دوستان اونطوری که من نتیجه گرفتم کسایی که بطور معمولی(بدون استفاده از روش) از سرور داخلی دانلود میکردن فعــــلا محدود شدن....نمونش همین اقا امین خودمون![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان اونطوری که من نتیجه گرفتم کسایی که بطور معمولی(بدون استفاده از روش) از سرور داخلی دانلود میکردن فعــــلا محدود شدن....نمونش همین اقا امین خودمون![]()
اگه من سرویسمو عوض کنم از محدودیت خارج میشم؟ الان روی 4 مگ هستم مثلا برم روی 8 مگ... ؟؟؟
من نظرم اینه دو سه شب شبانه دانلود نکنی....تا بلکه از محدودیت در بیای.
سلام
اینجا کسی از سرویس ارت 512 استفاده کرده ؟
یه راهنمایی میکنید که ارزش گرفتن داره ؟ من خیلی دانلود میکنم
ممنون
ای جاتون خالی دیشب هیجی دانلود نکردم .دی
ازروش خودمم اسفاده کردم وکمی بهتر شد ولی حوصله میخاد دانلود و هارد خالی که من این دورو ندارم .دی
به نظرتون چرا کسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو نمیبینه تا راهنماییمون کنه ؟؟![]()
کلا به نظرم همون نامحدود خودتو بچسبی بهتره .
جالبه ها تمدیدم ک کردم بازم شبانه دارم پول بیخود واسه شبانه ندین
دوستان عزیز الان وضعیت شاتل چطوری هست در مشهد ؟ من دانلود روزی 1 الی 2 گیگ بیشتر ندارم اونم محدود روی سریال هستش ایا شاتل سرویس مناسب با سرعت خوب و دانلود رایگان داره ؟
فعلا وضضعیتش در حاله ای از ابهام به سر میبره!!!!!
نمیشه قطعی گفت!
دوستان یک چیز جالب تر اینه که من خطمم رو 4.5 مگه دیگه درسته!
ولی سرعتم چه از سرور داخلی و جه خارجی از 200 بیشتر نمیشه ولی با اسمشو نبر میچسبه به سقف به نظرم که یک گند کاریی کردن اینا تو مشهد
اسمشو نبر رو دیگه فک کنم باید بگیرم بی زحمت کسی که هم اسم منی برام پخ کن مشخصاتتو تخفیف هم داری بده بی زحمت![]()
هم اکنون 99 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 99 مهمان)