آخرین نتایج جستجوی من برای خریدن یک دوربین جیبی ( اولترا کامپکت ) در حدود 350 تومن به شرح زیر است .
- اگر دوربینی برای شات های شبانه و یا عکاسی در محیط های داخلی و کم نور می خواهید شک نکنید بهترین انتخاب wx1 سونی هست . که من از 370 ( چینی ) تومن قیمت دارم تا 425 تومن ( ژاپنی ) والبته نمایندگی سونی گفت اگر 10 روز صبر کنید بار جدید که وارد بازار بشه این دوربین هم کمی افت قیمت پیدا می کنه .

شاید فکر کنید که امکان نداره یک دوربین سونی برای محیط کم نور پیشنهاد بشه چون سونی همیشه در این زمینه ضعف داشته اما کافیه یک نگاهی به ریوویو ها بکنید ( بدون استثنا ! ) . سونی برای رفع مشکل همیشگی دوربینهاش از لنز و سنسور جدید استفاده کرده و اینبار از اونور پشت بام افتاده ! یعنی اینبار عکسهای lowlight رو بینظیر می گیره و عکسهای daylight ش تعریف خاصی نداره ! که اگر این یک ضعف رو نداشت من لحظه ای درخریدنش شک نمی کردم .
این دوربین به حدی در نورهای کم حرفه ای عمل می کنه که اگر سایتهای مربوط به عکس رو نگاه کنید ( مثل FLICKR.COM ) نزدیک 90% عکسهای این دوربین در تاریکی و نور کم گرفته شده
دقت کنید که عکس زیر با iso 1600 گرفته شده با کمترین نویز ممکن

منبع عکسها
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دوربین امکانات و مزایای جالبی هم داره
1- ضبط فیلم بصورت HD با فرمت mP4 ( روی 8 گیگ مموری 1 ساعت و 54 دقیقه فیلمبرداری HD می کند )
2- 5X زوم اپتیکال حین فیلمبرداری
3- گرفتن 10 عکس در ثانیه !
4- لنز واید 24-120mm
5- پانورامای 270 درجه !!
6- تنوع سایز عکس 2 به 3 و 3 به 4 و 9 به 16
7- طراحی و سایز بی اندازه خوشگل و مناسب ( جنس بدنه فلز هست )

اما نقاط ضعف این دوربین بنظر من دو مورد هستند
1- خروجی USB خاص سونی که توی هرخونه ای پیدا نمیشه و احتمالا مجبورید کابل مخصوص رو همیشه همراهتون ببرید
2- عکس های DAYLAIGHT این دوربین اگر چه از وضوح خوبی برخوردار هست اما رنگهای شاداب ندارد
( خدا می دونه چقدر من بابت این موضوع گریه کردم
)

برای رفع این مشکل البته راهکارهایی داده شده که می تونه روی کیفیت رنگ تاثیر بگذاره مثل استفاده از مود P و تنظیم وایت بلنس روی FLASH . اما درهرصورت این دوربین با عکاسی در نور روز مشکل داره و همین باعث شد از لیست خرید من خارج بشه هرچند فقط طراحیش می ارزید به انتخاب های بعدیم
.............
دوربین بعدی TX1 سونی بود که
تقریبا همه مزایای WX1 رو به نوعی داشت ( این دوربین در حدود 375 تومن قیمت دارد )

1- ابعاد مناسب و بسیار باریک ( البته من از قیافه سری T خیلی خوشم نمیاد )
2- فیلمبرداری HD بصورت MP4
3- تنوع سایز عکس
4- عکسهای LOWLIGHT بدون نویز
5- پانوراما ( البته 180 درجه )
6- زوم اپتیکال حین فیلمبرداری ( البته 4X )
7- عکاسی حین فیلمبرداری !
8- LCD بزرگ 3.5 اینچی بصورت تاچ اسکرین
این دوربین حتی در عکسهای DAYLIGHT هم بسیار خوب عمل می کنه و رنگهای بسیار شادابی در عکسهاش داره و اگر دو ضعف زیر رو نداشت قطعا انتخاب من می بود اما چه کنم که ضعفهاش غیرقابل بخشش هست و خدا می دونه من بابت این دو نقطه ضعف هم چقدر گریه کردم .gif)
1- باطری دوربین های سری T اصولا مرخص هستند و حداکثر و خیلی خوشبینانه 1 ساعت و نیم کار می کنند .
2- لنز این دوربین 35 میلی متری هست ! اشتباه تایپ نکردما واقعا 35-140 ميليمترهست . یعنی فکر کنم برای عکس گرفتن از یک جمع 10 نفره مجبور بشید 3-4 متری هم از داخل پنجره ی اتاق بیرون بزنید ! .gif)
هنوزم افسوس این رو می خورم که چرا wx1 عکسهای دیلایت خوبی نداره .
ادامه دارد ...