تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 428 از 2014 اولاول ... 3283784184244254264274284294304314324384785289281428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با اين خريدها مدعي نخست قهرماني هستيم

خبرگزاري پرسپوليس :‌ بازگشت افشين قطبي به پرسپوليس باعث شد تا شايعات زيادي درخصوص همكاري اين مربي با عليرضا واحدي نيكبخت مطرح شود.
    اين دو فصل گذشته چندين بار با يكديگر اختلاف پيدا كردند و حالا مي‌گويند كه قطبي حاضر نيست تا نيكبخت فصل آينده در پرسپوليس باشد. البته شماره 10 سرخ‌ها در گفت‌وگويي همه اين شايعات را تكذيب مي‌كند.
    نيكبخت ابتدا در مورد جلسه‌اي كه با افشين قطبي داشت مي‌گويد: «به درخواست مصطفوي مديرعامل باشگاه در جلسه هيأت‌مديره شركت كردم كه قطبي هم حضور نداشت. ما با هم حرف زديم و سوء تفاهمات برطرف شد و هيچ مشكلي هم وجود ندارد ولي نمي‌دانم چرا بعضي‌ها شيطنت مي‌كنند.»

شماره 10 پرسپوليس در مورد حرف‌هايي كه از قول قطبي در روزنامه درج شده است مي‌گويد: «قطبي نگفته كه من را نمي‌خواهد و مطمئن هستم كه اين حرف‌ها از زبان او خارج نشده است. ما هيچ اختلاف يا مشكلي با هم نداريم و مطمئن باشيد زرنگ‌تر از آن هستم كه برايم حاشيه درست بكنند.»
    نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه چه زماني قراردادت را ثبت مي‌كني مي‌گويد: «فعلاً در مسافرت هستم و پس از بازگشت به تهران قراردادم را به طور رسمي ثبت مي‌كنم. درضمن مصدوم هستم و در مورد حضور نيافتن در تمرينات با كادر فني هماهنگ كرده‌ام.»
    وي با اشاره به وضعيت پرسپوليس و جذب بازيكنان جديد مي‌گويد: «خوشبختانه مسئولان تيم در يارگيري خيلي خوب عمل كردند و ما چون در سه جام درگير هستيم احتياج به بازيكنان توانمند و سرشناس داريم. پرسپوليس خريد هاي خوبي داشته و با مجموعه بازيكناني كه داريم امسال هم مدعي اول قهرماني است. اميدوارم باز هم هوادران را خوشحال كنيم.»
    نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه نظرت در مورد خريدهاي استقلال چيست، فقط به اين جمله كوتاه بسنده مي‌كند: «نظري در مورد استقلال ندارم.»

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

اين نظر سنجي رو زودتر رديف كنيد !مردم!‌

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرارداد آشوبی با مس کرمان فسخ شد/ بازگشت به پرسپولیس با نظر مظلومیهافبک فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس پس از فسخ قراردادش با مس کرمان بازگشت دوباره خود به جمع سرخپوشان را منوط به موافقت و رضایت قلبی پرویز مظلومی عنوان کرد.فرزاد آشوبی پس از فسخ قراردادش از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با باشگاه مس کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: من از مباحث مربوط به آیین نامه بی اطلاعم و تخصصی در این ارتباط ندارم. زمانی که هم با تیم مس کرمان قرارداد امضا کردم نمی دانستم عملی که مرتکب شده ام خلاف مقررات است.
    وی در پاسخ به این پرسش که " آیا امکان دارد با شرایط موجود مجددا به تیم پرسپولیس بازگردی؟"، گفت: من برای تصمیم گیری در این خصوص نظر پرویز مظلومی را جویا خواهم شد و قطعا با رضایت قلبی وی به پرسپولیس باز می گردم. من به خاطر علاقه و اعتمادی که به پرویز مظلومی داشتم به مس آمدم. مظلومی برای من فردی ارزشمند است که بدون رضایت او به پرسپولیس باز نمی گردم.
    وی با رد احتمال تمدید قرارداد خود با باشگاه مس کرمان گفت: با شناختی که از اخلاقیات پرویز مظلومی دارم، شک ندارم که وی با آگاهی از تمایلات من و برای آینده فوتبالم با بازگشت دوباره من به پرسپولیس موافقت خواهد کرد.
    آشوبی خاطر نشان کرد: به هیچ عنوان فکر نمی کردم بازگشتم به پرسپولیس تا این اندازه زود رقم بخورد و در کمتر از 10 روز دوباره به این تیم بازگردم. شاید تمام این اتفاقات خواست خدا بود که مربی محترمی چون افشین قطبی به پرسپولیس بازگردد، مرا بخواهد و قراردادم این چنین لغو شود تا دوباره پرسپولیسی شوم.
    قرارداد فرزاد آشوبی با مس کرمان برخلاف مقررات لیگ حرفه ای در تهران به ثبت رسیده بود و گروه ورزشی مهر روز گذشته از این قرارداد غیر قانونی پرده برداشت تا امروز کمیته انضباطی قرارداد این بازیکن با مس کرمان را فسخ کند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sourena_8888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرویز مظلومی آدم درستیه ...
    اگه ببینه بازیکن دلش با تیم نیست ،اجازه میده از تیم جدا بشه

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پرونده انتقال آشوبي‌!

مرجع خبری از ایسنا :

قرارداد "فرزاد آشوبي" با باشگاه مس كرمان غيرقانوني تلقي شده و حضور بازيكن پيشين پرسپوليس در تيم كرماني با مشكلاتي روبرو شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فرزاد آشوبي كه هفته‌ي گذشته و با قراردادي يك‌ساله، به تيم مس كرمان پيوست اخيرا با طرح ادعاهايي درمورد ماهيت قرارداد منعقده و اين‌كه اين قرارداد در تهران به ثبت رسيده، زمينه‌اي را فراهم كرده تا احتمالا بار ديگر به پرسپوليس بازگردد.

فرزاد آشوبي به يكي از مسوولان كميته‌ي انضباطي گفته است كه مسوولان باشگاه مس كرمان قراردادش را در يكي از هتل‌هاي تهران و با حضور رييس هيات فوتبال اين استان ثبت كرده‌اند.

اقرار صريح "آشوبي" به اين موضوع باعث شده تا اصل قرارداد مذكور زير سوال برود و احتمال جدايي آشوبي از مس نيز قوت بگيرد.

علي محدثي، معاون كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال در اين باره به ايسنا گفت: مطابق با مواد 10 و 11 آيين‌نامه‌ي انضباطي هرگاه قراردادي در هيات فوتبال استان مربوطه ثبت نشده باشد، غير قابل استناد است و قرارداد مذكور ارزشي نخواهد داشت.

براساس اين گزارش، ظاهرا اثبات اين ادعا كه قرارداد "آشوبي" در تهران به ثبت رسيده براي مسوولان فدراسيون فوتبال و كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال مسجل شده است و اين قرارداد هيچ ارزش قانوني ندارد.

**آشوبي: دوست نداشتم از پرسپوليس جدا شوم

فرزاد آشوبي نيز در اين باره به خبرنگار ايسنا گفت: من به باشگاه پرسپوليس علاقه دارم و از ابتدا نيز دوست نداشتم تا از اين تيم جدا شوم اما، شرايطي به وجود آمد كه چاره‌اي به جز جدايي از پرسپوليس براي من باقي نگذاشت. من باشگاه مس را به خاطر پرويز مظلومي انتخاب كردم و اكنون نيز بدون جلب رضايت وي هيچ تصميمي نخواهم گرفت.

وي ادامه داد: فارغ از تمامي بحث‌ها من از نظر اخلاقي به باشگاه مس و به خصوص پرويز مظلومي متعهد هستم و در كنار مباحث قانوني كه مطرح شده است، تاكيد مي‌كنم كه به خاطر مظلومي به مس آمدم و تا زماني كه اين مربي از نظر قلبي راضي نشود، تصميمي براي جدايي از مس نخواهم گرفت.

آشوبي خاطرنشان كرد: علاقه‌ي بسياري دارم كه بار ديگر به پرسپوليس بازگردم و به خاطر برخي مسايل از جمله شرايط خانواده‌ام دوست دارم در تهران بازي كنم اما، اطمينان مي‌دهم تا زماني كه رضايت باشگاه مس را جلب نكنم، به پرسپوليس بازنخواهم گشت.

**اميدوارم "فرزاد" به تعهد اخلاقي‌اش پايبند باشد

هم‌چنين حميد نيك‌نفس مديرعامل باشگاه مس كرمان با تاييد تلويحي ايرادات وارده به قرارداد آشوبي با مس كرمان به ايسنا گفت: ما در مقابل قانون تسليم هستيم و هر چه كه قانون بگويد، مي‌پذيريم با اين حال اميدوارم تمامي بازيكنان به تعهدات اخلاقي خود پايبند باشند. ما به فرزاد آشوبي احترام مي‌گذاريم اما، تصورمان اين است كه دوستي‌ها و مسايل اخلاقي بالاتر از قراردادهاي ظاهري است.

وي افزود: فرزاد آشوبي بازيكن با اخلاقي است كه اميدوارم به تعهدات اخلاقي خود در مقابل باشگاه مس پايبند باشد. البته ما قصد نداريم "آشوبي" رابه هر قيمت در مس نگه داريم و در صورتي كه وي براي ماندن در كرمان معذوريت‌هايي داشته باشد، حاضريم با اين بازيكن مذاكره كنيم.

نيك‌نفس خاطرنشان كرد: اطمينان دارم كه مي‌توانيم در فضايي دوستانه با آشوبي مذاكره كنيم و درباره‌ي ماندن يا جدايي اين بازيكن از مس تصميم‌گيري كنيم.

مديرعامل باشگاه مس كرمان پيرامون اين قرارداد گفت: در هر صورت اين قرارداد در دفتر هيات فوتبال استان كرمان ثبت شده است و به هيچ عنوان موضوع ثبت اين قرارداد در تهران صحت ندارد. در هر صورت پس از ابلاغ حكم به باشگاه مس درباره‌ي رويكردمان با اين راي موضع‌گيري مي‌كنيم.

نيك‌نفس ادامه داد: سوال ما اين است كه كميته‌ي انضباطي با شكايت چه كسي اين پرونده را بررسي كرده است. حتي اگر باشگاه پرسپوليس شكايت كرده است، بايد اين موضوع را يادآوري كرد كه فرزاد آشوبي بازيكن آزاد بوده است و در مورد آينده‌ي خود مي‌تواند بدون نظر باشگاه تصميم بگيرد.

**اجازه جدايي به "آشوبي" نمي‌دهم

پرويز مظلومي سرمربي تيم مس كرمان نيز كه آشوبي عدم حضورش را منوط به رضايت او كرده است نيز در گفت‌وگو با ايسنا تاكيد كرد كه پرونده فرزاد آشوبي در اختيار باشگاه مس كرمان است. ما با توافق كامل و بدون هيچ مشكلي آشوبي را به عنوان بازيكن آزاد جذب كرده بوديم.

مظلومي ادامه داد: قرارداد آشوبي در هيات فوتبال استان كرمان ثبت شده است و هيچ اجباري نيز در كار نبوده است.

مظلومي در واكنش به اظهارات "فرزاد آشوبي" مبني بر تعهد اخلاقي به اين مربي نيز گفت: به هيچ عنوان به جدايي آشوبي رضايت نمي‌دهم، خود فرزاد مي‌داند كه ما او را از ميان چهار گزينه كه از بهترين‌هاي فوتبال ايران بودند انتخاب كرديم و اكنون كه هر كدام از آنها به تيم ديگري رفته‌اند؛ نمي‌توانيم آشوبي را از دست بدهيم.

سرمربي مس كرمان افزود: اجازه نمي‌دهيم حق باشگاه مس ضايع شود، ضمن آنكه از پرسپوليس نيز بايد پرسيد كه چگونه بازيكني كه يك ماه در تهران بود و با او قرارداد نمي‌بستيد، ناگهان يك شبه براي اين باشگاه عزيز شده است؟

مظلومي در پايان گفت: به هيچ عنوان اجازه جدايي آشوبي از مس را نخواهم داد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

الان اخبار گفت عمادرضا ميخواهد با سپاهان تمديد كنه!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

99 درصد عمادرضا تو سپاهان می مونه

به این خاطر نگفتم 100 درصد چون شاید هدایتی یه پیشنهاد گنده براش ردیف کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

هدايتي كيه؟:دي

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

هدايتي كيه؟:دي
    پارسال مالک استیل آذین بود و 6-7 میلیارد برای این تیم خرج کرد. حالا اومده تو هیئت مدیره پرسپولیس وگرنه عمرا قطبی بر نمی گشت!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

راستی چرا اینا معمار زاده رو گرفتن؟؟؟

دروازه بان مگه چند تا می خوان ؟ واعظی-رودباریان-حقیقی-معمارزاده !!!!!؟؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •