کسی نمیدونه با چه نرم افزای میشه فایلهایی که بصورت عکس png رو تبدیل به bin کرد؟
کسی نمیدونه با چه نرم افزای میشه فایلهایی که بصورت عکس png رو تبدیل به bin کرد؟
]چرا میشه.البته اون ترینر ها تو ویستا کار میکنه ولی من که استفاده نکردم.توصیه میکنم شما هم استفاده نکنین.اصلا حال نمیده با ترینر.خودت باید رشد کنی![]()
آقا من یه optionfile یا یه patch درست و حسابی می خوام که همه ی پرچم ها و تیم ها و اسم ها و ... درست باشن .
ولی به شکل منو ها و درجات بازیکنها دست نزنه .
کسی یه همچین چیزی داره ؟
بابا یه مسلمون اسامی این تیم ملی ایرانو برا ما بذاره. من پچ هم ریختم . همه چیز حتی لیگ آلمان هم درست شد به غیر اسامی تیم ایران.
يعني كسي مثل من مشكل سياه شدن لباس بعضي تيمها رو نداره كه كسي جوابم نميده !!!!
من يه پچ فايل پوشه يا يه چيزي ميخوام كه لباس سوم تيمها باز بشه و ديگه لباس بعضي تيمها سياه نباشه
شما احتمالا از نسخه 1 دی وی دی این بازی استفاده میکنید
بهتر هست که از نسخه 2 دی وی دی استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشین
متاسفانه اصلا حضور ذهن خوبی ندارم ولی این لیاس جدید نیست؟؟راستی یه درخواستی داشتم:
کسی عکسی چیزی از پیراهن جدید و امسال پرسپولیس نداره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچ رو بریز ردیف میشه.من ریختم.خیلییییییییییی توپه.همه ی تیم های ملی و باشگاهی(حتی ایران و امارات و تایلند) لباس ها و اسمشون درست میشه.فکر کنم بهترین پچه.لیگ آلمان هم داره
در قسمت bal پولی که به ما میدند چه سودی داره؟
فقط برای بخش انلاین هست؟
سودش این هست که اگه اون پول به 5000 نزدیک باشه با ارایه یه فصل رویایی میتونی سال بعدش به عنوان بهترین بازیکن اروپا یا جهان بشی ولی اگه قیمتت پایین باشه با بارسا هم همه کاپ ها و افتخارات رو جارو کنی سال آینده نه بهترین بازیکن جهان میشی نه اروپا فقط توی تیم منتخب معرفی میشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)