تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 1404 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا بماند ! به هر حال اينجا صاحب داره ، ‌با تريپ من حال نمي كنن پولوشو داده اختيارشو داره !
    کاش میگفتی ما م بدونیم. ببین، من کسی ندیدم که تو 2 سال دوهزار و هفتصد تا پست داشته باش!! انصافا خیلی هم به کاربرا کمک میکنید. به من که زیاد کمک کردید و هیچ اخطار یا چیزی هم ندارید! چرا آخه. جاوید جا یکم شفاف سازی کن ما هم بفهمیم قضیه چیه آخه!! اگه نمیشه تو پیام خصوصی ازت میپرسم!!
    در مورد اختیار هم، خوب بابا یارو به نفعشه! اگه فاروم منظم تر و فعالتر بشه، مگه ضرر میکنه؟! نه بخدا!! از کجا میدونی با تیریپ تو حال نمیکنن!! مگه اصلا تیریپتو دیدن؟!!!!!!!!!
    بیا یه علی کن، این قضیه رو ردیف کن خدایی!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آره داره . يعني تا حالا نديدي ؟
    نه ندیدم هر چی گشتم هم پیدا نکردم البته دیگه ولش زیرنویس یه فیلم میخواستم سرچیدم پیدا کردم!
    ویرایش:الان دیدم نمیدونم چرا قبلا ندیدمش!

کاش میگفتی ما م بدونیم. ببین، من کسی ندیدم که تو 2 سال دوهزار و هفتصد تا پست داشته باش!! انصافا خیلی هم به کاربرا کمک میکنید. به من که زیاد کمک کردید و هیچ اخطار یا چیزی هم ندارید! چرا آخه. جاوید جا یکم شفاف سازی کن ما هم بفهمیم قضیه چیه آخه!! اگه نمیشه تو پیام خصوصی ازت میپرسم!!
    در مورد اختیار هم، خوب بابا یارو به نفعشه! اگه فاروم منظم تر و فعالتر بشه، مگه ضرر میکنه؟! نه بخدا!! از کجا میدونی با تیریپ تو حال نمیکنن!! مگه اصلا تیریپتو دیدن؟!!!!!!!!!
    بیا یه علی کن، این قضیه رو ردیف کن خدایی!
    ببین اصولا اینجا کسی که پستش زیاده همه کاره نیست شما نگاه کن یکی همین دور و ورا 530 تا پست داره همکار انجمنه !
    Last edited by ali_ranger22; 30-05-2008 at 20:32.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ببین اصولا اینجا کسی که پستش زیاده همه کاره نیست شما نگاه کن یکی همین دور و ورا 530 تا پست داره همکار انجمنه !
    كلا اين چيزا به هيچي ربط نداره ! حالا هر چي تاپيك رو منحرف نكنيد ... بي خيال بشيد مديرا بهتر مي دونن كه كي رو چيكار بكنن ...

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

با سلام.
    من قصد دارم انشاالله تا دو سه هفته ی دیگه یه psp بخرم.
    نکاتی که لازم به علاوه ی مدل پیشنهادی شما و قیمتش وخلاصه تمام مسائلی که میدونید که لازمه و خودتون میدونید به من بگید ممنون.
    در ضمن تو کیش گیر میاد ؟؟
    اگه گیر میاد ارزون تره؟
    یا تهران بخرم بهتره؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قسمت میدم یه پ خ بزنی بهم بگی!
    كلا اين چيزا به هيچي ربط نداره ! حالا هر چي تاپيك رو منحرف نكنيد ... بي خيال بشيد مديرا بهتر مي دونن كه كي رو چيكار بكنن ...
    باشه...
    با سلام.
    من قصد دارم انشاالله تا دو سه هفته ی دیگه یه psp بخرم.
    نکاتی که لازم به علاوه ی مدل پیشنهادی شما و قیمتش وخلاصه تمام مسائلی که میدونید که لازمه و خودتون میدونید به من بگید ممنون.
    در ضمن تو کیش گیر میاد ؟؟
    اگه گیر میاد ارزون تره؟
    یا تهران بخرم بهتره؟؟؟؟
    سلام
    خوب به سلامتی!
    نکات لازم: مدل اسلیم بگیر، به نظر من استاندارد پک --> قیمت: 200 تا 245!! یه مموری استیک هم باید بگیری. هدفون و کیف و بقیه چیزا هم با خودت!
    از تهران بگیری بهتره

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    بلاخره من هم به جمع psp دارها ملحق شدم.
    من که خیلی ازش خوش اومده.
    مخصوصا بازی god of war
    من العان آن مرحله هستم که به 3 تا اسب 3تا نور می تابانیم بعد اون 3 تا اسب زنده مشوند و قسمتی از کاخ را با خودشون می برند.
    میخواستم بدونم حدودا چند درصد بازی را رد کردم چون دلم نمیخواد بازی به این زودی ها تموم بشه.

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

قسمت میدم یه پ خ بزنی بهم بگی!

باشه...

سلام
    خوب به سلامتی!
    نکات لازم: مدل اسلیم بگیر، به نظر من استاندارد پک --> قیمت: 200 تا 245!! یه مموری استیک هم باید بگیری. هدفون و کیف و بقیه چیزا هم با خودت!
    از تهران بگیری بهتره
    میتونی بگی کجای تهران از لحاظ قیمت مناسب تره؟؟(یعنی به آدم نمیندازن؟)

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میتونی بگی کجای تهران از لحاظ قیمت مناسب تره؟؟(یعنی به آدم نمیندازن؟)
    توپخونه
    همه جا هم امكانش هست كه بهت بندازن با حواس جمعي خودت ارتباط مستقيم داره

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    بلاخره من هم به جمع psp دارها ملحق شدم.
    من که خیلی ازش خوش اومده.
    مخصوصا بازی god of war
    من العان آن مرحله هستم که به 3 تا اسب 3تا نور می تابانیم بعد اون 3 تا اسب زنده مشوند و قسمتی از کاخ را با خودشون می برند.
    میخواستم بدونم حدودا چند درصد بازی را رد کردم چون دلم نمیخواد بازی به این زودی ها تموم بشه.
    خوب به جمع پی اس پی بازها خوش اومدید! God of War هم همه خوششون اومده. انتظار میرفت که شما هم خوشتون بیاد! حالا تیکن و برن آوت دومینیتور و پاتاپون و لوکوروکو هم بازی کنید.
    گاد آف وار بازی کوتاهیه نسبتا. البته برای شما یه مقدار دیگه ای راه مونده تا به نصف برسید... البته مطمئن نیستم.
    توپخونه
    همه جا هم امكانش هست كه بهت بندازن با حواس جمعي خودت ارتباط مستقيم داره
    تایید میشه
    مالتو بچسب، همسایه رو دزد نکن (یعنی حواستو جمع کن، نگو فلان فروشنده میندازه!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به خدا شرمنده شما شدم یک مشکل براپ پیش اومد گرفتار اون بودم نتونستم سربزنم باز هم ببخشید

دوست عزیز musketeer شرمنده شما هم شدم و اون عکس هایی هم که گذاشته بودید دیدم خیلی زحمت کشیدید

از بقیه دوستان هم ممنونم

حالا چند تا سوال داشتم من از چند نفر پرسیدم گفتن psp صداش خوب نیست یعنی به موبایل هم صداش نمی رسه
    شما الان صداش چجوری گوش میدید یه مثال می زنم مثلا اگه تلویزیون روشن باشه و دونفر هم کنارت نشته باشن و بازی نگاه کنن صدا خوب هست یا چند نفر صحبت کنن

بلند گوی اسلیم با فت فرقی نمی کنن چون انگار جاش عوض شده شما نشنیدید که توی مدل جدید صدا بهتر شده یا بدتر فکر کنم کوچیکتر شده

بعد اینکه دقت کنید به برچسب پشتش پایین آخرین خط. مثلا نوشته MADE IN CHINA و روبروش یه سریال نوشته. اون باید به رنگ سیاه تیره باشه. نه طوسی که بقیه نوشته ها اون رنگیه.
    ضمنا دقت کنید به ریجن دستگاهتون. مثلا اگه مال اروپاس باید رو برچسبش علامت استاندارد اروپا(همون CE ) معروف رو داشته باشه و روش حتی یک کلمه چینی ننوشته باشه.
    یک توضیح راجعبه چینی بودن می دید یعنی چی کودومش خوبه چه فرقی می کنه من اصلا این موضوع نمی دونستم

بعد بازی های خوبی که اومده براش و قشنگ هست چند مثال می زنید گرافیکش خوب باشه من تو تا میگم ولی بیشتر می خوام بدونم مثل پاتاپون رو کو رو کو ......از این قبیل بازی ها چند تا هست

من مثلا یکی از دلایل خریدن این دستگاه بازی کردن پاتاپون هست فکر می کنم ارزش داشته باشه

من می خوام برم کنج بگیرم چون اون همیشه 35تا کمتر بیشتر psp داره فکر کنم تو فروشش خبره شده باشه شما از این مغازه خاطره ای چیزی ندارید
    Last edited by hessam2006; 31-05-2008 at 11:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •