سلام دوستان چند سوال :
- فایلهای آپدیتی KAV روی سیستم در کجا ذخیره میشن؟
- سرعت اینترنت من 1 کیلوبایت در ثانیه است و نمیشه کاسپر اسکای رو در خانه آپدیت کرد . آیا راه حلی وجود داره که بدون نصب کاسپر ( منظورم اینه که برم از کافی نت که کاسپر تو سیستم کافی نت نصب نیست دانلود کنم) فایلهای آپدیتی جدید را بدست آورد؟ اگه میشه آدرس دانلود و طریق نصب آپدیت رو آموزش بزارید.
- راهی است که اگه در حال آپدیت کاسپر هستیم بنابه دلایلی اینترنت قطع بشه قابلیت Resume یا همان ادامه دانلود وجود داشته باشه؟
- حجم فایلهای آپدیت معمولا چقدر است؟
- آپدیت کاسپر چند نوع است ؟
- چرا بعد از پیغام ( کامپیو تر در خطر است ، دیتابیس را آپدیت کنید) آنتی ویروس از کار می افته ؟
اگر ورژن محصول شما 7.0 هست ميتونيد با مراجعه به سايت کسپرسکی لينک آپديت کامل محصول رو دريافت کنيد،
ولی اگر محصول شما ورژن 8.0 باشد لينک مستقيمی نداريم، ولی شما ميتونيد آپديت ها رو از طريق برنامه اي که در پست زير عنوان شده دريافت کنيد، درضمن اگر هنگام دريافت آپديت اينترنت قطع بشه خاصيت Resume هم دارد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من KIS 7 را آپديت كردم و طبق دستورات تاپيك اول فايل آپديت را براي كامپيوتر ديگري استفاده كردم ولي آپديت نشد در ضمن در فايل
Update distrbution چيزي وجود ندارد ولي آپديت كامپيوتر اول انجام شده است
وقتی شما ميگين در پوشه Update distrbution فايلي وجود نداره يعنی اصلاً شما از آپديت ها نسخه پشتيبان نگرفتين و فقط محصول خود رو به روز کردین، چون برای اين کار بايد تيک مربوط به Update distrbution را فعال کنيد،تا از آپديت های دريافت شده نسخه پشتيبان گرفته شود و در پوشه مذکور ذخيره بشوند...
از آموزش زير استفاده کنيد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید