تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 1081 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من از اینترنت سیکیوریتی کاسپر استفاده میکنم(ورژن8.0.0.454)
    دیروز توی درایو c یه فایل تکست پیدا کردم همه یوزر وپسود سایتا که میرم وعضو هستم توش بود حالا چه جوری و از کجا درست شده بود نمیدونم به نظر شما دلیلش چی بود؟(خدایش من چند وقت دنبال یه برنامه بودم که همه یوزر وپسورد های فایر فاکسم رو توی یه فایل تکست ذخیره کنه همچین چیزی گیرم نیومد حالا یه برنامه مخری که نمیدونم از کجا بوده وچه بلایی به سر یوزو وپسورد ها خواهد اورد اونو برام درست کرد!!!)
    ایا با برنامه های ضد جاسوسی جلوش گرفته میشه؟اگه اره چی نصب کنم که با کاسپر هماهنگ و خوب باشه؟
    با تشکر

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستی من برای رفع این مشکل باید یه فایروال نصب کنم یا انتی اسپایور؟(یا شایدم چیز دیگه ای؟!)

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز توصیه میکنم بدلیل شیوع ویروس های اتوران کل درایو ها رو از حالت اتوران خارج کنید

البته چنانچه آنتی ویروس به روزی داشته باشید ، گارد آنتی ویروس مانع اجرای خودکار ویروس میشود

مگر اینکه شما بدون هیچ احتیاطی ، وارد فلش آلوده شوید

سوال دوم شما هم واضح نبود ، میشه بیشتر توضیح بدی ؟
    سلام
    از نظر دیسک های فلش میشه گفت سیستمم بیشتر مورد حمله قرار میگیره !
    ایا ممکنه فقط این نوع درایوها رو غیرفعال کرد ؟
    منظورم اینه که ایا KIS میتونه فایل های مخفی سیستمی رو هم اسکن کنه ؟

در ضمن اون مشکل ریست شدن من در هنگام اجرا یک فایل آلوده در حالی که به Trusted Zone اضافه کرده بودم رخ میده !
    سیستم شروع به اسکن میکنه و بعد سریع به حالت تم ویندوز 98 میره و ریست میشه ...

پیغامی هم میده که بیانگره اینه که یک فایل DLL که خیلی از برنامه های فعال از اون دارند استفاده میکنند آلوده به ویروس SALITY S3 است ! البته این فکر کنم با اجرای اون فایل الوده پیش میاد چون بدون اجرا اون مشکلی دیده نمیشه !
    برای اطمینان با KIS فول اسکن هم کردم ولی مشکلی دیده نشد ...

این هم اون پیام :

آیا ممکنه لینک دانلود اون Anti Maleware ای رو که در پست های قبلیتون گفته بودید رو بدید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام

من KIS 7 را آپديت كردم و طبق دستورات تاپيك اول فايل آپديت را براي كامپيوتر ديگري استفاده كردم ولي آپديت نشد در ضمن در فايل

Update distrbution چيزي وجود ندارد ولي آپديت كامپيوتر اول انجام شده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان چند سوال :

- فایلهای آپدیتی KAV روی سیستم در کجا ذخیره میشن؟

- سرعت اینترنت من 1 کیلوبایت در ثانیه است و نمیشه کاسپر اسکای رو در خانه آپدیت کرد . آیا راه حلی وجود داره که بدون نصب کاسپر ( منظورم اینه که برم از کافی نت که کاسپر تو سیستم کافی نت نصب نیست دانلود کنم) فایلهای آپدیتی جدید را بدست آورد؟ اگه میشه آدرس دانلود و طریق نصب آپدیت رو آموزش بزارید.

- راهی است که اگه در حال آپدیت کاسپر هستیم بنابه دلایلی اینترنت قطع بشه قابلیت Resume یا همان ادامه دانلود وجود داشته باشه؟

- حجم فایلهای آپدیت معمولا چقدر است؟

- آپدیت کاسپر چند نوع است ؟

- چرا بعد از پیغام ( کامپیو تر در خطر است ، دیتابیس را آپدیت کنید) آنتی ویروس از کار می افته ؟

اگر ورژن محصول شما 7.0 هست ميتونيد با مراجعه به سايت کسپرسکی لينک آپديت کامل محصول رو دريافت کنيد،
    ولی اگر محصول شما ورژن 8.0 باشد لينک مستقيمی نداريم، ولی شما ميتونيد آپديت ها رو از طريق برنامه اي که در پست زير عنوان شده دريافت کنيد، درضمن اگر هنگام دريافت آپديت اينترنت قطع بشه خاصيت Resume هم دارد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با سلام

من KIS 7 را آپديت كردم و طبق دستورات تاپيك اول فايل آپديت را براي كامپيوتر ديگري استفاده كردم ولي آپديت نشد در ضمن در فايل

Update distrbution چيزي وجود ندارد ولي آپديت كامپيوتر اول انجام شده است
    وقتی شما ميگين در پوشه Update distrbution فايلي وجود نداره يعنی اصلاً شما از آپديت ها نسخه پشتيبان نگرفتين و فقط محصول خود رو به روز کردین، چون برای اين کار بايد تيک مربوط به Update distrbution را فعال کنيد،تا از آپديت های دريافت شده نسخه پشتيبان گرفته شود و در پوشه مذکور ذخيره بشوند...
    از آموزش زير استفاده کنيد:

کد:

6. این کاربر از Markus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من از اینترنت سیکیوریتی کاسپر استفاده میکنم(ورژن8.0.0.454)
    دیروز توی درایو c یه فایل تکست پیدا کردم همه یوزر وپسود سایتا که میرم وعضو هستم توش بود حالا چه جوری و از کجا درست شده بود نمیدونم به نظر شما دلیلش چی بود؟(خدایش من چند وقت دنبال یه برنامه بودم که همه یوزر وپسورد های فایر فاکسم رو توی یه فایل تکست ذخیره کنه همچین چیزی گیرم نیومد حالا یه برنامه مخری که نمیدونم از کجا بوده وچه بلایی به سر یوزو وپسورد ها خواهد اورد اونو برام درست کرد!!!)
    ایا با برنامه های ضد جاسوسی جلوش گرفته میشه؟اگه اره چی نصب کنم که با کاسپر هماهنگ و خوب باشه؟
    با تشکر
    راستی من برای رفع این مشکل باید یه فایروال نصب کنم یا انتی اسپایور؟(یا شایدم چیز دیگه ای؟!)
    سلام‌ ؛)

دوست عزيز ، اون فايل تكستي كه تو درايو C شما Create شده ، توسط يه فايل exe بوجود آمده !!!

به اين صورت كه شما يك فايلي را از شخصي در اينترنت ،‌در انجمن يا مسنجر دريافت كرده ايد و در حالي كه به اينترنت متصل بوده ايد و مرورگر فاير فاكس در حال اجرا بوده است !!! شما بر روي آن فايل كليك كرده ايد و هر چه پسورد در حافظه كش اين برنامه وجود داشته است براي سرور برنامه نويس اون فايلي كه گفتم ارسال ميشه

بيشتر مواظب باش ، انگونه فايل ها را هيچ آنتي ويروسي ، ويروس ! شناسايي نميكنه

از من ميشنويي همه پسورد هات رو عوض كن !

يا علي

8. این کاربر از Persian_Metal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام ،
    Internet Security من هم نزدیک یک ماهه Update نمیشه پیغام :
    dataases are absolete
    می گیرم ، توی databaseها قسمت مربوط به Malware رو تاریخ 13-November مونده ولی بقیه به روز میشن، موارد زیر رو انجام دادم ولی هنوز نتیجه نگرفتم
    1- نسخه آخر یعنی 8.0.0.506 رو نصب کردم
    2- با 2 ISP مختلف امتحان کردم
    3- از ultrasurf هم استفاده کردم
    4- دو بار کاملا Uninstall/install کردم
    4- توی Forum خود Kaspersky نوشته بود Server مربوط به Update رو عوض کنید (سرور eu)، بازم نتیجه نگرفتم!

ممنون میشم کمکم کنید

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام ،
    Internet Security من هم نزدیک یک ماهه Update نمیشه پیغام :
    dataases are absolete
    می گیرم ، توی databaseها قسمت مربوط به Malware رو تاریخ 13-November مونده ولی بقیه به روز میشن، موارد زیر رو انجام دادم ولی هنوز نتیجه نگرفتم
    1- نسخه آخر یعنی 8.0.0.506 رو نصب کردم
    2- با 2 ISP مختلف امتحان کردم
    3- از ultrasurf هم استفاده کردم
    4- دو بار کاملا Uninstall/install کردم
    4- توی Forum خود Kaspersky نوشته بود Server مربوط به Update رو عوض کنید (سرور eu)، بازم نتیجه نگرفتم!

ممنون میشم کمکم کنید
    شما تنظيمات Ultra Surf را بصورت پستي كه لينكش را قرار ميدم انجام بديد و مجدد آپديت كنيد.من همين 2-3 روز قبل براي يكي از دوستانم كه مشكلي مشابه مشكل شما داشت و لايسنسش هم قانوني بود با همين برنامه و تنظيماتي كه ذكر كردم آپديت كردم.

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما تنظيمات Ultra Surf را بصورت پستي كه لينكش را قرار ميدم انجام بديد و مجدد آپديت كنيد.من همين 2-3 روز قبل براي يكي از دوستانم كه مشكلي مشابه مشكل شما داشت و لايسنسش هم قانوني بود با همين برنامه و تنظيماتي كه ذكر كردم آپديت كردم.

کد:
    ممنونم از راهنمائیتون ولی موفق نشدم ، البته منظور شما را از برداشتن تیک Automatically اگر درست متوجه شده باشم باید در قسمت option مربوط به ultrasurf در Proxy setting گزینه Direct Use Ultrasurf را غیر فعال و Manual Proxy setting را فعال کنم با 127.0.0.1 و پورت 9666؟ ولی وقتی این کار رو انجام میدم Ultrasurf در حالت Conecting server میمونه و در نهایت هم Fail میشه

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنونم از راهنمائیتون ولی موفق نشدم ، البته منظور شما را از برداشتن تیک Automatically اگر درست متوجه شده باشم باید در قسمت option مربوط به ultrasurf در Proxy setting گزینه Direct Use Ultrasurf را غیر فعال و Manual Proxy setting را فعال کنم با 127.0.0.1 و پورت 9666؟ ولی وقتی این کار رو انجام میدم Ultrasurf در حالت Conecting server میمونه و در نهایت هم Fail میشه
    نه دوست عزيز شما به تنظيمات Ultra Surf اصلا كاري نداشته باشيد بلكه تنظيمات را به شكل زير در كاسپر اعمال كنيد و سپس كليه پنجره ها رو حتما Ok كنيد تا تغييرات ذخيره شوند.مطالبق شكلهاي زير عمل كنيد:

13. 5 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •