سلام.دوستان ؛ من ويندوز 7 نصب كردم حالا كه آمدم مودم را نصب كنم ؛ جواب نميده و دايما دستور reboot ميده. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.تشكر
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام.دوستان ؛ من ويندوز 7 نصب كردم حالا كه آمدم مودم را نصب كنم ؛ جواب نميده و دايما دستور reboot ميده. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.تشكر
سلام دوستان سرعت دانلود اسیاتک 128 رو چند هست بعد از لحاظ کیفیت چطور هست ؟ من الان شاتل 128 دارم با سرعت 60 دانلود میکنه میخواستم ببینم سرعت اسیاتک چطوره ارزش گرفتن داره ؟
بيشتر توضيح مي ديد. البته با xp مشكلي نداشتم.مودم corecess3112ug
سلام دوستان.خسته نباشید.
می خواستم ببینم در شهر قم بهترین شرکت واسه ADSL کدوم هست؟
نیازهای من:
سرعت: حداکثر 256(اگر ارزان باشد بیشتر هم می گیرم)
محدودیت دانلود: 20 گیگ در هر ماه
درباره سرویس های نامحدود هم بگید که کدوم شرکت بهتره.
این مشکلی هست که بیشتر افرادیکه از ایمن مودم استفاده میکنن باهاش درگیرن
این درایور نصب کن براش، مشکل حل میشه
یه این لینک هم برو، اگه بازهم مشکلی داشتی سئوال کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت 128 آسیاتک فعلا 20 تا 30 متغیر است
البته بعضی مواقع هم پبش اومده که با 100 هم دانلود کردن ولی معمولا سرعت روی 20 است
مگه فرمول حساب کردن سرعت کیلوبیت تقسیم بر 8 نیست ؟ چه جوری که با 128 رو 20 و بالاتر دانلود می کنید؟
128 تقسیم بر 8= 16
دوست عزیز من با 128 توی روز روی 100 دان میکنم . دلیلش هم اینه شرکت میخواد زود حجم شما تموم بشه !
سلام.دقيقا همينطوره.ماه قبل هم بنده اين مساله را در اين تاپيك عرض كردم.من 128 دارم و روي 60 الي 70 هست چون 5 گيگ خريدم .آسياتك سرعت را بالا برده تا زودتر حجمم تمام بشه و باز حجم اضافي بخرم ولي وقتي با همين سرعت ؛ نامحدود ميگيرم سرعت مياد روي 16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)