خود شما کانون بودی؟
من نزدیک به 6 ترم کیش بودم
بدش رفتم سربازی
حالا میخوام ادامه بدم
خود شما کانون بودی؟
من نزدیک به 6 ترم کیش بودم
بدش رفتم سربازی
حالا میخوام ادامه بدم
برای منفی کردن فعل have ... باید همانند افعال دیگه با do/does منفی بشه در حال ساده و در گذشته ساده هم مسلما" با did
مثال: I have a care
- : I don't have a car
کاملا اشتباه هست اگه بگیم: I haven't a car
+
have not برا منفی کردن زمان ماضی نقلی استفاده میشه (present perfect) :
I haven't eaten Sushi
had not هم فقط براي ماضي بعيد استفاده ميشه ؟ در غير اين صورت هميشه از didnt have استفاده ميكنيم ؟
برای منفی کردن جملات past perfect(گذشته کامل) از had not استفاده میشه. بقیه موارد همونطور که خودت گفتی Didn't have
درسته سپید خانم.بستته به معنی میتونه اشتباه باسه.اما از نظر ساختار جمله مشکلی نداره کهالبته من همچنان رو نظرم هستم که it آخر اشتباه ِ![]()
یه فرق ندارن دکتر.تو جمله بهتر میشه فرقاشون رو بررسی کرد.dont have با have not چه فرقي ميكنه ؟!
کسی نیست جواب بده؟؟؟
یه سوال آسون![]()
داداشم کلاس زبان ثبت نام کرده حالا میخوان ازش مصاحبه بگیرن ... از همین چیزا که اولش میگیرنباید خودتو معرفی کنی و این حرفا ... حالا یکی این جمله فارسی رو واسم به انگلیسی تبدیل کنه
:
من فارغ التحصیل رسته ی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد نراق واقع در 16m دلیجان هستم![]()
I have graduated in Industrial engineering field from Azad university of the Naragh in which placed at 16 KM from Delijan.
پ.ن: به نظرم داداشت بهتره اگه زبانش خوب نیست راستشو بگه و از همون ترم یک شروع کنه. در غیر اینصورت فقط سر خودشو کلاه میزاره!
با سلام ممنون میشم معنی این جمله ها را لطف کنید
the facts outweigh his argument
a walk sharpens the appetite
این حقیقت به استدلال او اعتبار( ارزش) میبخشد ( میدهد)
پیاده روی اشتها رو زیاد میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)