لینک چی رو بدم؟ کلی گفتم، برید تو یوتـیوب یه ویدئوی 1080p رو دانلود کنید دیگه!
لینک چی رو بدم؟ کلی گفتم، برید تو یوتـیوب یه ویدئوی 1080p رو دانلود کنید دیگه!
خوب ببخشید درست متوجه نشدم.
من الان 5 تا ویدیو full hd 1080p با فرمت wmv دارم و نه oplayer و نه buzz player نتونست روون پخش کنه.ولی یه فیلم mp4 hd دارم با این اسم: Stealth BDRip H264 AAC-GreatMagician(2005) و 720p هست و توی itunes که کلا add نمیشه و با oplayer هم که نمیشه روون پخش کرد و موند buzz player .فقط اون تونست روون پخش کنه.
حالا سوال من اینه که شما چطوری FULL HD رو با پلیر خودش پخش کردین.برای همین گفتم که لینک بدین منم تست کنم.
عزیز، VLC رو هم تست کردین!؟
من player خود ipod رو میگم وگرنه میدونم با پلیر های جانبی میشه پخش کرد.
دیدم حرف oPlayer و ... هست، گفتم شاید کمکی بکنه!![]()
شما به عنوان مثال اینو 1080 دانلود:
اینم لینک مستقیمش که نمی دونم تا کی کار کنه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد با آیفان باکس یا هرچیز دیگه بریز تو گوشی. با آیفایل که رو فایل کلیک کنی لیست پلیر ها رو میاره، پلیر اصلی رو انتخاب کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته رو هم کلا بگم:
شما وقتی از تو ایفایل فایلی رو تحت برنامه ای باز می کنید، اون فایل کپی می شه تو فولدر همون برنامه. پس حواستون باشه اگه می خواید مثلا فیلمی رو با پلیر خاصی (به جز پلیر اصلی) ببینید از همون اول با آیتیونز یا هرچیز دیگه کپی کنید تو فولدر همون برنامه که الکی جا اشغال نشه.
سلام سلام
من یه مشکا دارم با game center اعصابمو خرد کرده
کسی میدونه چطور میشه اکانت گیم سنتر پاک کرد؟
من رو ipod 3g یه اکانت داشتم حالا همونو اومدم رو ipod4 بزنم نشد یعنی میشه ها اما اذیت میکنه دوست ندارم
حالا کسی میدونه چطور میشه پاک کرد یا رست کردش دوباره ساخت؟
چون نمیخوام اکانتم از بین بره
من اینو دانلود کردم و سعی کردم با itunes به خود آیپاد add کنم ولی ارور داد و add نشد ولی با ifunbox کپی کردم و با ifile روش کلیک کردم و گزینه ی video player رو زدم فکر کنم منظورش همون پلیر خود آیپاد بود و امتحان کردم و به قول شما مثل هلو پخش کرد و ممنون.
و اگه کسی بتونه در مورد پست بالایی کمک کنه دریغ نکنه چون منم همون مشکلو دارم.
Last edited by hosein ati; 25-01-2011 at 14:19.
سلام دوستان دیشب یه آیپاد 8 گیگ 2G MC مدل دیدم که مال زنداییم بود چیز خوفی بود میخواستم ببینم نسبت به نسل 3 چه تفاوت هایی داره همچنین نسل 4 توی خود اپل که تفاوت هاشو نزده بودن....
آیفون 3GS داییم هم امروز به مشکل برخورد و الان داریم رستورش میکنیم....
فرق کلیه ایپاد تاچ ها از قول wikipedia
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)