نـوارِ اصلـیه فکــ نمیکنـم حذفـ شـه .
کسـی بلده به مـاهـم یـاد بـده .
نـوارِ اصلـیه فکــ نمیکنـم حذفـ شـه .
کسـی بلده به مـاهـم یـاد بـده .
این نوار قابل حذف شدن نیست و من تا حالا گزینه ای رو ندیدم تو این نرم افزار که بتونه این کار رو کنه
شاید کسی از بین دوستان باشه که این مورد رو بلد باشه و پاسخگو باشه ولی بعید میدونم این یک مورد بصورت عادی شدنی باشه
سلام
تا دیروز من کانتکتای فیسبوکمو توی صفحه مسنجرم داشتم و می تونسم بدون فیلتر شکن و حتی لاگین کردن توی فیس بوک باهاشون حرف بزنم اما از امروز اصلا نیستن! چی شده؟ چیکار باید بکنم؟
یه مشکل دیگه!
من پسووردمو دادم به دوستم که اون شاید بتونه با نت خودش کانتکتای فیس بوکمو بیاره ولی می خواد با آی دی من لاگین کنه براش می نویسه LOCKED ID
این دیگه یعنی چی؟
برای حل مشکل voice از ویدیو زیر کمک بگیرید
5MB
با کدک K-lite player بازش کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Lock شدن آیدی زمانی اتفاق میفته که شما پسورد ایدیتو چند بار پشت سر هم اشتباه بزنی.
البته ممکنه آیدیتم زیره cracker باشه
برای حل این مشکل کافیه ایمیلتو باز کنی.
چون فیس بوک تو ایران فیلتره امکان دسترسی در حالت عادی بهش نیست منگر استفاده از وی | پی / ان
شما از اگر کانتکت هاتون رو بدون استفاده از این ابزار آنلاین مشاهده میکردید احتمالا تو شبکه isp شما تو اون زمان محدودیت پورت های فیس بوک برای مدتی برداشته شده بوده
مشکل منم همینه! من از gprs ایرانسل استفاده می کنم که محاله فیس بوکو باز بذاره! تا یه مدت خیلی طولانی داشتم بدونم وییییی پی ان از تو مسنجر با فیس بوکیا چت می کردم!چون فیس بوک تو ایران فیلتره امکان دسترسی در حالت عادی بهش نیست منگر استفاده از وی | پی / ان
شما از اگر کانتکت هاتون رو بدون استفاده از این ابزار آنلاین مشاهده میکردید احتمالا تو شبکه isp شما تو اون زمان محدودیت پورت های فیس بوک برای مدتی برداشته شده بوده
کرکر یعنی چی؟!!!!Lock شدن آیدی زمانی اتفاق میفته که شما پسورد ایدیتو چند بار پشت سر هم اشتباه بزنی.
البته ممکنه آیدیتم زیره cracker باشه
برای حل این مشکل کافیه ایمیلتو باز کنی.
سلام دوستان
اگر نمی خندید! من هم پسورد یاهو ام رو یادم رفته هم سوال امنیتی شماره 2 رو ! چی کار باید بکنم؟
یک رو یادمه ها + احتمالا یه ایمیل گوگل رو بهش وصل کردم ...
میشه جوری به پسورد رسید؟
یه برنامس برای زدن پسورد یاهو آیدی
به استفاده از همین ایمیل که بهش وصل کردی می تونی پسورد رو بازیابی کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)