تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 522 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من گوشي کا 810 را فلاش کردم با اس تول و پچ الف ها را هم رويش نصب کردم و موقعي که تلفن را جواب مي دم يا به کسي زنگ مي زنم او بالا يه علامت خطرمثل تابلوي خطر توي جاده ها مياد و مي نويسه رمز نگاري توسط شبکه انجام نميشه و ... اين براي چي هست؟
    بعضي وقتها هم گوشي ريست ميشه مثلا مي خواهم عکس بگيرم و دکمه را فشار مي دهم تا فوکوس خودکار عمل کنه ولي گوشي خاموش و روشن ميشه چرا؟ کسي دليل اين دو سوال من با راه حل را اگه مي دونه برايم توضيح بده.
    فريمورش را به R8b024تبديل کردم .
    در ضمن چطوري کيفيت صدايش را بالا ببرم؟ آيا به کيفيت و بلندي نوکيا 3650 ميرسه همون که ته گوشي مي چرخه و تبديل به واکمن ميشه؟
    آيا ممکنه؟
    با تشکر
    در مورد اون علامت من اطلاعي ندارم ولي در مورد خاموش روشن شدن در هنگام عكس گرفتن گاهي گوشي من هم همينطوري ميشه و به خاطر همون الف هست .اگر الف ها را غير فعال كنيد ميبينيد كه مشكل حل ميشه.
    براي صدا هم ميشه صدا را افزايش داد ولي كيفيت اسپيكر مياد پايين يعني وقتي صدا را مبري بالا خش خش ميكنه .ولي باز هم صدا به انداره گوشي هاي نوكيا بالا نميره ولي در عوض تو هندزفري ميتركونه.
    به تاپيك بهترين درايو براي افزايش صداي كا800 مراجعه كنيد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اسماعيل باور كن اصلا پيدا نميشه بازم اينبار يه سرچ حسابي مي كنم شايد پيدا كنم اگه پيدا كردم باهات هماهنگ ميكنم برات ميفرستم
    Farouk عزيز ببينم چيكار ميكني بد جوري تو كفش موندم
    سلام دوستان من گوشي کا 810 را فلاش کردم با اس تول و پچ الف ها را هم رويش نصب کردم و موقعي که تلفن را جواب مي دم يا به کسي زنگ مي زنم او بالا يه علامت خطرمثل تابلوي خطر توي جاده ها مياد و مي نويسه رمز نگاري توسط شبکه انجام نميشه و ... اين براي چي هست؟
    بعضي وقتها هم گوشي ريست ميشه مثلا مي خواهم عکس بگيرم و دکمه را فشار مي دهم تا فوکوس خودکار عمل کنه ولي گوشي خاموش و روشن ميشه چرا؟ کسي دليل اين دو سوال من با راه حل را اگه مي دونه برايم توضيح بده.
    فريمورش را به R8b024تبديل کردم .
    در ضمن چطوري کيفيت صدايش را بالا ببرم؟ آيا به کيفيت و بلندي نوکيا 3650 ميرسه همون که ته گوشي مي چرخه و تبديل به واکمن ميشه؟
    آيا ممکنه؟
    با تشکر
    در مورد اون علامت من اطلاعي ندارم ولي در مورد خاموش روشن شدن در هنگام عكس گرفتن گاهي گوشي من هم همينطوري ميشه و به خاطر همون الف هست .اگر الف ها را غير فعال كنيد ميبينيد كه مشكل حل ميشه.
    براي صدا هم ميشه صدا را افزايش داد ولي كيفيت اسپيكر مياد پايين يعني وقتي صدا را مبري بالا خش خش ميكنه .ولي باز هم صدا به انداره گوشي هاي نوكيا بالا نميره ولي در عوض تو هندزفري ميتركونه.
    به تاپيك بهترين درايو براي افزايش صداي كا800 مراجعه كنيد.
    واسه منم يه بار وقتي دكمه عكاسي را زدم گوشي ريست شد
    گاها ريستهاي ديگه اي هم بوجود اومده بود واسه همين فعلا ELF نريختم
    اما اون علامت فكر كنم يه بار ديگه هم سوال شده بود
    بهتره با يه سيمكارت ديگه هم تست بشه
    در مورد تقويت صدا
    هر چند كه X800 بهترين درايوه
    ولي Einshtein_Sound_Mix_v2.07 هم صداي بلندگوش خوبه
    و من الان همينو ريختم
    rezapourmanesh عزيز هم بهتره اين دو تا را دانلود كنه و از هر كدوم كه خوشش اومد استفاده كنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان با گوشی کا 810 میشه وقتی با یک نفر داریم مکالمه می کنیم این مکالمه رو ضبط کنیم ؟ اگه میشه بگین از چی طریقی میشه این کار رو کرد ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان با گوشی کا 810 میشه وقتی با یک نفر داریم مکالمه می کنیم این مکالمه رو ضبط کنیم ؟ اگه میشه بگین از چی طریقی میشه این کار رو کرد ؟
    وقتي داري مكالمه ميكني گزينه بيشتر رو انتخاب كن و گزينه ضبط كردن مكالمه رو بزن همين خيلي ساده اس با فرمت amr تو فولدر موزيك ذخيره ميكنه

فقط يه اشكالي داره هر 15 ثانيه يه بار يه بوق پخش مي كنه كه تابلو ميشه داري ضبط مي كني

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

وقتي داري مكالمه ميكني گزينه بيشتر رو انتخاب كن و گزينه ضبط كردن مكالمه رو بزن همين خيلي ساده اس با فرمت amr تو فولدر موزيك ذخيره ميكنه

فقط يه اشكالي داره هر 15 ثانيه يه بار يه بوق پخش مي كنه كه تابلو ميشه داري ضبط مي كني
    می دونم از طزیق گزینه More میشه صدا رو ضبط کرد ولی مسئله اینجاست که وقتی داریم مکالمه می کنیم دیگه این گزینه روی صفحه نیست به جاش گزینه ی قطع مکالمه فعال هست

این که گفتی هر 15 ثانیه صدای بوق میاد خیلی بده که قضیه حسابی تابلو میشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

می دونم از طزیق گزینه More میشه صدا رو ضبط کرد ولی مسئله اینجاست که وقتی داریم مکالمه می کنیم دیگه این گزینه روی صفحه نیست به جاش گزینه ی قطع مکالمه فعال هست

این که گفتی هر 15 ثانیه صدای بوق میاد خیلی بده که قضیه حسابی تابلو میشه
    چرا اين گزينه وجود نداره ؟
    More بايد وجود داشته باشه مگر اينكه پچي چيزي ريختي كه حذفش كرده
    در مورد اون صدايي كه موقع ضبت مكالمه مياد و تابلو ميكنه، پچ تست شده را در كلوپ پچ در اواخر گذاشته ام كه اين صدا را قطع ميكنه
    يه چيزي هم اضافه كنم
    روش ساده تري هم برا ضبت كردن وجود داره اونم فقط با يه ديكمه
    كافيه برين به قسمت شرت كاتها
    بعد يكي از كليدها جهت را جهت ضبت كردن انتخاب كنيد
    حالا موقع مكالمه كافيه اون جهت را بزنيد شروع به ضبت كردن خواهد كرد
    حالا اين روش با روش قبلا يه تفاوت داره
    در اولي وقتي ميري داخل پوشه موزيك فايل مورد نظر اسمش همون شماره طرف هست
    ولي در روش دوم اسم فايل Record هست
    موفق باشيد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

چرا اين گزينه وجود نداره ؟
    More بايد وجود داشته باشه مگر اينكه پچي چيزي ريختي كه حذفش كرده
    در مورد اون صدايي كه موقع ضبت مكالمه مياد و تابلو ميكنه، پچ تست شده را در كلوپ پچ در اواخر گذاشته ام كه اين صدا را قطع ميكنه
    يه چيزي هم اضافه كنم
    روش ساده تري هم برا ضبت كردن وجود داره اونم فقط با يه ديكمه
    كافيه برين به قسمت شرت كاتها
    بعد يكي از كليدها جهت را جهت ضبت كردن انتخاب كنيد
    حالا موقع مكالمه كافيه اون جهت را بزنيد شروع به ضبت كردن خواهد كرد
    حالا اين روش با روش قبلا يه تفاوت داره
    در اولي وقتي ميري داخل پوشه موزيك فايل مورد نظر اسمش همون شماره طرف هست
    ولي در روش دوم اسم فايل Record هست
    موفق باشيد
    گوشی رو تازه گرفتم آکبند هم بود فقط این که خود فروشنده آپدیتش کرد حالا این که پچ هم توش ریخته من درست نمی دونم یعنی اصلا نمی دونم این پچ چی هست و کارش چیه و این که چه طوری می تونم بفهمم که توی گوشی پچ ریخته شده ؟
    وقتی با کسی مکالمه می کنم به جای گزینه ی More گزینه ی قطع مکالمه هستش

از طریق دگمه ای که کنار دگمه ی C روی گوشی هست روی صفحه گوشی منوی My Shortcuts ظاهر میشه ، گزینه ی ضبط صدا توی این منو نیست خودم یک Shortcut براش درست کردم حالا هر وقت اون دگمه رو می زنم توی لیست منوی My Shortcuts اول از همه گزینه ی Record Sound هستش

در مورد اون پچی که برای قطع اون صدا هست من خیلی مبتدی هستم و بلد نیستم که چه طوری این کار رو باید بکنم . اگه گوشی رو ببرم پیش خود فروشنده این کار رو می تونه برام انجام بده ؟

در ضمن یک سوال دیگه دارم ، از همون روز اولی که گوشی رو گرفتم توی منوی زبان گوشی اصلا فارسی نیست ولی روی خود صفحه کلید فارسی هست و قتی هم که کسی برام پیام فارسی می فرسته نوشته ی فارسی خیلی خوانا برام میاد ، حالا سوالم اینه که برای فارسی نوشتن گوشی رو باید ببرم پیش فروشنده ، آیا برای این کار گوشی باید فلش بشه ؟ اگر این کار رو بکنم اطلاعاتی که الان روی گوشی هست پاک میشه ؟ اصلا این اصطلاح فلش کردن دقیقا یعنی چی ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

گوشی رو تازه گرفتم آکبند هم بود فقط این که خود فروشنده آپدیتش کرد حالا این که پچ هم توش ریخته من درست نمی دونم یعنی اصلا نمی دونم این پچ چی هست و کارش چیه و این که چه طوری می تونم بفهمم که توی گوشی پچ ریخته شده ؟
    وقتی با کسی مکالمه می کنم به جای گزینه ی More گزینه ی قطع مکالمه هستش

از طریق دگمه ای که کنار دگمه ی C روی گوشی هست روی صفحه گوشی منوی My Shortcuts ظاهر میشه ، گزینه ی ضبط صدا توی این منو نیست خودم یک Shortcut براش درست کردم حالا هر وقت اون دگمه رو می زنم توی لیست منوی My Shortcuts اول از همه گزینه ی Record Sound هستش

در مورد اون پچی که برای قطع اون صدا هست من خیلی مبتدی هستم و بلد نیستم که چه طوری این کار رو باید بکنم . اگه گوشی رو ببرم پیش خود فروشنده این کار رو می تونه برام انجام بده ؟

در ضمن یک سوال دیگه دارم ، از همون روز اولی که گوشی رو گرفتم توی منوی زبان گوشی اصلا فارسی نیست ولی روی خود صفحه کلید فارسی هست و قتی هم که کسی برام پیام فارسی می فرسته نوشته ی فارسی خیلی خوانا برام میاد ، حالا سوالم اینه که برای فارسی نوشتن گوشی رو باید ببرم پیش فروشنده ، آیا برای این کار گوشی باید فلش بشه ؟ اگر این کار رو بکنم اطلاعاتی که الان روی گوشی هست پاک میشه ؟ اصلا این اصطلاح فلش کردن دقیقا یعنی چی ؟
    آپديت كرده ؟
    حتما برا اينكار پول هم گرفته اره ؟
    پچها در گوشيها ميتونند قسمتهايي از كاركرد گوشي را تغيير بدند
    و عده اي هم گرافيك گوشي را تغيير ميدهند
    براي نحوه نصب و .. ميتوني به كلوپ پچ براي گوشيهاي DB2020 سر بزني
    اون شرت كاتي هم كه من گفتم با ايني كه شما درست كردين فرق داره
    ابتدا به منو رفته بعد Settings را زده بعد گزينه Shortcuts را انتخاب كن
    حالا ميتوني براي هر يك از 4 كليد جهت يه شرت كات تعيين كني
    البته واسه 3 تاش از قبل تعيين شده
    و حالا شما يكي هر كدوم كه خواستي را روش برو و Edit را بزن
    بعد برو Entertainmet و گزينه ضبت كردن صدا را انتخاب كن
    بعد موقع مكالمه با فشردن اون كليد خيلي راحت صداي مكالمه ضبت ميشه

و در مورد اون پچ الان كه مبتدي هستين نميدونم بستگي به خودتون داره اگه خواستين بيشتر توضيح بديم تا خودت نصب كني
    ولي نه اگه ميخواهي راحت باشي ميتوني بدي بيرون برات نصبش كنند

واما در مورد فلش و زبانها
    اگه گوشي را كامپيوتر فرض كنيم
    تعويض ويندوز در كامپيوتر معادل فلش در گوشي ميباشد
    با فلش كرده بله همه چي پاك ميشه البته اطلاعات داخل مموري سر جاشون ميمونند ولي داخل حافظه گوشي پاك ميشند
    گوشي شما هم ظاهرا زبان فارسي نداره و بايد فلش بشه
    بازم ميگم اگه علاقه مند بودين ميتونين خودتون فلش كرده و كاراي ديگه اي هم بكنين كه باعث دگرگوني گوشي بشه ...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اسماعيل تابستون اومد و تموم شد اين Cid53 هك نشد شانس ما رو داري؟
    برم K810 بگيرم ها؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اسماعيل تابستون اومد و تموم شد اين Cid53 هك نشد شانس ما رو داري؟
    برم K810 بگيرم ها؟
    هه هه هه
    فاروك عزيز با اين روند كه من ميبينم پيش ميره فكر نكنم به اين زوديها بشه CID53 را هك كرد
    از من ميشنوي يه فكر ديگه اي واسه خودت بكن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •