تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4276 از 4428 اولاول ... 32763776417642264266427242734274427542764277427842794280428643264376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,751 به 42,760 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

داداش از ایـــــــــــــن بابت که قبل از 10 آذر تمدید کنی مشمول قانون یک سوم نمیشی مطـــــــــــــــــــمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
    باید علاوه بر تمدید بری روی سرویس جدید. یعنی باید سرویس ت قبل از 10 آذر استفاده ازش شروع بشه. بمونه تو رزرو فایده نداره.

2. این کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

باید علاوه بر تمدید بری روی سرویس جدید. یعنی باید سرویس ت قبل از 10 آذر استفاده ازش شروع بشه. بمونه تو رزرو فایده نداره.
    فکر کنم بشه سرویس فعلی روسوزوند و بعد سرویس جدید رو خرید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mag net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شاید هم منظورش اون 1 ساله 216 و 432 گیگ ترافیک شبانه بوده که طرح 1/3 روش اجرا نمیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

این قضیه یکم بو داره
    چرا به کسی که قرار دادشو چند ماه پیش بسته و وچند ماه دیگه مونده نگفتن این قانون شامل شما نمیشه؟

6. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نوشته شده توسط faramobile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان الان هم با پارس آنلاین هم با فن آوا صحبت کردم در مورد شبانه

با پارس آنلاین صحبت کردم گفتن اگه الان خرید یا تمدیدی انجام بدید تا مدت قراردادتون مثلا ۱ ساله ( ۲۰ درصدم تخفیف داره ) بخرید تا ۱ سال شامل این طرح حذف شبانه نمیشید ( صداشونم ضبط کردم محض احتیاط )

از اونور هم با فن آوا صحبت کردم چون هفته پیش از پارس تخلیه کردم و رفته بودم فن آوا ( هر سه خطم ) چون بهم گفته بودن سرعت شبانه و روزانه مثل همه و خط هم تا ۱۰مگ و تا اونجایی که خط مشترک بکشه باز میکنن ، که البته شبش تست شد و دقیقا سرعت روی ۱۹۰ قفل میشد یعنی زیر ۲ مگ ، در نتیجه شکایت کردم و چون صدای فروشنده هم ضبط کردم هیچ عذری نداشتن قبول کردن که تخلیه کنن و پولم رو پس بدن ، الان بهم زنگ زدن گفتن چون به شما گفتن سرعت روز و شب یکی هست و شکایت کردید استثناً خط هاتون رو میتونیم طوری ببندیم که شبانه سرعتتون محدود نشه و مثل سرعت روز دانلود کنید

حالا به نظرتون کدوم رو انجام بدم ؟؟

به نظرم فن اوا بمونین خیلی بهتره چون صداشون رو ضبط کردین مجبورن شبانتون رو زیاد کنن و همچنین قول هم دادن که شبانه روز سرعتتون یکی باشه
    به پارس اعتماد نیومده الان میگه که همه برن یک ساله بخرن بعد میزنه یک سوم کم میکنه میگه کجا دیدین که همچین چیزی رو نوشته باشیم؟
    اینا دیدن ملت دارن فرار میکنن واسه همین اینارو میگن

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان بنده تماس گرفتم... اصلا فکر سوزاندن قرارداد و فعال کردن قرارداد رزرو نباشید.. طی تماسم کارشناسشون گفت که فقط شامل کسایی میشه که قراردادشون قبل از 10 اذر تموم شده باشه.. با سوزاندن قرار داد فعلی این امکان وجود ندارد... خودتون هم میتونید تماس بگیرید! یا حق

بعدشم زنگ زدم نمایندگی میگه اقا فرمی که پر کردید اصلا نیست!!!
    با کمال پرررویی برگشته میگه شما شرکتای دیگه رو هم چک کردید؟!!!
    اگه اره دوباره با کارت شناسایی تشریف بیارید... همین الان یه شکایت با الفاظ رکیک تو 195 نوشتم... مگه من بیکارم دم به دقیقه برم این شرکت؟ اعصبام رو خورد کردن.. اون از این وضعیت شبانه.. اینم از این وضعیت
    Last edited by hasanoooooooo; 29-11-2014 at 13:42.

9. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

من با پشتبان بخش تمدید قرارداد(مهراد نژاد) انلاین صحبت کردم بیحال و بیرمق گفت
    بله رزرو هم بکنی رایگانه
    الله اعلم!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خب یکم دانلود میکنیم تموم شه!

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

خبر خبر
    زنگ زدم پارس انلاین دعوا چرا خط منو قطع نکردین من دارم میرم اسیا تک
    زنه گفت توروخدانرو ما تا زمان قرار داد شما شبانه داریم ینی برا من میشه 6 ماه دیگه حالا نمیدونم شما ها چنین چیزی نشنیدین میترسم یمونم همین اسیا تکو کمپین مخابراتم بپره

من اصلا فسق قرارداد کرده بودم نمیدونم اینا چرا خط منو ول نمیکنن اخه
    راستش من 8 ساله مشتری پارس انلاینم سالی یه بار تمدید میکنم نمیدونم والا چرا اینا مارو ول نمیکنن
    Last edited by sdfssdfs; 29-11-2014 at 13:45.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این قضیه یکم بو داره
    چرا به کسی که قرار دادشو چند ماه پیش بسته و وچند ماه دیگه مونده نگفتن این قانون شامل شما نمیشه؟
    احتمالا تازه به فکرشون رسیده آخرین تلاش رو برای حفظ مشتری بگیرن و این طرح رو دادن. اولین بار هم دیروز تو کامنت های آخرین پست اینستاگرام شون سر و کله این حرف پیدا شد. ادمینش هم خیلی اطمینان میده که صحت داره این قضیه. فکر نمیکنم دروغ باشه.

14. 2 کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •