تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 649 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

[quote=golmohammadi;4043222
    اون برنامه hard spl مطمئني كه مال x1 هست درسته ؟
    اون ارور هم هر چي هست ميگه كه ارتباط به كامپيوتر و گوشي قطع شده
    و بايد چك كني
    و يا دوباره امتجان كني[/quote]

آره بابا اگه دقت کنی تو عکسها گسه ی ایکون مشخصه نوشته x1 hardspl

خودمم میدونم این منظورشه ولی نمیدونم آخه چرا اینجا ارتباط قطع میشه مشکل کار از کجاست؟؟؟
    اولش ارتباط وصله ولی وقتی میخواد rom رو update کنه ارتباط قطع میشه

بیش از 10000000000000000 بار امتحان کردم همین error رو میزنه

چیکارش کنم یکی کمک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

SPB Shell Panel 3.0 for Xperia

اینم آخرین نسخه پنل spb برای xperia x1
    لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این نسخه زبانش کره ای هستش فایل SpbMobileShell.txt را در شاخه device/program files/spb mobile shell پاک کنید تا به زبان انگلیسی تبدیل بشه.

3. 3 کاربر از amirx365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من یه رامی رو از نت دانلود کردم حالا هم میخوام اول گوشی رو hardspl کنم بعدشم اون رام رو بریزم رو گوشی ولی دقیقآ وقتی فایل x1 hardspl رو اجرا میکنم در قسمتی که میخواد رام رو update کنه (گوشی هم به اون صفحه سه رنگ رفته و یه صفحه سفید میاد loading نوشته) گوشی از حالت active sync خارج شده و ارتباط بین کامپیوتر و گوشی قطع میشه بعدشم error میزنه
    اینم عکس شاید بهتر متوجه بشید

اول عکس پایینی میاد که در صد رو نشون میده و میخواد update کنه بعد ارطباط قطع میشه و عکس بالایی میاد
    دوستان خواهشآ کمک کنن چی کارش کنم ؟؟؟؟
    من زمانی که برای اولین بار می خواستم یه رام کوک شده نصب کنم اومدم اول رام رو رویه مموری کپی کردم و بعد وقتی hardspl می کردم همش ارتباط قطع میشد ! اول نمی دونستم مشکل کجاست ، بعد که اومدم رام رو پاک کردم ، hardspl کردم و بعد رام رو ریختم مشکل کاملا حل شد و رام به راحتی نصب شد ...
    شما چنین کاری نکردین ؟

5. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

آقا محمد دمت گرم ظاهرآ شما یکم بیشتر مشکل ما رو فهمیدی

من اتفاقآ اون رامی رو که نصب کرده بودم رو ریخته بودم رو مموری و الانم خودم متوجه شدم و اون رو حذف کردم

ببین من رامی که دانلود کردم به صورت یه فولدر بود بازش کردم دیدم دو تا فایله یکیشون kovsimg.nbh و یکی custommer ruu و x1 hardspl رو هم دانلود کردم الان مموری کاردو فورمت کردم

حالا من این کارا رو میکنم ببین درسته یا نه؟

اولش x1 hard spl رو باید اجرا کنم تا spl کنه تا اینجا که گیری نداره که ولی همین که میخواد تو این قسمت rom رو upgrade کنه error میزنه تو تصاویری که در صفحه ی قبل پست زدم کاملآ مشخصه

اقا یکی کمک کنه داره کم کم روانیم میکنه

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان من قبلاً که هنوز آپدیت نکرده بودم وقتی گوشیم رو وصل میکردم به کامپیوتر خودش وصل میشد به اینترنت ولی الان نمیشه!!! توی قسمت اینترنت شیرینگ هم زده دیسکانکت در صورتی که سینک زده کانکت....
    Last edited by Vahid67; 03-08-2009 at 20:32.

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

SPB Shell Panel 3.0 for Xperia

اینم آخرین نسخه پنل spb برای xperia x1
    لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این نسخه زبانش کره ای هستش فایل SpbMobileShell.txt را در شاخه device/program files/spb mobile shell پاک کنید تا به زبان انگلیسی تبدیل بشه.
    لطف میکنی چنتا اسکرین شات بزاری؟من از برنامه دل خوشی ندارم چون گوشیمو بهم ریخت و مجبور به هارد ریست شدم...پشت هم هنگ میکرد....البته این ورژن جدیدشو باز میخوام نصب کنم...
    اسکرین شات بزاری ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لطف میکنی چنتا اسکرین شات بزاری؟من از برنامه دل خوشی ندارم چون گوشیمو بهم ریخت و مجبور به هارد ریست شدم...پشت هم هنگ میکرد....البته این ورژن جدیدشو باز میخوام نصب کنم...
    اسکرین شات بزاری ممنون میشم
    این یکی به صورت پنل نه تودی پلاگین من خودم نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت ظاهرش هم مثل
    spb mobile shell 3 هست یکم گرافیکش بهتر شده و انیمیشن هاش روان تر این پنل مخصوص xperia x1 طراحی شده مطمین باش مشکلی برای گوشیت پیش نمی یاد.

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام داشتم دنبال اطلاعاتی برای گوشی میگشتم که اینا رو پیدا کردم (از سایت پرشین فوروم که از موبایلستان کپی شده بود!) :

مواری که باید در هنگام خرید Xperia X1 به آنها دقت کرد

1. بسته آکبند بگیری و گوشی کار کرده نباشه.
    2. روی ال سی دی یک لایه پلاستیک مانند محافظ وجود داره و زیرش هم هیچ حبابی وجود نداره.
    3. وقتی کیبورد گوشی رو باز میکنی پشت گوشی یعنی زیر ال سی دی لایه پلاستیکی تا ته
    چسبیده شده و براحتی نمیشه همه اون پلاستیک را کند. در ضمن طوری کیبورد را باز کن تا
    اثر انگشت خودت روی اون پلاستیک نیوفته. بعد پلاستیک را بگیر جلوی نور ببین اثر انگشتی
    روش وجود داره یا نه.
    4. وقتی گوشی را برای اولین دفعه روشن میکنی دیر بالا میاد و بعد ازتون درخواست تنظیمات
    تاچ اسکرین, تاریخ, ساعت و غیره را میپرسه و در ضمن رامش را هم با روشن شدن گوشی
    نصب میکنه در صفحه هم نشون میده که داره نصب میکنه.
    5. باتری گوشی فکر کنم برای بار اول 30 یا 40 درصدش پره و اگر فول شارژ بود نگیرش.
    6. داخل گوشی یک مموری کارت 4 گیگ وجود داره اگر وجود نداشت خورده شده.
    7. به نظر من وقتی گوشی رو خریدید چند روزی باهاش کار کنید تا هم با گوشی و هم با
    ویندوز مبایل آشنا بشید و تا اطلاعاتتون کامل نشده زیاد به فکر نصب برنامه و آپدیت نباشید. گوشی
    رو آنطوری که هست استفاده کنید. حداقل تا 1 هفته. تا اگر بعد از 1 هفته برنامه ای نصب کردید و
    بر روی عملکرد گوشی تاثیر گذاشت فکر نکنید که این مشکل از خود گوشی هست. چون اگر شما
    از همان روز اول کلی برنامه روی گوشی نصب کنید فکر نکنم بتونید در صورت بروز مشکلی سرنخ
    آنرا پیدا کنید.

من مورد سه رو نفهمیدم . یعنی چی ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

این یکی به صورت پنل نه تودی پلاگین من خودم نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت ظاهرش هم مثل
    spb mobile shell 3 هست یکم گرافیکش بهتر شده و انیمیشن هاش روان تر این پنل مخصوص xperia x1 طراحی شده مطمین باش مشکلی برای گوشیت پیش نمی یاد.
    مرسی از جوابت...این برنامه انیستال داره و کامل انیستال میشه؟چون اونی که باهاش مشکل داشتم انیستال داشت اما ناقص انیستال شد که مجبور به هارد ریست شدم...
    راستی این برنامه چند درصد cpu رو میگیره؟یه سافت ریست کن بعد 1 دقیقه کارکرد cpu رو بگو...مرسی
    Last edited by hesamkowsar; 03-08-2009 at 18:47.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

نصب کردم بسار بسار عالی هست...به دوستان اکسپریا دار پیشنهاد میکنم زود نصب کنن تا ببینن چه توپه...راستی واسه عکس بک گراند چه رزولوشنی میخواد...چون عکسای wvga رو زیادی بزرگ نشون میده
    راستی عضویتت رو هم تبریک میگم
    Last edited by hesamkowsar; 03-08-2009 at 20:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •