آقا خيلي مشعوف شدم
زوم دقيق، رنگ شفاف و طبيعي (يه مقدار اگزجره شده جهت هنري شدن!!) ، بدون لرزش، بدون سايه اضافي و محوي و .......... از همه مهمتر ذوق و سليقه و تبحر عکاس.
شاد باشي
آقا خيلي مشعوف شدم
زوم دقيق، رنگ شفاف و طبيعي (يه مقدار اگزجره شده جهت هنري شدن!!) ، بدون لرزش، بدون سايه اضافي و محوي و .......... از همه مهمتر ذوق و سليقه و تبحر عکاس.
شاد باشي
مبارکه، به پاي هم...
فقط خواستم بگم به زوم اپتيکالش خصوصن تو نماهاي داخلي، دل نبند!!، از فلشش هم انتظار اونچناني نداشته باش.
يه آچار فرانسه، ميتونه خيلي پيچا رو باز کنه، ولي قابليت آچار چرخو براي پنچر گيري نداره!!! (از خودم بود!)
سلام به همگی ...
سرم خلوت بشه دوباره شروع میکنم ...
این رو با گوشیم گرفتم :
تا بعد...
سلام
یه چند تا عکس میزارم که دوستم (علیرضا رمضانی) انداخت.
دوربین : sony w190
این عکس مال تاکومه ساریه :
اینم مال شیر گاهه ، که دی 89 برداشته شده :
این قطارم ماله شیرگاهه که به قول دوستم یهویی گرفت وباسه همین یه خرده تار شد :
اینم مثل قبلی ولی قطار نیست :
حتما نظرتون رو بگید ....
قربان شما ، قابلی نداشت ، نظر لطفتونه، اولای کارمه ، هنوز مونده به تبحر دوستان برسم ، اگه عیب و ایرادی هم بود بگید ممنون میشم ، نظراتتون منو توی عکاسی کمک میکنه ، ممنون از توجهتون ، در مورد اگزجره شدن درست متوجه نشدم به چه خصوصیتی از عکس مربوط میشه .
همیشه موفق باشید .
Last edited by saeed-21; 06-03-2011 at 22:49.
mortal kombat 2008 عکسهاتون واقعا قشنگ بود . مر30
سلام
FZ40
F2.8
ISO80
sec1/320
دوستان رو کادرش نظر بدید خوشحال میشم
![]()
منظورم ، طيف رنگهاييه که اين دوربين يه کوچولو از حالت طبيعي، تند تر ميندازه. خصوصاً تو طيف رنگهاي اصلي.
اين قابليت باعث ميشه که عکس، بيحال و محو به نظر نرسه و دونه هاي رنگ بزنه بيرون.
يه چيزي تو مايه اکسپرسيونيسم يواش!!،
من اين خاصيتشونه ميپسندم.
اغلب سنسورهاي سوني هم يه مقدار اين خاصيتو دارن (به ويژه تو طيف دور و بر قرمز!)، ولي Canon اصلاً نداره، خيلي ديگه Real ميگيره!!![]()
برای گل زاویه از بغل هم چیز خوبی در میاد ولی بازم به نوع گلو شرایط و . . . بستگی داره.
مهمتر از اون که اگه این عکس تازه گرفتی بوی بهار و عید آوردی به این تاپیک!
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
همه عکسها زیباست ولی این یه چیز دیگست.نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از پارک لاله مشهد . (فکر کنم لاله بود)
زمانشم برای تابستون قبلیه.
یه سوال:
این عکس ادیت رنگشده / به نظرتون رنگش خیلی مصنوعی نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)