تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4270 از 4428 اولاول ... 32703770417042204260426642674268426942704271427242734274428043204370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,691 به 42,700 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز قطعا 10% نخواهد بود شما فرض کن یوزری در ماه قبل می تونست با 40 تومان ماهانه نزدیک 300 گیگ دانلود بزنه الان بخواد 100 گیگ دانلود کنید باید حداقل 60.000 هزینه حجم بده 30 هم هزینه سرویس اولیه این 10% هست ؟

خوب این حداقل بین 80 و 90 تموم شد حالا همون کاربر ماه پیش 300 گیگ می زد 40 الان باید بیاد 90 بده 100 گیگ دانلود کنه پس شرکت اومده 200 گیگ کم کرده دریافتی از یوزر هم 100% بیشتر شده !

دوستان در مقابل بنده جبهه می گیرن بنده خودم مخالفم ولی دارم واقعیت می گم یوزر فکر نکنه isp عوض کرد اونجا بهشت می شه خبری از محدویت و حذف شبانه نخواهد بود
    رفیق شما شک نکن هیچ کس نیست که حاضر باشه تو پارس بمونه و ماهی 300 گیگ دانلود کنه و پولشو بپردازه... مگه اینکه پولدار باشه که قربون این دوره زمونه برم همه تو ایران داریم به سمت گدا شدن با شیب بالا پیش میریم... ( به کسی بر نخوره خودمو میگم)
    مخصوصا اینکه گزینه های دیگه هم باشه.. الان هر رقمه حساب کنی پارس نمیصرفه دیگه برا دانلودر ها.... بنده ماهی 27 تومن به شغال میدادم.. ماهی 40 گیگ دانلود داشتم... الان میرم ... ببینیم این 27 تومن که ازشون دریغ میشه بیشتر بهشون ضرر میزنه یا اون 40 گیگ یا اصلا 200 گیگ...
    اونایی که تو فکر تخلیه هستید سریعا دست به کار شید و تا زمستان نرسیده خودتونو یه جای دیگه ولوووو کنید

پیشاپیش جشن ازادگیتون مبارک

2. 9 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بله درسته.....ممکنه با تخلیه کردن ورشکست نشن.....اما توجه کنین ما که نمیخوایم با یه دیکتاتور مبارزه کنیم.......
    کاربر هم به فکر سود و زیان خودش هست......من وقتی میبینم که با اجرا شدن طرح پارس آنلاین دیگه سرویساش برام به صرفه نیست میرم سراغ یه شرکت دیگه که برای صرف داشته باشه

اما توجه کنین هدف پارس از این هدف کسب درآمد از حجم دانلود شبانه هست
    اگه دانلودر ها از پارس برن کاربرهای عادی که حجم اضافی برای دانلود شبانه خریداری نمیکنن و این به درآمد شرکت ضربه میزنه
    و چندتا شرکت دیگه هم که این موضوع رو ببینن تو تصمیماشون تجدید نظر میکنن
    دقیقا کاربر هم به فکر ضرر و زیان باید باشه نشابه باید بهش شک کرد

من تنها حرفم اینه شما وقتی می تونید بگید فلان شرکت پس می کشه شرکتی دیگه همراهیش نکنه وقتی یک ماه دیگه می یادی می بینی همه شرکت دارن % از حجم دانلودی در شبانه از حجم اصلی کم می کنن یوزر هم به فکر می افته چطوری صرفه جویی کنه و فایل که نیاز هست دانلود و استفاده کنه و مورد بعدی می بینه کدوم شرکت وضعیت بهتری داره % بهتر کم می کنه می ره دنبال اون شرکت

حالا صبر می کنیم ببنیم آینده اینترنت در هم ایران به کجا می رسه بعید نیست فردا بیدار بشی ببنی اصلا اینترنتی نیست

4. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز قطعا 10% نخواهد بود شما فرض کن یوزری در ماه قبل می تونست با 40 تومان ماهانه نزدیک 300 گیگ دانلود بزنه الان بخواد 100 گیگ دانلود کنید باید حداقل 60.000 هزینه حجم بده 30 هم هزینه سرویس اولیه این 10% هست ؟

خوب این حداقل بین 80 و 90 تموم شد حالا همون کاربر ماه پیش 300 گیگ می زد 40 الان باید بیاد 90 بده 100 گیگ دانلود کنه پس شرکت اومده 200 گیگ کم کرده دریافتی از یوزر هم 100% بیشتر شده !

دوستان در مقابل بنده جبهه می گیرن بنده خودم مخالفم ولی دارم واقعیت می گم یوزر فکر نکنه isp عوض کرد اونجا بهشت می شه خبری از محدویت و حذف شبانه نخواهد بود
    شما چرا زور میزنی دوست عزیز که بچه های دانلودر رو نگه داری.
    زمانی که شاتل اینکار رو کرد من اونجا بودم یکماه بیشتر تحمل نکردم و رفتم مخابرات. بعدا با جابه جایی منزل مخابرات نصب تجهیزاتش چندماهی طول میکشید که من اومدم پارس و همیشه قراردادم یکماهه بود این ماه هم ماه آخر و با این کار پارس، مخابرات برم بهتره تا اینجا بمونم.

6. 2 کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما چرا زور میزنی دوست عزیز که بچه های دانلودر رو نگه داری.
    زمانی که شاتل اینکار رو کرد من اونجا بودم یکماه بیشتر تحمل نکردم و رفتم مخابرات. بعدا با جابه جایی منزل مخابرات نصب تجهیزاتش چندماهی طول میکشید که من اومدم پارس و همیشه قراردادم یکماهه بود این ماه هم ماه آخر و با این کار پارس، مخابرات برم بهتره تا اینجا بمونم.
    اره والا....اتفاقا به نظر من تنها چیزی که کابرای ایرانی رو مجاب میکنه که پول بیشتری برا سرویس اینترنت بدن فقط همون شبانه و سرعت شبانه بود... یعنی شاید خیلی ها 99 درصد کارشون در اینترنت فقط همون دانلود و لیچ کردن و... باشه و همون یک درصد باقیمانده هم پرداخت قبوض هست... دانلود... پهنای باند وقتی معنا پیدا میکنه که افراد دانلود کنن... وقتی دانلود نکنیم همون بهتره که بقول بچه ها شرکت تو اون پهنای باندی که ذخیره میکنه گوسفند پرورش بده...

8. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Miladmk7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سه شب دیگه بیشتر نمونده. برم واسه آخرین بار لیست دانلودها رو مرتب کنم
    یادش بخیر یه زمانی 14 روز عید رو مجانی کردن حالا همین 5 ساعت شبانه هم داره به فنا میره. ای بابا. شیطونه میگه برگردیم به دوران عصر حجر با دایال آپ شرفش بیشتره. فعلا ببینم چی میشه احتمالا تا قبل زمستون برم فن آوا

10. 3 کاربر از Miladmk7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این یارو ادمین فیس بوک و توییتر و .. پارس واقعا ادم هفت خطیه دوستان گولشو نخورید من خودم چندبار باش بحث جدی کردم همش طفره میرفت از جواب دادن و تو مقلته کردن و بازی با کلمات نظیر نداره. بهش میگم اقا این قضیه شبانه رایگان رو چرا به نظرسنجی نذاشتید شما که اینقدر ادعای احترام به مشتری دارید میگه ما کامنتا رو پاک نمیکنیم جون برای مشتری ارزش قائلیم و در فیس بوک صدای شمارو میشنویم و از این چرت و پرتا !!! من چی میگم اون چی میگه یعنی واقعا ادم رو خر گیر آورده !!

خودش ماهی خدا تومن پول میگیره جالبه هیچ وقت هم عصبانی نمیشه !!! تقصیرم نداره دیگه پشتش به جای گرمی وصله و صد البته مزدور هم هستند در ازای پولی که میگیرن هزار جور نقش بازی میکنن !!

12. 6 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اونی که اونقدر دانلود میکرده هیچ وقت نمیاد اونهمه پول بده... احتمالا به جاش مهاجرت میکنه میره
    حالا شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاهی بنداز نظرت عوض میشه...
    Last edited by netstat; 29-11-2014 at 00:53.

14. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

برداشتن شبانه دیگه برای حداقل 85% افراد صرفه اقتصادی نخواهد داشت .

با برداشتن و پولی کردن ترافیک شبانه :

یکی شرکت های فروش هارد ضرر هنگفتی میکنن نظیر وسترن ، سی گیت ، توشیبا ، Adata و .... (از 10 اذر پیشاپیش ورشکستگی خودشون رو اعلام کردن )

یکی لیچر ها و اپلود سنتر ها .....

یکی هم شرکت برق یا وزارت نیرو ...

یکی هم سایت ها فیلم (آموزشی ، غیر آموزشی ) ، و ....

و اخری هم کلوپی ممد baliwoood !!!! هم رسما تعطیل شد !!!!!!!!!!!

ببینید چقدر باعث حذف اشتغال میشن !!!!!!!!!!!!!!!! کلی شغل به خاطر حذف ترافیک شبانه از بین میره ...
    Last edited by sansa; 29-11-2014 at 01:02.

16. 15 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من سرویسم 2 مگه 1 ماهست و 12 آذر سرویسم تموم میشه

اگه قبل از دهم مثلا 3 ماهه تمدید کنم شبانه 3 ماه رایگان میمونه ؟؟

من میخوام برم سمت مخابرت ولی خب اگه با تمدید کردن شبانه رایگان بمونه فعلا میمونم

اگه دوستان این موضوع رو هم پیگیری کنن ممنون میشم

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

برداشتن شبانه دیگه برای حداقل 85% افراد صرفه اقتصادی نخواهد داشت .

با برداشتن و پولی کردن ترافیک شبانه :

یکی شرکت های فروش هارد ضرر هنگفتی میکنن نظیر وسترن ، سی گیت ، توشیبا ، Adata و .... (از 10 اذر پیشاپیش ورشکستگی خودشون رو اعلام کردن )

یکی لیچر ها و اپلود سنتر ها .....

یکی هم شرکت برق یا وزارت نیرو ...

یکی هم سایت ها فیلم (آموزشی ، غیر آموزشی ) ، و ....

و اخری هم کلوپی ممد baliwoood !!!! هم رسما تعطیل شد !!!!!!!!!!!

ببینید چقدر باعث حذف اشتغال میشن !!!!!!!!!!!!!!!! کلی شغل به خاطر حذف ترافیک شبانه از بین میره ...
    تازه آمار دزدی هم میره بالا! چون از این به بعد شبا همه میخوابن دزدا راحت میتونن دزدی کنن!!!!!!
    Last edited by netstat; 29-11-2014 at 01:30. دليل: تغییر شکلک!

19. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •