با اين خريدها مدعي نخست قهرماني هستيم
خبرگزاري پرسپوليس : بازگشت افشين قطبي به پرسپوليس باعث شد تا شايعات زيادي درخصوص همكاري اين مربي با عليرضا واحدي نيكبخت مطرح شود.
اين دو فصل گذشته چندين بار با يكديگر اختلاف پيدا كردند و حالا ميگويند كه قطبي حاضر نيست تا نيكبخت فصل آينده در پرسپوليس باشد. البته شماره 10 سرخها در گفتوگويي همه اين شايعات را تكذيب ميكند.
نيكبخت ابتدا در مورد جلسهاي كه با افشين قطبي داشت ميگويد: «به درخواست مصطفوي مديرعامل باشگاه در جلسه هيأتمديره شركت كردم كه قطبي هم حضور نداشت. ما با هم حرف زديم و سوء تفاهمات برطرف شد و هيچ مشكلي هم وجود ندارد ولي نميدانم چرا بعضيها شيطنت ميكنند.»
شماره 10 پرسپوليس در مورد حرفهايي كه از قول قطبي در روزنامه درج شده است ميگويد: «قطبي نگفته كه من را نميخواهد و مطمئن هستم كه اين حرفها از زبان او خارج نشده است. ما هيچ اختلاف يا مشكلي با هم نداريم و مطمئن باشيد زرنگتر از آن هستم كه برايم حاشيه درست بكنند.»
نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه چه زماني قراردادت را ثبت ميكني ميگويد: «فعلاً در مسافرت هستم و پس از بازگشت به تهران قراردادم را به طور رسمي ثبت ميكنم. درضمن مصدوم هستم و در مورد حضور نيافتن در تمرينات با كادر فني هماهنگ كردهام.»
وي با اشاره به وضعيت پرسپوليس و جذب بازيكنان جديد ميگويد: «خوشبختانه مسئولان تيم در يارگيري خيلي خوب عمل كردند و ما چون در سه جام درگير هستيم احتياج به بازيكنان توانمند و سرشناس داريم. پرسپوليس خريد هاي خوبي داشته و با مجموعه بازيكناني كه داريم امسال هم مدعي اول قهرماني است. اميدوارم باز هم هوادران را خوشحال كنيم.»
نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه نظرت در مورد خريدهاي استقلال چيست، فقط به اين جمله كوتاه بسنده ميكند: «نظري در مورد استقلال ندارم.»