش محاسبات را تو دفترچه انجام بدین هم گزینه ها رو پر کنین ...بچه ها توصیه می کنم اتود همراه خودتون داشته باشید! چون دفترچه ی کنکور کوچولو است و جای زیادی برای محاسبه نداره!
و مثل دفترچه قلمچی یا سنجش نیست! برگ ها ی دفترچه اندازه ورق های کتاب دینی پیش دانشگاهی است
هر چی بود درس هم نتونستیم بخوانیم
و چیزی بارمون نیست
به دانشگاه آزاد هم راضی هستیم
اگر نزدیک به محل سکونت باشد که عالی هست
اگر قبول نشم باید برم سربازی
بنابرین دعا های خالصانه ی خود برای بنده را فراموش نکنید.
با سپاس از همگی دوستان
والا من که عکس دار کردم طول نکشید ، حالا شما میگی خوب حتما طول می کشه![]()
همچین ریسکیم نیس قبول که نمیشم یا نگران بر باد رفتن زحمت 1 سالم که نیستم...به نظر من به ریسکش نمی ارزه و بهتره اقدام کنید ... عکس دار کردن شناسنامه اصلا کاری نداره یک صبح تا ظهر بیشتر طول نمی کشه
همون کارت دانش آموزی و با شناسنامه میبرم....الان زنگ زدم به ناظممون گفت من تو حوزه هستم هواتو دارم مشکلی نیس واسه
شناسنامه......
کارت آزاد رو کی باید گرفت ؟
میشه صبح ازمون تو حوزه گرفت؟
فکر نکنم سوالا انقدر زیاد باشه شما چند تا تالیفی گویا گذاشتی تو سوالابچه ها شونصد میلیارد درهم بدید کلید کنکور امسالو بگیرید!
![]()
خدایا یعنی میشه.................
![]()
شما مطمئنید؟ آخه اگه قبل از آزمون اثر انگشت بزنیم از کجا معلوم مال خودمون باشه ....نوشته قبل آزمون پر کنید ! خب ما هم هین کارو می کنیم دیگه!
لینک میشه بدید؟ ممنون
برادر عزیز
اگر نگران این موضوع هستید
یک پرینت دیگر هم بگیرید.
یکی رو انگشت بزنید و یکی دیگه رو خالی ببرید.
اما مشکلی اصلا پیش نمی آد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)