چند وقته گرفتیش ؟
آخه معمولا Error هایی که تکرر اونها تو فاصله زمانیه زیادی رخ میده خیلی مهم نیست ولی تو مدت زمان طولانی میتونه مشکل ساز بشه.
چند وقته گرفتیش ؟
آخه معمولا Error هایی که تکرر اونها تو فاصله زمانیه زیادی رخ میده خیلی مهم نیست ولی تو مدت زمان طولانی میتونه مشکل ساز بشه.
Last edited by SamGun; 25-07-2010 at 16:40.
آقا یه سوال فنی.............
برای بازی آنلاین با ps3 مثل ایکس باکس باید پول بدی اکانت گلد بگیری یا لازم نیست.........
ممنون
سلام. نه دوست عزیز رایگان هست. عشق منه PSNآقا یه سوال فنی.............
برای بازی آنلاین با ps3 مثل ایکس باکس باید پول بدی اکانت گلد بگیری یا لازم نیست.........
ممنون![]()
دوستان میخواستم بدونم ایا ه همراه دسگاه ps3 سونی 40 گیگ کابل HDMI در کارتون دسگاه عرضه میشد؟
قیمت این کابل اصل سونی چند میباشد؟
مرسی
تا اونجا که من میدونم سونی شرکتی نیست که چیز اضافی تو محصولاتش بذاره وقتی پول محصول رو میدی فقط و فقط جنس مورد نظر رو میخری هیچی اضافه نمیده پس :خیر همرا با اون نیست واسه قیمت که میگی من 20 تومن گرفتم مال خود سونی بود
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
تابستون پارسال گرفتم جالبه وقتی توی خود XMBهم روشن میذارم این صدا رو میده
در ادامه گفته دوست گلم abol_fa باید بگم که یه حدود 5 ماه پیش اکثر فروشنده های توپخونه خودشون یه عدد کابل hdmi درون کنسول های fat میزاشتند تا فروش کنسولاشون بالاتر بره....![]()
من دستگام چهل گیگه باندل گراند توریسمو با یه دسته تقلبی اضافه بعدا یه دسته شوک آبی انحصاری برای خودم خریدم هیچ کس به جز خودم حق نداره بهش دست بزنه : دی ! کابل HDMI نداشت یه دونه مارشالش خریدم شیش تومن ! دیگه سیم سیمه سونی و غیر سونی نداره !!!! از نظر کیفیتی هم هیچ مشکلی نداره ! تو لوازم جانبی اینچنین خیلی خودتون رو درگیر نکنید ...
دوستان کسی Modnation Racer رو بازی کرده چطوره ارزش خرید داره ؟ بد رفته تو مخم بخرمش !
سلام من ویدیو کلیپ دارم با فرمتm4a هر کاری میکنم رو ps3 اجرا نمیشه شما راهکار دیگه میدونید که رو ps3 اجرا کنم در ضمن کیفیتش hd
به MP4 تبدیلش کن تو رزولوشن 480*720
گفته بودم رفته تو مخم خریدمش !!!!! یه ربع بازی کردم یه تروفی گرفتم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)