تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 1138 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حجم عكسهايي كه گذاشتي خيلي بالا هست.بهتر بود كمي حجم اونها رو كمتر ميكردي تا بهتر باز بشه. من فقط تونستم عكس آخري رو ببينم.
    توي عكس مشخص بود كه پايه كمپرسور كولر هم نداره. اما اواپراتور هست.
    اولين كاري كه شما بايد بكني اينه كه كل مجموعه يونيت كولر رو در بياري و تميز كني.خود اواپراتور رو هم پيش همون كولر ساز ببري و چك كنه اكر سوراخ نبود و سالم بود كه از همين استفاده ميكني كه هم مال خودشه و هم هزينه كمتر ميشه.اگر نه كه بر اساس نوع كمپرسوري كه بعدا روي ماشين ميگذاري اواپراتور مناسب براي اين يونيت هم بايد بخري.راديات كولر كه جلوي ماشين هم ميخوره رو بايد بر اساس همين دوتا بگيري كه البته نصب اون خيلي راحتتره..
    اين سه تا قسمت اصلي كه مشخص شد و در جاي خودشون نصب شدند اونوقت نوبت شلنگها ميرسه كه اين هم كار پرس شلنگ هست تا بر اساس نوع اواپراتور و كمپرسور و راديات تبخير جلو سريهاي مناسب رو برات به شلنگهاي مربوطه پرس بكنه. دقت بكنيد كه حتما بايد پرس شلنگ ببري و اون هم دستگاه برقي پرس داشته باشه نه دستي. چون دستي ها به اندازه كافي نميتونن پرس و فشار مناسب براي اين كار رو انجام بدهند..
    در مورد نوع كمپرسور من دقيقا متوجه منظور نشدم كه اين كولر ساز دقيقا چه چيزي رو ميگه؟
    گفته كه:
    کمپرسور 405 و پراید جواب نمیده.چون آمریکایی اکثرا دورش بالاست این کمپرسور ها جوابگو نیست

اگر منظور از دور بالا اين باشه كه دور موتور ماشين آمريكايي بالا است كه اين حرف بي منطقيه!
    دور موتور يك مبنا و شاخص مشخص داره و بر اساس 1000 دور در دقيقه سنجيده ميشه كه روي دور شمار اكثر خودروهاي جديد و قديم نوشته شده. بنابر اين اگر مثلا موتور هشت سيلندر يك كامارو با 2500 دور در دقيقه بچرخه اين يك مقدار دور مشخصه كه ديگه ربطي به نوع موتور نداره.
    مثلا موتور ماشين شما 2500 دور در دقيقه داره ميچرخه..در همان حال يك 206 هم موتورش داره 2500 دور در دقيقه ميچرخه..همينطور يك پيكان..يك تويوتا و يك سمند..همه اينها بر اساس آن چيزي كه دور شمار داره نشون ميده موتورشون داره 2500 دور در دقيقه ميچرخه..
    خب اين چرخش هيچ تفاوتي نميكنه و همه اونها در آن واحد يك سرعت چرخش را دارند..حتي اگر موتور يك موتور سيكلت يا حتي موتور گازي باشه..يا موتور يه كاميون يا موتور ديزلي يك نيروگاه برق محلي و يا يك الكترو موتور...
    اين دقيقا همون معماي ساده( يك كيلو آهن سنگينتره يا يك كيلو پنبه ؟؟)است!!
    يك كيلو يك كيلو هست و فرقي نميكنه آهن باشه يا پنبه يا آب يا طلا..دور موتور هم همينطور..
    حالا چطور اين دور موتور 2500 مثلا 405 با شورلت فرق داره من متوجه نشدم..
    بايد از خودش بخواهيد كه توضيح دقيقتر و منطقي بده و البته براش هم بگيد كه دور موتور يك واحد مشخص داره و توي موتورهاي مختلف تفاوتي نداره.

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

احتملا ایشون منظورش دور گیری سریعتر بوده وگرنه حق باشماست
    دور بالاتر یعنی چی اصلا؟ خب یه موتور باید یا حداکثر دور موتورش ملاک باشه که مثلا یه موتور بزرگ به خاطر تعداد بیشتر سیلندرهاش دور بالاتری رو میتونه داشته باشه ولی این ربطی به کمپروسور کولر نمیتونه داشته باشه
    در ضمن من یه موردی رو بگم یک سری کمپروسور بی ام سفارش امریکا هستش اتاق E12 همون 518 های قدیمی که با موتور برقی کار میکنن اگه از این نوع کمپروسور بشه استفاده کرد هم فشاری روی موتور میاد هم دیگه مساله دور موتور حل میشه
    ولی در مورد لوازم دوو باید بگم خیلی از لوازم برقی دوو با محصولات امریکایی همخوانی داره همین فن اسپیرو ولی نسبت به بقیه ماشینها هم گرونتر هستن

4. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

حالا منظور این بنده خدا چی بوده نمیدونم.

در ضمن من یه موردی رو بگم یک سری کمپروسور بی ام سفارش امریکا هستش اتاق E12 همون 518 های قدیمی که با موتور برقی کار میکنن اگه از این نوع کمپروسور بشه استفاده کرد هم فشاری روی موتور میاد هم دیگه مساله دور موتور حل میشه
    ولی در مورد لوازم دوو باید بگم خیلی از لوازم برقی دوو با محصولات امریکایی همخوانی داره همین فن اسپیرو ولی نسبت به بقیه ماشینها هم گرونتر هستن
    کمپرسور 518 پیدا میشه؟؟؟؟از اوراقی ها باید پیدا کرد؟؟
    الان مسئله کیفیته.اگر کیفیت بحدی بالاتر باشه که محسوس باشه تو عملکرد کولر ،خیلی هم ایراد نداره مسئله گرونی.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر کنم یه کم سخت گیر بیاد
    من تو یه جایی خونده بودم که این مدل برای سفارش آمریکا بوده و کل مجموعه کولر 800 تومن شده ولی باید بگردی
    من همیشه این برام مسله بود چرا برای کولر ماشین از یه کمپروسور برقی استفاده نمیکنن ؟ بیشتر فکر کنم توان لازم باشه که موتورهای برقی با اون توان تولیدی فشار زیادی روی دینام ماشین باید بیارن ولی میخوام یه تحقیقاتی بکنم ببینم میشه روی خودروهای سنگین این کار رو کرد؟

7. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين جريان دورموتور يه مقداري پيچيده شده. در واقع اگر رسيدن سريعتر به دور بالا رو هم ملاك قرار بديم بازهم موتور 6 يا 8 سيلندر سنگين امريكايي دهه 70 به نسبت موتورهاي سبك و تيز امروزي ديرتر دور ميگيرن و از اين نظر بازم حرف اون كولر ساز صحت نداره البته اين ديرتر دور برداشتن بهخاطر ايجاد نيروي گشتاور بالاتر و به همان نسبت قدرت بيشتر جبران شده.. تنها چيزي كه شايد اين وسط از نظر منطقي بشه ملاك قرار داد مقدار حجم گازي هست كه قراره در سيستم جريان پيدا بكنه. مثلا اگر اواپراتور و راديات كولر كه جلو هست و لوله هاي گاز مقدار معيني گاز رو در خودشون نگه دارند( بفرض 1 كيلو) اونوقت كمپرسور مورد نياز براي اين حجم گاز مسلما بايد قويتر و كارامدتر از كمپرسوري باشه كه براي 500 گرم گاز طراحي شده. درست مثل جريان گردش آب در سيستم موتور كه هرچقدر راديات و پوسته سيلندر و مجراهاي اون بزرگتر باشن و آب بيشتري بگيرن بايد واتر پمپ هم داراي توان گردشي بالاتري باشه.
    در مورد كمپرسور سعي بكن حتما نو بگيري چون دست دوم احتمالا فرسودگي در سيلندرها و ميللنگ داره و ديگه قابل تعمير نيست و تنها يه هزينه خريد الكي روي دستت ميندازه.
    من توصيه ميكنم فعلا روي اواپراتور ماشين تمركز بكن و اوني رو كه داري چك بكن ببين وضعيتش چيه؟ و البته فن كولر كه قبلا توضيح دادم.

9. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.روز بخیر

اقا باز کردن این اواپراتور کار من نیست.قسمتهایی که تو عکس مشخص شده رو بازش کردم. اما دیدم هیچ اتفاقی نمی افته.چند باری زور زدم که از بدنه جدا بشه یا اون دو تیکه وسط از هم باز بشند اما اتفاقی نیفتاد.از طرفی هم ترسیدم زور زیادی بزنم و باعث شکستگی و خرابی بشم.واسه همین دست از کار کشیدم و بیخیال شدم.

کم کم دارم به این نتیجه میرسم یا بیخیال کولر بشم (تحمل گرما)یا اینکه باید ببرمش تهران.

کیلومترمم از کار افتاده.بنظرتون پاره شده؟البته قبل خرابی و از کار افتادگی عقربه کیلومتر شلاقی میزد.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرخ جلو سمت راست رو باز بكن. تويي گلگير رو هم در بيار. مابقي پيچهاي يونيت كولر رو باز بكن ( داخل گلگير)خود فن رو هم اونجا ميبيني. اگر خودت اين كار رو نكني اونوقت سر كارت با تعميركاره كه ميزنه ده تا چيز ديگه رو هم ميشكنه و خراب ميكنه و بعدش هم ميگه از اولش اينجور بود و برو نو بخر و يه دستمزد الكي و بي جهت هم ميدي. اون پيچهاي وسط رو باز نكن چون هنوز يونيت كامل در نيامده.. دور تا دور اين يونيت پيچ هست و زماني كه همه رو باز كردي ميتوني اون رو در بياري.
    سيم كيلومتر رو از روي گيربكس باز كن و اون رو از غلاف بيرون بيار. اگر بريده بود و امكان داشت تنها خود سيم و اگر نه كل اون رو با غلاف تعويض بكن. كار چندان سختي نيست.
    Last edited by camaro lt; 26-07-2011 at 12:44.

12. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم.
    راهنمایی خوبی بود.
    ایشالا فردا صبح میرم سراغش.نتایجو هم اینجا با عکس میزارم که بدرد بقیه دوستان هم بخوره.
    بازم از کمک صمیمانتون تشکر میکنم.رو کمک شما خیلی حساب میکنم.

با دوستان تو فروم تی تی که بحث کمپرسور شد اعتقاد داشتن کمپرسور فابریک بهترین گزینه هست برای ماشین امریکایی.دلاییلشونم بنظر منطقی میرسید.نظر شما چیه؟

با توجه به سيستم هاي كولر امريكايي بهترين كمپرسور هايي كه ميشه به كار برد همون استفاده از كمپرسور اورجيناله
    شما رو اون سيستم هر كمپرسوري پياده كنيد خنكيش غير قابل مقايسه هست با سيستم اصلي و خيلي كمتره

فشار آوردن به موتور هم طبيعيه چون كمپرسور هاي پر تواني هستن و البته همين توان بيشتر مزيت به حساب مياد ضمن اينكه سيستم آر 12 پر مصرف تره
    (مثال بارزش تو پرايد با كمپرسور دوو خنك كنندگي عاليه اما جون موتور رو ميگيره اما با ساندن افتضاحه چون كمپرسور دوو تعداد پيستونهاش بيشتره و بزرگتره )

اگه بخوايد سيستم رو ارتقا بديد به 134 هم باز كمپرسور امريكاييا يه چيز ديگست و ميتونيد از مدل بالايي هاش استفاده كنيد
    شما كافيه رو يه امريكايي دهه ي 90 به جاي كمپرسور فابريك ساندن ببندين ، تازه قضيه معلوم ميشه

اتعويض كمپرسور به تنهايي هم جواب نميده
    مگه كلا همه چيز رو به هم بريزيد و يه سيستم خوروندني بذاريد زير داشبرد و تبديل كنيد به 134
    يا كولر هاي معروف به سامسونتي استفاده كنيد
    ازم من توصيه نميكنم

شما تو همون كولر فابريك چندتا كار كني كولر اكثر ماشيناي امروزي تو چشمت سياه ميشه
    دريچه ها و شلنگهاي خلا رو سرويس كنيد
    محفظه ي اواپراتور رو آب بندي كنيد و عايق كنيد و اواپراتور رو تميز كنيد
    بلوئر رو سرويس و تميز كنيد ( هيچ بلوئري غير از فابريك جواب نميده )
    يه فن پرايدي جديد ( بزرگا) يا 206 بذار جلوي كندانسور
    داكت هاي كولر رو آب بندي كن كه از همه مهمتر همينه

بزرگترين و بدون اغراق تنها مشكل كولر امريكاييا پرتاب باد هست كه تا حالا هر بلوئري تست شده غير از فابريكش جواب نميده كه اونم اگه تميز باشه و يه عالمه خاك تو اواپراتور و پره هاي بلوئر نمونده باشه خيلي به چشم نمياد
    منبع:tuning.talk.com

14. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قبل از اينكه در اين مورد جوابي بدم تجربه خودم در اين مورد رو تعريف كنم.
    كامارو من مثل پونتياك شما اثري از آثار كولرش باقي نمانده بود. تنها چيزي كه داشت همون اواپراتور و فن بود كه سالها بدون استفاده توي موتور گرد و خاك ميخورد.
    اون رو باز كردم و با فشار هوا چك كردم و ديدم كه نشتي داره و ديگه قابل تعمير نيست.
    يه اواپراتور دست دوم سالم كه مال كاپريس بود رو براش گرفتم و البته دراير هم سر خود بهش وصل بود. اون رو توي يونيت كولر نصب كردم.فن رو هم سرويس كردم و بستم.
    رفتم سراغ كندانسور كه اونهم باز يكي دست دوم مال بيوك رو گير اوردم و باز چك كردم و چون سالم بود اون رو هم نصب كردم.
    نوبت كمپرسور رسيد. اون موقع هنوز مثل الان كمپرسورهاي متنوع زيادي توي بازار نبود و من هم چون ميديدم قطعات آمريكايي به وفور در دسترس من هست انتخابم رو همون كمپرسور فابريك دلكو رمي قرار دادم.
    يكي پيدا كردم كه خيلي ارزان بود. چون خودم وارد نبودم اين رو دادم كولر ساز واردي چك كرد و ديدم كه انتهاي ميل لنگ اون بريده شده . يه ميلنگ دست دوم سالم براش جور كردم و كليه اورينگها و كاسه نمدها و واشر رو هم عوض كردم كه به صورت يك كيت كامل ساخت خود آمريكا در بازار موجود بود.
    وقيت كه اونهم آماده شد پايه هاي مربوطه رو هم گير اوردم و روي ماشين نصب كردم.
    دقت كنين كه تمام اين مراحل رو خودم انجام دادم( بجز چك اپ كمپرسور) چون اگر ميدادم دست تعميركار با ناشي گري و حماقت همه چيز رو خراب ميكردن و خرج زيادي روي دستم ميگذاشتند و البته دلسوز هم نبودن و بيشتر دنبال اماده خوري بودن( بعدا يه داستان در اين مورد براتون ميگم!)
    اين سه تا قطعه كه آماده شد رفتم سراغ شلنگها. دوتا از اونها كه با يه سري جفت بودند و دست دوم سالم گرفتم.( البته اين رو هم با فشار هوا چك كردم). سومي رو هم دادم پرس شلنگ درست كرد و اونهم نصب شد.
    كل مجموعه مثل كولر بقيه ماشينها باز فشار هوا و وكيوم كردن چك شد و چون هيچ مشكلي نداشت با گاز مربوطه( فكر كنم R 12 ) پر شد و كارايي خوبي هم داشت. مابقي قضيه كه مربوط به ترميم سيم كشي كليدها و اهرم دريچه هاي هوا و كانالها و لوله هاي وكيوم باز و بسته كردن اونها بود رو خودم انجام دادم. دوتا فن پژو هم جلوي كنداسور نصب كردم.
    كل هزينه هاي انجام شده نهايتا 180.000 تومان شد( سال 81) چون نميخواستم خرج الكي بكنم در مورد اينكه چه قطعه يا بگيرم و از كجا تهيه كنم و چطور بازسازي كنم دقت زيادي كردم.
    كولر به خوبي تا روزي كه ماشين رو داشتم كار ميداد و حتي نشتي خاصي هم نداشت. فقط يه بار بلبرينگ پولي كمپرسور صدا كرد كه اونهم در جا عوض كردم و هزينه اون فكر كنم 5000 تومان شد.
    البته من متوجه شدم كه اين كمپرسورهاي دلكو رمي يه مقداري از نظر كارايي كمتر از نمونه هاي جديد هستند منتها چون قطعات اونها فراوان بود و نسبتا ارزانتر بودند و البته بيشتر كولر سازها هم آشنا به تعميراتش بودند تيو آمريكاييها طرفدار بيشتري داشت. در حاليكه نوع ديگري از كمپرسور كه به راديالي معروف بود گويا كارايي بهتري داشت اما نبود تعميركار وارد براي اونها و كمبود قطعاتش باعث شده بود كه زياد كسي استقبال نكنه.
    اگر الان ميخواستم اين كار رو بكنم صد در صد از كمپرسورهاي معروف امروزي استفاده ميكردم مثلا ساندن يا دوو..براي نوا يكي از دوستان از نوع سوزني دوو گذاشتيم و خوب هم جواب داد.البته مال قبلي خودش هم ساندن بود منتها چون ديگه فرسوده شده بود به درد نميخورد.
    در مورد فن كولر هم دو مدل ديدم. يكي كه روي كامارو خودم بود و يكي هم كه روي نوا دوستم و هردو كامل يك شكل بودند منتها آرميچر فن كامارو و بالشتك اون كمي بزرگتر و البته قدرت پرتاب اونهم خيلي بيشتر بود كه بعدها يك عدد فن كولر كامارو هم براي اون پيدا كرديم و روي نوا نصب شد.
    من مشكلي كه توي كولر ماشيني مثل كامارو يا نوا و بيوك ميبينم اين هست كه هواي خنك شده توي اتاق از بغل پاي شاگرد و از طريق يك دريچه خارج ميشه و وارد فضاي بين گلگير و بدنه داخلي شده و توسط فن دوباره مكيده ميشه و وارد اواپراتور ميشه.
    اين كار در زمستان كه از بخاري استفاده ميكنيم مشكلي نداره و شايد بد هم نباشه..اما در تابستان وقتي اين هواي خنك وارد اون منطقه ميشه به سرعت خنكي خودش رو از دست ميده چون عايق بندي خاصي در اون ناحيه انجام نشده و صرفا يك دريچه متحرك هوا در زير شبكه برف پاكن هست كه اين تنظيمات رو انجام ميده و همينطور يك حائل لاستيكي بين فضاي مابين گلگير و تويي داخل كه اونهم چندان كاري نميتونه بكنه. بهتر بود اين دو محل خروج هوا و ورد هوا به فن توسط يه لوله خرطومي بزرگ به هم وصل ميشدن تا ديگه هوا با محيط بيرون در ارتباط نباشه.
    توصيه من استفاده از كمپرسورهاي جديد هست چون اون دلكو رمي خيلي سنگين بود و قدرت موتور رو ميگرفت. شش تا پيستون داشت كه سه به سه در جهت مخالف هم قرار داشتند.
    احتمالا از كمپرسورهايي كه براي كاميون نصب ميشه بشه استفاده كرد چون حجم بالاتري رو ميتونن در گردش نگه دارند. من بيشتر ماشينهاي آمريكايي رو كه ديدم از انواع بزرگتر و قويتر ساندن يا دوو استفاده كردن كه روي كاميونهاي بدون كولر هم نصب ميشه مثل انواع خاورها و يا ولو هاي N 10 و N 12 . البته تصميم نهايي با خود شماست.

16. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون.البته من تجربه ای ندارم تو این زمینه.برای همین دنبال کسی تجربه از دیگران هستم.تجربیات دیگران برام ارزشمنده.و در نهایت به یه جمع بندی دوست دارم بهترین نتیجه عایدم بشه.
    برای من مهم نیست که کولر فابریک باشه یا نباشه.چون قراره خودم از ماشین لذت ببرم و مهمتر اینکه کارایی مناسبی داشته باشه.
    با تمام این تفاسیر فکر کنم هنوز وقت برای تقیق زیاد دارم.عجله ای هم ندارم.فعلا وقت میزارم برای بررسی اون مواردی که شما فرمودی.در مراحل بعدی تصمیم گیری خواهد شد که کمپرسور فابریک ببندم یا غیر فابریک.
    مهم کیفیت نهایی کار هست.
    حالا نظرتون چیه در مورد استفاده از کمپرسور آمریکایی مدل بالایی.مثلا همون دهه 90 ها؟؟
    سپاسگذارم.

18. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •