تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 428 از 1635 اولاول ... 3283784184244254264274284294304314324384785289281428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام دوستان
    من تا چند وقت دیگه میخام دوربین بگیرم که نهایتا با وسایل جانبی بشه 350000 تومن.
    برام زوم اپتیکال مهمه.
    خیلی گشتم، تا الان فقط از H20 خوشم امد که چندتا ضعف شدید داره:
    1- لنز واید 38mm
    2- دیر شارژ شدن فلاش که حدودا 7 ثانیه میشه.
    میخام نظرتون در مورد این دوربین بدونم، آیا میشه با این پول چیز بهتری گیر اورد؟
    متشکرم

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

1می دونی دوست من
    من دنبال این نیستم که بگم کدوم دوربین بهتره . کدوم بدتر
    اگر دقت کرده باشی دفعه قبل هم نگفتم به چه دلیل رفتم سراغ سونی
    بعدش شما تلویحا علت انتخاب رو پرسیدی و منم دلایلی رو که قطعا فقط برای خودم معتبره بیان کردم
    اصلا قصدم قیاس دوربین ها نیست . مثلا برای من اجرای فایل از روی خود دوربین بسیار مهم تر از کمی وایدتر بودن لنز هست . از نظر یه عکاس قطعا این قضیه درست برعکسه . من متوجهم . به همین خاطر می گم که این قیاس ها برای اینه که من به دوربینی که بیشتر به دردم می خوره برسم نه به دوربینی که لزوما توی بنتچ مارکها اونیکی رو شکست می ده

82- سونی دو سایز مختلف در مود 9 به 16 عکس می گیره اما کانن فقط یک سایز بخصوص رو می تونه در حالت 9 به 16 عکس بگیره . احتمالا الان شما داری از خنده منهدم می شی اما اینم برای من خیلی مهمه چون دوست ندارم گوشه های تلوزیون وقتی می خوای عکس ببینی خالی بمونه و احتمالا همه عکسام رو در مود 9 به 16 می گیرم

93- دقیقا اینجا فرق ما انتظارات ما مشخص می شه . من فوقش بخوام عکس درحد A4 چاپ کنم که در این حد دوربین 5 مگاپیکسل هم خیلی خوب جواب میده . ( اگر فیلمبرداری نمی خواستم قطعا 160 تومن بیشتر هزینه نمی کردم بجای 350-60 تومن ) اصلا به عکس بزرگ احتیاج ندارم

114-
    Rotating Images: Recorded images can be rotated 360-degrees in 90-degree increments on the camera's LCD screen.
    یا من بد برداشت کردم . یا این سایته دروغ می گه . یا واقعا این قابلیت رو داره دیگه
    1اتفاقا درستش اینه که بر اساس نیازهای خودتون انتخاب کنید. اولویت های شما هست که انتخابتون رو تعیین میکنه. من فقط از این نظر گفتم که یه مقدار شفاف سازی بشه.
    2نه. واسه چی از خنده منهدم شم. بالاخره وقتی این قابلیت برای شما مهمه باید روش حساب باز کنید. البته اونی که شما میگین 16:9 نیست. 3:2 هست.
    3پس فکر نمیکنم تفاوتی دیده بشه.
    4اینی که نوشته ظاهرا منظورش اینه که بعد از این که عکس گرفته شد میشه تو خود دوربین عکس رو rotate کرد. همون کاری که بعدا باید تو کامپیوتر انجام داد رو تو دوربین هم میشه انجام داد. که اینو همه ی دوربینا دارن.

همون SD880 کنان که به دوستان پیشنهاد شد.
    تا جایی که من میدونم Ixus 880 نداریم. Ixus 870 داریم که همون SD880 هست. اسم دیگه شه.
    سلام با تشکر از راهنمایی شما
    در مورد سونی چی
    سونی چون کیفیت عکساش و عملکردش از نظر نویز ضعیفتر از کنان و نیکون هست توصیه نمیکنم. از نیکون مدل D5000 هست که فیلمبرداریش در حد اون مدل کنان نیست.
    سلام دوستان
    من تا چند وقت دیگه میخام دوربین بگیرم که نهایتا با وسایل جانبی بشه 350000 تومن.
    برام زوم اپتیکال مهمه.
    خیلی گشتم، تا الان فقط از H20 خوشم امد که چندتا ضعف شدید داره:
    1- لنز واید 38mm
    2- دیر شارژ شدن فلاش که حدودا 7 ثانیه میشه.
    میخام نظرتون در مورد این دوربین بدونم، آیا میشه با این پول چیز بهتری گیر اورد؟
    متشکرم
    خب چه کاریه؟ میتونین H50 بخرین.

3. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام با تشکر از راهنمایی شما
    در مورد سونی چی
    سوني با توجه به كيفيت ضعيفترعكس ها نسبت به canon و nikon توصيه نمي شود
    canon 500d با 15 مگا پيكسل و فيلم برداري full hd ولي با 20 فريم و hd با 24 فريم- قيمت 820
    nikon d5000 با 12 مگا پيكسل وفيلم برداري hd با 24 فريم -قيمت 810

دو دوربين فوق پيشنهاد ميشود
    كيفيت عكسهاي مدل نيكون كمي بهتر است و lcd چرخان دارد
    يا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

آخرین نتایج جستجوی من برای خریدن یک دوربین جیبی ( اولترا کامپکت ) در حدود 350 تومن به شرح زیر است .

- اگر دوربینی برای شات های شبانه و یا عکاسی در محیط های داخلی و کم نور می خواهید شک نکنید بهترین انتخاب wx1 سونی هست . که من از 370 ( چینی ) تومن قیمت دارم تا 425 تومن ( ژاپنی ) والبته نمایندگی سونی گفت اگر 10 روز صبر کنید بار جدید که وارد بازار بشه این دوربین هم کمی افت قیمت پیدا می کنه .

شاید فکر کنید که امکان نداره یک دوربین سونی برای محیط کم نور پیشنهاد بشه چون سونی همیشه در این زمینه ضعف داشته اما کافیه یک نگاهی به ریوویو ها بکنید ( بدون استثنا ! ) . سونی برای رفع مشکل همیشگی دوربینهاش از لنز و سنسور جدید استفاده کرده و اینبار از اونور پشت بام افتاده ! یعنی اینبار عکسهای lowlight رو بینظیر می گیره و عکسهای daylight ش تعریف خاصی نداره ! که اگر این یک ضعف رو نداشت من لحظه ای درخریدنش شک نمی کردم .

این دوربین به حدی در نورهای کم حرفه ای عمل می کنه که اگر سایتهای مربوط به عکس رو نگاه کنید ( مثل FLICKR.COM ) نزدیک 90% عکسهای این دوربین در تاریکی و نور کم گرفته شده

دقت کنید که عکس زیر با iso 1600 گرفته شده با کمترین نویز ممکن

منبع عکسها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دوربین امکانات و مزایای جالبی هم داره

1- ضبط فیلم بصورت HD با فرمت mP4 ( روی 8 گیگ مموری 1 ساعت و 54 دقیقه فیلمبرداری HD می کند )
    2- 5X زوم اپتیکال حین فیلمبرداری
    3- گرفتن 10 عکس در ثانیه !
    4- لنز واید 24-120mm
    5- پانورامای 270 درجه !!
    6- تنوع سایز عکس 2 به 3 و 3 به 4 و 9 به 16
    7- طراحی و سایز بی اندازه خوشگل و مناسب ( جنس بدنه فلز هست )

اما نقاط ضعف این دوربین بنظر من دو مورد هستند

1- خروجی USB خاص سونی که توی هرخونه ای پیدا نمیشه و احتمالا مجبورید کابل مخصوص رو همیشه همراهتون ببرید
    2- عکس های DAYLAIGHT این دوربین اگر چه از وضوح خوبی برخوردار هست اما رنگهای شاداب ندارد ( خدا می دونه چقدر من بابت این موضوع گریه کردم )

برای رفع این مشکل البته راهکارهایی داده شده که می تونه روی کیفیت رنگ تاثیر بگذاره مثل استفاده از مود P و تنظیم وایت بلنس روی FLASH . اما درهرصورت این دوربین با عکاسی در نور روز مشکل داره و همین باعث شد از لیست خرید من خارج بشه هرچند فقط طراحیش می ارزید به انتخاب های بعدیم

.............

دوربین بعدی TX1 سونی بود که

تقریبا همه مزایای WX1 رو به نوعی داشت ( این دوربین در حدود 375 تومن قیمت دارد )

1- ابعاد مناسب و بسیار باریک ( البته من از قیافه سری T خیلی خوشم نمیاد )
    2- فیلمبرداری HD بصورت MP4
    3- تنوع سایز عکس
    4- عکسهای LOWLIGHT بدون نویز
    5- پانوراما ( البته 180 درجه )
    6- زوم اپتیکال حین فیلمبرداری ( البته 4X )
    7- عکاسی حین فیلمبرداری !
    8- LCD بزرگ 3.5 اینچی بصورت تاچ اسکرین

این دوربین حتی در عکسهای DAYLIGHT هم بسیار خوب عمل می کنه و رنگهای بسیار شادابی در عکسهاش داره و اگر دو ضعف زیر رو نداشت قطعا انتخاب من می بود اما چه کنم که ضعفهاش غیرقابل بخشش هست و خدا می دونه من بابت این دو نقطه ضعف هم چقدر گریه کردم

1- باطری دوربین های سری T اصولا مرخص هستند و حداکثر و خیلی خوشبینانه 1 ساعت و نیم کار می کنند .
    2- لنز این دوربین 35 میلی متری هست ! اشتباه تایپ نکردما واقعا 35-140 ميلي‌مترهست . یعنی فکر کنم برای عکس گرفتن از یک جمع 10 نفره مجبور بشید 3-4 متری هم از داخل پنجره ی اتاق بیرون بزنید !

هنوزم افسوس این رو می خورم که چرا wx1 عکسهای دیلایت خوبی نداره .

ادامه دارد ...
    Last edited by pmax; 07-12-2009 at 11:43.

6. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان بین SD980-IXUS200 و SD940-IXUS120 و SD880 کدوم بهتر و به صرفه تر هست

راستی این دوربین چه جوریه Fuj-S2000HD

من بیشتر میخوام تو محیط بسته و سالن عکس بندازم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید.
    میخوام یه دوربین بخرم تا 300 تومن ( حالا یکم بیشتر شد اشکال نداره )
    به نظرتون بهترین دوربین تو این رنج قیمت چیه؟
    من اصلا در زمینه ی دوربین و مدلاش سر رشته ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

در ادامه ...

بازهم دنبال دوربین جیبی حول و حوش 350 می گشتم و
    دوربین بعدی سونی W290 بود . دوربین محبوب سونی ( قیمت این دوربین بین 275 تا 310 تومن هست )

این دوربین عکسهای دی-لایت خوبی داره . شادابی و کیفیت عکسهای روزش حتما شما رو راضی می کنه اما عکسهای شبش بخصوص در ایزوهای بالا با نویز قابل توجهی روبرو هست .
    ولی خب مزایای خودشم داره

1- 5X زوم اپتیکال ( حین فیلمبرداری غیرفعال است )
    2- فیلمبرداری HD با فرمت MP4
    3- LCD سه اینچ
    4- 12 مگاپیکسل
    5- حافظه داخلی 11 مگ ! و یکمقدار جینگولک بازی موقع پلی-بک عکسها

دو تا چیز باعث شد قید این دوربینم بزنم .
    الف ) آنکه عکسهای شب و در نور کم این دوربین نویز داشت
    ب ) کیفیت فیلمبرداری HD ش خیلی خوب بود اما من 4 نمونه از فیلمهاش رو دانلود کردم و متوجه شدم هربار درخشندگی و موج مزاحمی اطراف اشیاء درحال تحرک دیده میشه

.............................

اگر می خواید نمونه های فیلم این دوربینها و هر دوربین دیگری رو ببینید می تونید به سایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنید و نام دوربین مورد نظر رو سرچ کنید . ثبت نام در این سایت واقعا کمتر از 20 ثانیه طول می کشه و از طرفی توصیه من این هست که فیلمهای HD رو حدالامکان دانلود کنیم ( گوشه ی پایین سمت راست هرصفحه لینک دانلود هست ) و در تلوزیون LCD تون این فیلمها رو تماشا کنید چرا که در تلوزیونهای CRT یا مونیتورهای ال سی دی کوچک اون نویزهایی که گفتم احتمالا قابل رویت نیست و البته اگر سورس پخشتون همین تلوزیونها و مونیتورهاست خب دیگه بهتره بابت کیفیت فیلمبرداری سونی W290 نگران نباشید ) همه جور سایز فیلمی هم داره از 6-7 مگابایتی تا 110 مگابایت به بالا

.........

در ادامه گشت و گذارم برای خرید دوربینی جیبی در حدود 350 تومن به دو دوربین دیگر رسید
    همینجا بگم که دوستان برای من واقعا به تنهایی کیفیت عکس یک دوربین مهم نبود . پس از نوشته های من برای خرید دوربین استفاده نکنید مگر اینکه مثل براتون چند تا چیز باهم مهم باشه
    1- جیبی بودن دوربین
    2- شکل و شمایل دوربین
    3- کیفیت عکس
    4- داشتن فیلمبرداری hd
    ( بدون تقدم و تاخر هر 4 مورد بالا برای من خیلی مهم بوده )

در ادامه تحقیقاتم به دو دوربین از کانن رسیدم که از جهتی بیشتر با خواسته من هماهنگ بود . یعنی انتخاب سوژه و فشار داد کلید شاتل و گرفتن یک عکس خوب بدون کمترین تنظیم دستی . در این مورد کانن حتما بهتر از سونی هست . مثلا wx1 که من هنوزم بابت عکسهای دی-لایت ضعیفش دارم گریه می کنم ! برای گرفتن عکس قابل قبول در روز نیاز به تنظیم و بلانس کردن آیتمهای مختلف داره ...

اولین دوربین sd980 کانن هست که توی ایران بیشتر به IXUS200 معروفه ( قیمت حدودا 320 الی 340 )

ابعاد و قیافه این دوربین و بخصوص فرم کلیدهای پشتش به هیچوجه منو راضی نکرد اما بهرحال محسناتی برای خودش داشت

1- فیلمبرداری بصورت hd ( البته با فرمت mov )
    2- صفحه LCD بزرگ 3 اینچی تاچ اسکرین
    3- لنز واید 24-120mm
    4- 12 مگاپیکسل
    5- 5X زوم اپتیکال ( حین فیلمبرداری زوم اپتیکال وجود ندارد )
    6- طراحی خوب و ابعاد مناسب

من این دوربین رو انتخاب نکردم چون راستش بعد از WX1 هیچ دوربین اولترا کامپکت دیگری نمی تونست من رو به خودش جذب کنه و از طرفی مزیتیهایی که این دوربین نسبته به SD940 داشت خیلی برام کاربردی و جذاب نبود مثل
    1X زوم بیشتر
    لنز وایدتر . 4میلی متر وایدتر
    و صفحه تاچ اسکرین کمی بزرگتر 0.3 اینچ بزرگتر ( دقت کنید که این صفحه تمامش در اختیار شما نیست و قسمتیش به وسیله آیکونهای روی صفحه ( تاچ اسکرین ) پوشیده شده و عملا صفحه شما خیلی بزرگتر از SD940 نیست )

در نهایت با توجه به اینکه سایر مشخصات کاربردی این ( برای من ) کاملا شبیه هم هست ، من ترجیح دادم SD940 رو بخاطر طراحی بهترش و ابعاد کوچکترش ، بخرم ( البته فعلا ) و شما اگر آقای درشت هیکلی هستید باید یکم در این مورد بیشتر دقت کنید چون دکمه های بالای این دوربین ( SD940 ) خیلی کوچک و ظریف هستند و ممکنه استفاده از اونها برای شما مشکل باشه

چیزی که من در مورد دوربینهای کانن دوست ندارم
    1- فرمت MOV برای ضبط فیلم HD هست که بیش از 2 برابر MP4 ( فرمتی که سونی استفاده می کنه ) فضای مموری رو می گیره
    2- این دوربینها در گرفتن عکسهای وایداسکرین 9 به 16 به خوبی و تنوع سونی ها نیستند

یک مسئله شخصی هم با این دوربین های کانن دارم . اونم اینه که چون تلوزیونم B690 سامسونگ قادر هست فرمت MP4 رو براحتی از روی USB پخش کنه . ترجیح می دادم دوربینی که می خرم سونی باشه ! ( WX1 با اسمایلی گریه زاری ) الان با انتخاب کانن ، همیشه یا باید از طریق خود دوربین این فیلمها رو تماشا کنم ! یا باید HD پلیر بخرم !! یا باید کانورتشون کنم به MP4 !!! که این آخری انتخاب منه ...

اما برای یک یوزر غیرحرفه ای مثل من
    که دوست داره با انتخاب سوژه و فشار دادن دکمه شاتر ، عکس خوب و قابل قبولی گرفته باشه ، انتخاب خوبیه
    قیمت SD940 ( IXUS120 ) بین 280 الی 310 تومن هست .
    راستش برای منی که بعد از جریانات WX1 به این نتیجه رسیدم که حتی هزینه کردن درحدود 450 ( با مخلفات ! ) هم نمی تونه من رو کاملا قانع و راضی کنه ، اونوقت یکباره به این نتیجه رسیدم که زیاد هم هزینه نکنم ! در حقیقت پذیرفتم که دوربین های اولتراکامپکت ضعفهایی دارند و یک دوربین متعادل رو انتخاب کردم

پ.ن :
    جانان من ، اندوه WX1 کشت مارا ...
    Last edited by pmax; 08-12-2009 at 02:37.

10. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دو سه روز قبل که FZ35/38گرفتم با کیف اصلی افتاد 495T (احتمالا توی تهران باید حدود 10T از این کمتر باشه) ؛ کیفش آبی رنگ و مقاومه و برخلاف چیزی که توی فروم عکاسی درباره‌ی کیف FZ28 گفته بودند تنگ نیست ؛ بهترین رم 8 گیگ موجود هم پاناسونیک ژاپنی Gold Class 10 - 22MB/s هست 45T
    کارت 1GB همراهش رو هم چون بر نمی‌داشت با یک کارت 2GB Class 4 - 5MB/s عوض کرد و 5T هم از این بابت دادم
    مجموعا 545T
    سلام pop جان می خواستم یک راهنمایی من رو بکنی
    1-کلا از دوربین lumix Fz35 راضی هستی یا نه هم از نظر عکس هم فیلمبرداری (کیفیت عکسش چه طوره )
    2-مشکل خاصی باهاش داشتی یا نه
    3-چه مموری روش انداختی
    4-آیا مدت زمان خاصی برا فیلم برداری داره یا نه (یکسره فیلم می گیره یا نه)
    باز هم از لطفت ممنون
    اگر چیز خاصی بیشتر مد نظر داشتی لطف کن بگو من قصد خرید این مدل رو دارم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید.
    میخوام یه دوربین بخرم تا 300 تومن ( حالا یکم بیشتر شد اشکال نداره )
    به نظرتون بهترین دوربین تو این رنج قیمت چیه؟
    من اصلا در زمینه ی دوربین و مدلاش سر رشته ندارم.
    همین هایی که دوستمون در چند خط پایین اشاره کرده مدلهای بسیار خوبی هستند .. SD960 بخصوص از نظر من بهتره.
    دوستان بین SD980-IXUS200 و SD940-IXUS120 و SD880 کدوم بهتر و به صرفه تر هست

راستی این دوربین چه جوریه Fuj-S2000HD

من بیشتر میخوام تو محیط بسته و سالن عکس بندازم
    980 لنز وایدتر داره - زومش هم 1x قوی تره - شاتر سریعتر - دامنه فلاش قوی تر ... 880 ضمناً فیلمبرداری HD نداره (که البته یه جورایی هم قابل درکه چون یکسال از دوتای دیگه قدیمی تره)

بهرحال همگی دوربین های خوبی هستند .. من 980 رو می پسندم .

اون مدل فوجی هم که البته یه جورایی در یه کلاس دیگه قراره می گیره (جدا از اینکه مجدداً قدیمی تر از بالایی هاست) ... هم از نظر سایز ، هم از نظر اینکه کنترل manual داره و زوم بالاتر و واسه کاربر آماتور علاقه مند به عکاسی مناسب تره

13. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام pop جان می خواستم یک راهنمایی من رو بکنی
    1-کلا از دوربین lumix Fz35 راضی هستی یا نه هم از نظر عکس هم فیلمبرداری (کیفیت عکسش چه طوره )
    2-مشکل خاصی باهاش داشتی یا نه
    3-چه مموری روش انداختی
    4-آیا مدت زمان خاصی برا فیلم برداری داره یا نه (یکسره فیلم می گیره یا نه)
    باز هم از لطفت ممنون
    اگر چیز خاصی بیشتر مد نظر داشتی لطف کن بگو من قصد خرید این مدل رو دارم
    سلام
    شخصا پیش از خرید و برای حدودا 5 ماه ، تقریبا همه‌ی Reviewهای موجود برای FZ28 و رقبای اون رو از dpreview تا یوتیوب بررسی کرده بودم و با اطمینان کامل سراغ FZ35 رفتم
    نوع دقیق کارت حافظه رو هم قبلا نوشتم
    چون این دوربین ارتقا یافته ( Upgrade) شده‌ی FZ28 هست به تحلیل‌های تخصصی FZ28 مراجعه کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما در حالت فیلمبرداری که یکی از ارکان برتری FZ35 بر FZ28 هست ، کیفیت صدا و تصویر و همچنین حفظ فوکوس موقع زوم بسیار خوب و قابل توجه هست ؛ اگر با فرمت AVCHD در حالت HD اقدام به فیلمبرداری کنین فایلی با پسوند MTS در مسیری متفاوت ایجاد می‌شه که به‌راحتی با WMPقابل پخش هست و حجمی تقریبا برابر نصف فرمت رایج Motion Jpeg داره (ضمن برابر بودن کیفیت)
    من هنوز شخصا محدودیت‌های زمانی یا حجمی فیلمبرداری رو تجربه نکردم اما در دفترجه‌ی راهنما قید شده که حداکثر حجم فایل در حالت فیلمبرداری پیوسته‌ با فرمت ‌Motion Jpeg برابر 2GB هست و چیزی در این مورد برای فرمت AVCHD Lite گفته نشده اما به محدودیت عمر باتری اشاره شده که در حالت ضبط پیوسته تحت هر فرمتی ، حدودا 150 دقیقه هست ؛ هر چند باید توجه کرد که فرمت فایل FAT (موجود در کارت‌های حافظه) ظرفیت ذاتی ذخیره کردن یک فایل بیش از 4GB رو نداره.

15. 3 کاربر از 'POP' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •