فرشید خان این قانون یعنی اینکه اگر دو برادر به سربازی برن برادر سوم معافه ؟ اگر این طوری باشه پس احتمالا من معاف میشم![]()
ممنون![]()
فرشید خان این قانون یعنی اینکه اگر دو برادر به سربازی برن برادر سوم معافه ؟ اگر این طوری باشه پس احتمالا من معاف میشم![]()
ممنون![]()
سلام من تک پسرم و داشجو هستم پدرم هم 60 سالشه خودم 22 سالمه اگه معافیت کفالت بگیرم کفالت دائم می دن؟ آموزشی هم باید برم یا لازم نیست؟اگه آموزشی داره کی باید برم بعد از دانشگاه؟
سلام،
معافیت کفالت شامل آموزشی نیست و معافیت دائم هست!![]()
بله همینطوره ....
انشالله
سلام 1-آرتروز زانو معافی دائم داره؟ 2- اگه غیبت داشته باشیم معافی 2 برادری میدن؟ ممنون
سلام،
1. تو پست اول کامل (بخش بیماری های استخوان) توضیح داده شده 2.اگه تصویب بشه احتمالا مثل معافیت کفالت باشه که نباید غیبت داشته باشید!
سلام دوستان. آیا حین تحصیل میشه برای معافیت پزشکی اقدام کرد ؟ ( مثلا اگه اقدام کنم و تو کمیسیون تایید نشه برای تحصیلم مشکلی ایجاد میشه ؟ )
یعنی میشه
ممنون فرشید خان یه دنیا شاد شدم
فقط فرشید خان به نظرتون من از الان به گرفتن معافیت اقدام بکنم ؟ الان هم در حال تحصیل در دانشگاه هستم . یکی از بچه ها میگفت ممکنه این قضیه یه سال طول بکشه شایدم بیشتر تا اون موقع درس من تموم شده و ممکنه عمرم کفاف نده. به نظرتون من از الان برای گرفتن معافیت اقدام بکنم یا صبر کنم تا قضیه کامل معلوم بشه . آخه سال 88 که مجلس یه بار تصویب کرد یه عده رفتن و با همین قانون دو برادری و پارتی بازی معافیت گرفتن من خودم یکیشون رو میشناسم منم دیر اقدام کردم یا نه چنین چیزی ممکن نیست
ممنون![]()
اگه غیبت نداشته باشید ( با توجه به اینکه در میخونین پس غیبت ندارین ) مشکلی ایجاد نمیشه .
نباید مشکل خاصی ایجاد بشه پسر دایی من ترم آخر مهندسی برق بود که اقدام کرد و معافیتش رو گرفت .
برگه شماره 8 تعهد نامه طی دوره آموزش رزم مقدماتی رو همه باید پر کنند ؟ کفالت ها هم باید پر کنند ؟
بعد این کلا قضیش چی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)