R.P.G جان واقعا ممنوم درست گفتید گرافیکم روی software بود ولی حالا یه مشکل دیگه که دارم اینه که وقی open GL یا D3D رو انتخاب و ok رو میزنم یه error میده به این شکل :
![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
R.P.G جان واقعا ممنوم درست گفتید گرافیکم روی software بود ولی حالا یه مشکل دیگه که دارم اینه که وقی open GL یا D3D رو انتخاب و ok رو میزنم یه error میده به این شکل :
![]()
خوب باز هم با شکر فراوان از جناب R.P.G جان عزیز میخواستم بگم که اون مشکل هم از کارت گرافیکم بود و با نصب مجدد کارت گرافیک مشکل حل شد و بالاخره اسلحه به دست راست منتقل شد.
R.P.G جون خیلی میخوامت.
مبارک باشهراستی شما نمیخواید یه کلن بزنید ؟؟؟ اقا مهدی شما از Qq رفتی ؟؟؟ میتونی لیدر این کلن شی ؟؟
مبارک باشهراستی شما نمیخواید یه کلن بزنید ؟؟؟ اقا مهدی شما از Qًًًq رفتی ؟؟؟ میتونی لیدر این کلن شی ؟؟
شما ~ رو بزن IP تو اون میاد !سلام
وقتی که کانتر 1.6 رو انلاین بازی می کنم بعضی ها مثلاً یک IP Server رو تایپ می کنند و من تا وقتی که بخواهم ببینم سریع رد می شه.
کلاً چه جوری این شماره ها رو یادداشت کرد؟
و این که یک مطلب رو سریع برای چند بار تایپ کرد؟
ممنون
آقا کسی اگه پایست که یه کلن بزنیمو مسابقه بدیم اعلام کنه.راستی کسی حاضره باهم دیگه تک به تک یا مثلا دو به دو مسابقه بدیم تو یه سروره خلوط.سرورشم با من.من خودم یه سرور ساختم .اگه کسی پایست بگه.پینگ هم که خوبه.
این مشکلی هس که خیلی نمیشه کاریش کردمخصوصا اگه طرف مقابل glock داشته باشه
تنها کاری که میشه کرد اینه که knife بکشی و jump بزنی تا شاید بتونی یه کاریش بکنی
![]()
نه من هنوز تو QQ هستم ولی الان به خاطر یه سری مشکلات اصلا نمیتونم کانتر بازی کنماولا که کارت گرافیکم به فنا رفت و الان یه 32 دارم
که در نتیجه fps خیلی پایینه. ثانیا sxe هم ارور میده
باید ورژن جدیدش بیاد یا این که fix بشه. چند بار هم تو rap بازی کردم که خودتون میدونید اوضاش چیجوریه
![]()
من با اینکه الان این مشکلا رو دارم ولی حاضرم بیامip و زمانشو بگو من میام
Last edited by mahdi_mbi; 19-08-2008 at 17:15.
اگه هنوز با SXE مشکل داری پچ 23 رو نصب کن مشکلت حل میشه .
منم خودم مشکل داشتم ولی با پچ 23 درست شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)