تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 942 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه hessam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض ?!?!

بچه ها من الان یه کارت 5000 تومنی گرفتم شارژ کردم دیدم شده 9 هزار و خورده ای!!!
    چرا؟!
    دیروز برای نامزدم هم که شارژ کردیم یهو دیدیدم شده 12 هزار تومن! البته مانده حسابش حدود 3000 بود. کارت گرفتیم که باز طرح قرمز رو انتخاب کنیم...

طرح ها که مشکل نداره؟ پشیمون نشدن؟
    برای ما تا 19 هم بود. حالا امشب باید تست کنم ببینم قطع میشه یا نه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها پس من هم برم یه کارت بگیرم!
    فکر کنم از جایزه های مخفی ایرانسله!

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام بچه ها.آقا من چند روز نبودم از همه چیز عقب موندم.توو یکی از پست ها خوندم استفاده از طرح تابستونی واسه دائمی ها تا آخر شهریوره.آخه سایت ایرانسل نوشته واسه یه ماه اعتبار داره.یه توضیحی بدین اگه میشه.مرسی
    دائمی ها در صورت کنسل نکردن هرماه مبلغ طرح روی قبضشون خودکار میره و اعتباری ها هر ماه باید دوباره تمدید کنن.

چرا؟!
    دیروز برای نامزدم هم که شارژ کردیم یهو دیدیدم شده 12 هزار تومن! البته مانده حسابش حدود 3000 بود. کارت گرفتیم که باز طرح قرمز رو انتخاب کنیم...

منم امروز رفتم کارت گرفتم اما دقیقا همون 4717 تومن اضافه شد !تازه شما میرین 5000 تومن پول میدین 9400 میشه من اینجا کارت خریدم 5300 !!!این شرکت که تو اصفهان خودشا با اجازه خودش تمایندگی کرده و حسابی داره میخوره به مغازه ها کارت شارژو سیم کارت ها را گرون میده ! من یکی هیچ وقت ازین شانسا نداشتم ! اون ازون چند مدت پیش که الکی از اعتبارم کم میشد اینم از حالا که همه کارت میگیرن دوبله در میاد !! حالا نگین حسودی میکنه ها ایول مبارکتون باشه
    Last edited by vahooli; 10-07-2007 at 22:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا؟!

دائمی ها در صورت کنسل نکردن هرماه مبلغ طرح روی قبضشون خودکار میره و اعتباری ها هر ماه باید دوباره تمدید کنن.

منم امروز رفتم کارت گرفتم اما دقیقا همون 4717 تومن اضافه شد !تازه شما میرین 5000 تومن پول میدین 9400 میشه من اینجا کارت خریدم 5300 !!!این شرکت که تو اصفهان خودشا با اجازه خودش تمایندگی کرده و حسابی داره میخوره به مغازه ها کارت شارژو سیم کارت ها را گرون میده ! من یکی هیچ وقت ازین شانسا نداشتم ! اون ازون چند مدت پیش که الکی از اعتبارم کم میشد اینم از حالا که همه کارت میگیرن دوبله در میاد !! حالا نگین حسودی میکنه ها ایول مبارکتون باشه

منم دیروز شارژ کردم نشد

این جایزه هم مثل فعال کردن سیستم هاشون به صورت رندوم و تصادفی برای مشترکین هست

یعنی شانسی !

هر کی اعتبارش زیاد شد خوش به حالش !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

12 MMS Problem

اقا كسي نيست دقيقا بگه ام ام اس ايرانسل تا چند روز ديگه راه اندازي مي شه ؟ يك روز دو روز صد روز ؟

سلام به همه عزيزان
    من شاهين كارمند بخش Call Center شركت ايرانسل هستم.
    از امروز عضو شدم و خوشحال مي شم كه بتونم به تمام سوالات شما پاسخ صحيح و واقعي بدم.

دوستان عزيز MMS ايرانسل حالا حالا ها راه نمي افتد و منتظر اين سرويس نباشيد چون متاسفانه از اين سرويس سوء استفاده هايي چون :
    ارسال عكس هاي مبتذل براي خانم ها ، ارسال عكس هاي سياسي و ...

شده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض شارژ اضافي ؟؟؟؟؟؟؟

عزيزاني كه شارژ اضافي شده اند اين نكته را بايد در نظر بگيرند كه ايرانسل به كسي شارژ الكي هديه نمي ده و تازه خوده من از طرح طلائي استفاده مي كنم 22000 تومان ژول Gprs روي قبض من اومده در صورتي كه براي من اين خدمت رايگان است.
    اين شارژ اضافي مي دونيد چيه؟
    سيم كارت شما از سري سيم كارت هاي نوروز است كه 47170 ريال درونش هديه نوروزي بوده است كه ژس از فعال كردنش اين مبلغ به حساب شما اضافه شده است.
    بعداً اين ميلغ رو يه جوري كه خودتون متوجه نشويد از اعتبارتون كسر مي كنن.

داره خودمونی میشه Solly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

MTN irancell یه سوال داشتم دقیقا از چه تاریخی محاسبه هزینه GPRS شروع شده
    ممنون می شم جواب بدی آخه یهویی بدهیم دو برابر شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه عزيزان
    من شاهين كارمند بخش Call Center شركت ايرانسل هستم.
    از امروز عضو شدم و خوشحال مي شم كه بتونم به تمام سوالات شما پاسخ صحيح و واقعي بدم.

دوستان عزيز MMS ايرانسل حالا حالا ها راه نمي افتد و منتظر اين سرويس نباشيد چون متاسفانه از اين سرويس سوء استفاده هايي چون :
    ارسال عكس هاي مبتذل براي خانم ها ، ارسال عكس هاي سياسي و ...

شده است.

سلام آقا شاهین

ورود شما رو به این فاروم و بخش ایرانسل خوشامد میگم

ممنون که شما اینجا امدید تا همه ما به واقعیت ها اشراف پیدا کنیم.

بعنوان سوال خدمت شما عرض کنم که آیا از sms هم در این زمینه هایئ که شما فرمودین استفاده نشده ؟

نظر خود من اینه که خیلی بیشتر و حتی با سرعت انتشار نزدیک به سرعت نور که آخرین موردش رو در مورد سهمیه بندی بنزین شاهد بودیم !

مهم نفس کار هست، روش انتقال زیاد تفاوتی نمیکنه

مشکلات جامعه ما خیلی ریشه دار تر و عمیق تر هست و با قطع یک سرویس حل نخواهد شد.

خوشحال میشیم که نظرات و جواب شما رو هم بشنویم.

با تشکر

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

35 نفر تاپیکو میبینن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کفففففففف مییییییکنییییییییم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزيزاني كه شارژ اضافي شده اند اين نكته را بايد در نظر بگيرند كه ايرانسل به كسي شارژ الكي هديه نمي ده و تازه خوده من از طرح طلائي استفاده مي كنم 22000 تومان ژول Gprs روي قبض من اومده در صورتي كه براي من اين خدمت رايگان است.
    اين شارژ اضافي مي دونيد چيه؟
    سيم كارت شما از سري سيم كارت هاي نوروز است كه 47170 ريال درونش هديه نوروزي بوده است كه ژس از فعال كردنش اين مبلغ به حساب شما اضافه شده است.
    بعداً اين ميلغ رو يه جوري كه خودتون متوجه نشويد از اعتبارتون كسر مي كنن.
    آقا واسه منم 1000 دقیقه رایگان رو حساب نکردن.. شمام که کارمند اونجایی همانطور که پیگیر کار قبض خودتی مارم یادت نره

تماسم گرفتم گفتند بررسی میشه ولی نشد.!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •