این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کی بهت حمله کرده ؟
نیروهات رو بفرست بیرون روستات و ریسورست رو مصرف کن
باشه
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کی بهت حمله کرده ؟
نیروهات رو بفرست بیرون روستات و ریسورست رو مصرف کن
باشه
اگه یکی دوماه از بازی گذشته بود شک می کردم که نکنه یه ترین باشه که داره میاد ولی الان رنک اول هم ترین نداره.
اصلا نترس ته تهش می خواد فارم کنه.که اونم نیروهات رو ببر بیرون روستا و اسکات ها رو نگه دار تا دونه اخر ریسورس ها هم هر جور شده مصرف کن.
می تونی مارکت بذاری طوری که اینقدر پیشنهادت بد باشه که کسی برنداره..بعد حمله که تموم شد کنسل کن.
موفق باشی.
100% همشون حمله های الکی پلکی هست !! به اون کسی که بار قبل بهت حمله کرد حدود 30 تا حمله کردم !!اونم رفیقاشو آورد تلافیشو سر تو در بیارن
![]()
ریسورسی که توی مارکت به صورت پیشنهاد باشه رو میشه دزدید ... باید یه پیشنهاد رو قبول کرد و یا یکی پیشنهادت رو قبول کنه تا ریسورس غارت نشه
آره ، امکان نداره ترین باشه ... اگه هم ترین باشه خیلی ناشی گرایانه فرستاده !! فاصلشون از 5 دقیقه بیشتره ... راحت میشه اسنیپ کرد
من توی یه ورلدی طرف برام 4 تا نوبل من فرستاد ، من دو تاش رو کشتم طرف بازی رو ول کرد !!![]()
اون یکی قبلی که فقط یه نیزه دار فرستاده بود100% همشون حمله های الکی پلکی هست !! به اون کسی که بار قبل بهت حمله کرد حدود 30 تا حمله کردم !!اونم رفیقاشو آورد تلافیشو سر تو در بیارن
![]()
اینا هم حتما مثه اون هستش!
این اسنیپ که وگفتی یعنی چه؟فاصلشون از 5 دقیقه بیشتره ... راحت میشه اسنیپ کرد![]()
اگه برات 4 تا نوبل من پشت سر هم فرستاده باشه یه سری ساپورت بین حمله هاش میفرستی تا نوبل من هاش بمیرن !!![]()
یوزرم: Farda
بالاخره دهکده دوم رو گرفتم... یه بربرین بود. نزدیکمه. خیلی خوبه...
چرا وانتد نمیایی ؟
سلام، حال شما. ما که خوبیم شما خوبی؟
تو دو صفحه پیش گفتید پوینتت خیلی کمه! و خیلی دوری.
چی شد یه دفه(شوخی بود بابا)
میگم شما چقدر فاصله دارید با من؟
Last edited by soldier; 29-07-2009 at 15:15.
میگم ترایب ما رنک 9، ترایب شما هم رنک 8.
میتونید پیشنهاد صلح بدید، خیلی خوب میشه... ترایبمون حتمآ قبول میکنه!
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)