سلام . توی کدوم صفحه میتونم آموزش garmin g1000 رو پیدا کنم. همچنین آموزش gps معمولی؟
سلام . توی کدوم صفحه میتونم آموزش garmin g1000 رو پیدا کنم. همچنین آموزش gps معمولی؟
سلام
من نمی تونم کلید های اتو پایلت ارتفاع ایرباس رو پیدا کنم
airbus a321 یا a380 ؟
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
اکه اشتباه نکنم همون پیچی رو که باهاش ارتفاع رو تنظیم میکنی باید به داخل فشار بدی. یعنی موس رو ببر روی پیچ تنظیم ارتفاع تا شکل دست ظاهر بشه. اگه یکم به سمت راست ببری تا علامت مثبت ظاهر بشه میتونی ارتفاع رو زیاد کنی. اگه به سمت چپ ببری تا علامت منفی ظاهر بشه میتونی ارتفاع رو کم کنی. اگه موس رو بین این دو تا حالت قرار بدی دیگه نه علامت مثبت داره و نه منفی. در این حالت میتونی کلیک کنی تا تثبیت ارتفاع اتو پایلوت روشن بشه. البته دقیقا یادم نمیاد. من با 747 میپرم. تنظیم سرعتش که یادم میاد اینطوری بود.
Last edited by tosan622; 05-10-2010 at 12:13.
راستی لینکهای صفحه اول بعضیهاشون کار نمیکنه. نمیخواین لینک جدید قرار بدین ؟
کسی نیست یه کمکی بکنه؟
این همه پست دادید
یه کمکی هم به من بدید
یک وبلاگ کاملا بروز و مال یک خلبانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و آپدیت اگر بخوای برای شبیه ساز می زاره
وقتی داریم با ATC ارتباط برقرار می کنیم یعنی چی که آخر خیلی از پیغامهاشون میگن Altimiter 2992
بعدش هم چرا تو fsx به عدد نه (9) نمیگن ناین(Nine) و میگن ناینر (Niner) ؟
مبنای عملکرد دستگاه ارتفاع سنج هستش که توی شرایط مختلف جوی متفاوت هستش.وقتی داریم با ATC ارتباط برقرار می کنیم یعنی چی که آخر خیلی از پیغامهاشون میگن Altimiter 2992
راستی لیست کدهای آوایی که استاندارد NATO هستش و توسط FSX استفاده میشه رو مینویسم.
جالبه. مخصوصا برای استفاده ی شخصی برای رد و بدل کردن محرمانه ی اطلاعات...
A Alpha
B Bravo
C Charlie
D Delta
E Echo
F Foxtrot
G Golf
H Hotel
I India
J Juliet
K Kilo
L Lima
M Mike
N November
O Oscar
P Papa
Q Quebec
R Romeo
S Sierra
T Tango
U Uniform
V Victor
W Whiskey
X X-ray
Y Yankee
Z Zulu
29.92 فشار اتمسفر بر حسب اینچ جیوه هستش.
واقعا از ظاهر و باطن بویینگ چیز دیگه ایه من فقط دوبار با ایرباس رفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)