یه کیلومتر شمار خوب میخوام که کار کنه(سالم باشه).
مرسییییییییییییییییی.
یه کیلومتر شمار خوب میخوام که کار کنه(سالم باشه).
مرسییییییییییییییییی.
بازی گرافیکش همینه چون بازی های نکست رو دیدی فکر می کنی گرافیک این بازی چقدر مضخرفه(انصافا اون موقه که بازی اومده بود فکر می کردیم ته بازی)يه باگ در بازيهولي عجب گرافيك افتصاحي داري كارتت چيه؟
![]()
GF 5200 !!!!!!!!يه باگ در بازيهولي عجب گرافيك افتصاحي داري كارتت چي
مولتی پلیر رمز نداره ولی میتونی از این ترینر استفاده کنی:کسی برای مولتی پلیر رمز نداره؟
+62 trainer for SAMP
ولی این تورنته و باید بیت تورنت داشته باشی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من دیشب اومدم از این استفاده کنم ولی از سرور ban شدم reason:cheater
رمز موتور ندیدم ولی این ترینر خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی لی باحاله!هر جا خواستی هر وسیله ی نقلیه ای از هواپیما گرفته تا قایق میتونی بیاری یا در اصطلاح spawn کنی.کسی رمز موتور داره؟
همچنین میتونی وسایلی که نمیتونستی بیاری مثل هواپیمای Androm رو بیاری.یه قابلیت teleporter هم داره که میتونی با اون چند نقطه از شهر رو مشخص کنی و هر وقت که خواستی تو سه سوت به اونجا بری! برای همه ی چیت های بازی هم hotkey گذاشته . میتونی با اون ماشین های داخل پارکینگ های SafeHouse ها و فرودگاه ها رو هم تغییر بدی.
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی می دونه این خانم کیه؟ (من قصد منحرف کردن اصــــــلا نــــدارم.)
![]()
مطمئنی این جلد ps3 هست؟
این خانم اون زنه هست که باهاش میری بانک می زنی و اینا (واسه خودمم سوال بود .یک زن دیگه هم بود خم شده بود عینک داشت اون کی بود)
من هم نمی دونم کیه؟؟؟؟؟؟
اون مرده که لباس و کلاه نارنجی داره (عکس لوگو gta5)کیه؟؟
من یکی که وقتی اولین بار دیدمش گفتم این چرا اینطوریه؟ خیلی کیفیت کارتونی و مضخرفی داره خداییش. نسبت به لیبرتی سیتی (وایس سیتی که اصلا آفساید بود!) خیلی پسرفت کیفیت کرده بود. اما در کل با امکانات و ایناش خوب بود. مخصوصا اینکه من هیچ وقت دوست نداشتم تو آب غرق بشم!
![]()
من نزیک یک هفته پیش داشتم توی عکس های یاهو و گوگل عکس های جی تی ای رو می دیدم که یک عکس دیدم که یکچیزی اوتوبان مانند دور ساختمان بلند لوس سانتوس(شهر1) پیچیده و ماشین از اون بالا میره . اگه کسی این عکسو دیده یا چیزی می دونه بگه تا همه استفاده کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)