تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 428 از 923 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من جای خاصی مد نظرم نبود

ولی دو جا هست که من به کارشون اعتقاد دارم 1- کانون ملی زبان 2- صفیر بین این دوتا هم کانون زبان رو بیشتر قبول دارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون زبان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موسسه زبان صفیر
    خود شما کانون بودی؟
    من نزدیک به 6 ترم کیش بودم
    بدش رفتم سربازی
    حالا میخوام ادامه بدم

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

دانشمندا يه سوال :دي

dont have با have not چه فرقي ميكنه ؟!
    برای منفی کردن فعل have ... باید همانند افعال دیگه با do/does منفی بشه در حال ساده و در گذشته ساده هم مسلما" با did
    مثال: I have a care
    - : I don't have a car

کاملا اشتباه هست اگه بگیم: I haven't a car

+

have not برا منفی کردن زمان ماضی نقلی استفاده میشه (present perfect) :
    I haven't eaten Sushi

3. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

had not هم فقط براي ماضي بعيد استفاده ميشه ؟ در غير اين صورت هميشه از didnt have استفاده ميكنيم ؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

had not هم فقط براي ماضي بعيد استفاده ميشه ؟ در غير اين صورت هميشه از didnt have استفاده ميكنيم ؟
    برای منفی کردن جملات past perfect(گذشته کامل) از had not استفاده میشه. بقیه موارد همونطور که خودت گفتی Didn't have

6. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

البته من همچنان رو نظرم هستم که it آخر اشتباه ِ
    درسته سپید خانم.بستته به معنی میتونه اشتباه باسه.اما از نظر ساختار جمله مشکلی نداره که

dont have با have not چه فرقي ميكنه ؟!
    یه فرق ندارن دکتر.تو جمله بهتر میشه فرقاشون رو بررسی کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه atre_hayer60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گنبد کاوس

پيش فرض

با عرض سلام و ادب

خواهش می کنم متن زیر رو برام ترجمه کنید چون تا شنبه وقت دارم که به استاد ارائه بدم!!! فقط لطفاً دقیق و صحیح باشه

بی نهایت ممنونم

Current version has some limitations. First, it assumes that the business requirements are fully specified before the model is built, which is not the case in the typical dynamic business environment. Second, MDA doesnot offer a feedback loop: if developers need to diverge from the models, there is no set way to keep the models up to date. As MDA matures,there is a good chance that these issues will be resolved, but for the time being,it is important for the architect to understand and allow for MDA's limitations.

The second foundation of SOA is the agile methodology (AM) movement, most notably represented by extreme programming (XP). Agile methodologies such as xp (extreme programming) provide a flexibe, iterative process for building software systems in environments in which requirements are unknown or in flux. XP requires that a user representative work closely with the development team, helping to write tests that guide the developers' daily work. All members of the team pitch in on the design, which is kept as minimal and informal as possible. The goal of agile methodologies is to build just what the user wants, avoiding extraneous work on artifacts such as formal models. AM's core strength lies in its agility – the ability to deal with changing requirements.AM's main weakness is its limited scalability. Although xp works well for small teams and projects of moderate size, as the project scope grows, it becomes more difficult for team members to have a solid grasp of all aspects of the project without a concrete, comprehensive plan to work from.

On the surface,MDA and AM appear to be contradictory. MDA assumes fixed requirements,whereas AM tackles changing requirements with an iterative approach; MDA center on formal models, whereas AM eschews them.however, at the risk of being iconoclastic, we are going to take certain elements from each of these approaches and put them together how MDA and AM fit into SOA.

The ovals in figure represent the three levels of abstraction in an SOA, following the first principle of SOA from above: the business drives the services,and the services drive the technology. In other words, the three ovals represent a model of models,or a " meta-model." AM relates the business model directly to the implementation,as represented in the platform-dependent model. MDA, on the other hand, does not separate

کسی نیست جواب بده؟؟؟

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یه سوال آسون

داداشم کلاس زبان ثبت نام کرده حالا میخوان ازش مصاحبه بگیرن ... از همین چیزا که اولش میگیرن باید خودتو معرفی کنی و این حرفا ... حالا یکی این جمله فارسی رو واسم به انگلیسی تبدیل کنه :

من فارغ التحصیل رسته ی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد نراق واقع در 16m دلیجان هستم

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

من فارغ التحصیل رسته ی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد نراق واقع در 16m دلیجان هستم
    I have graduated in Industrial engineering field from Azad university of the Naragh in which placed at 16 KM from Delijan.

پ.ن: به نظرم داداشت بهتره اگه زبانش خوب نیست راستشو بگه و از همون ترم یک شروع کنه. در غیر اینصورت فقط سر خودشو کلاه میزاره!

11. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام ممنون میشم معنی این جمله ها را لطف کنید
    the facts outweigh his argument
    a walk sharpens the appetite

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام ممنون میشم معنی این جمله ها را لطف کنید
    the facts outweigh his argument
    a walk sharpens the appetite
    این حقیقت به استدلال او اعتبار( ارزش) میبخشد ( میدهد)

پیاده روی اشتها رو زیاد میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •