تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 954 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب به نظر میرسه بحث مولتی کست تموم شد! چون همه فهمیدیم که خیلی به شانس مربوطه ولی به هر حال به قول یکی از دوستان، قانونهای نانوشته ای وجود داره که شانسشو کم و زیاد میکنه.
    به نظرم فقط مولتی کست اینجوری نیست. همه ی اسپل ها و مواردی که حالت شانسی و اتفاقی دارن اینجورین. یه بار تو یه بازی، دیدم اسپکتر لول 7 بازی از تاور 3 و 2 رد شد (البته با 500-600 تا هیل!) یه کیل گرفت و برگشت، هیلش شده بود 400 !!!!!!! یا مثلا من دیده ام جاگرنتی که 6-7 تا پشت سر هم کریتیکال میزنه. کلا این چیزای شانسی، اینجورین! یه وقتی میبینی هر چی زور میزنی دریغ از یه کریتیکال، یه بار میبینی زارت و زورت داری میزنی! کلا بستگی داره اون روز روز شما باشه یا نه!!
    به نظرم در مورد ژئومنسر بیشتر حرف بزنیم. خیلی هیروی باحالیه... از دسوتا میخوام چند تا هیرو رو بگن که ژئومنسر از بقیه راحت تر میزندشون!! منظورم تک به تکه... هر کی میتونه یه چند تا پوزیشن هم با ژئومنس بگه. لطفا نگید تو مسابقات حذف میشه و اینا! خودم میدونم! میخوام راجع به ژئومنس حرف بزنیم... هر کسی پایه اس، بنام خدا!!!

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوب به نظر میرسه بحث مولتی کست تموم شد! چون همه فهمیدیم که خیلی به شانس مربوطه ولی به هر حال به قول یکی از دوستان، قانونهای نانوشته ای وجود داره که شانسشو کم و زیاد میکنه.
    به نظرم فقط مولتی کست اینجوری نیست. همه ی اسپل ها و مواردی که حالت شانسی و اتفاقی دارن اینجورین. یه بار تو یه بازی، دیدم اسپکتر لول 7 بازی از تاور 3 و 2 رد شد (البته با 500-600 تا هیل!) یه کیل گرفت و برگشت، هیلش شده بود 400 !!!!!!! یا مثلا من دیده ام جاگرنتی که 6-7 تا پشت سر هم کریتیکال میزنه. کلا این چیزای شانسی، اینجورین! یه وقتی میبینی هر چی زور میزنی دریغ از یه کریتیکال، یه بار میبینی زارت و زورت داری میزنی! کلا بستگی داره اون روز روز شما باشه یا نه!!
    به نظرم در مورد ژئومنسر بیشتر حرف بزنیم. خیلی هیروی باحالیه... از دسوتا میخوام چند تا هیرو رو بگن که ژئومنسر از بقیه راحت تر میزندشون!! منظورم تک به تکه... هر کی میتونه یه چند تا پوزیشن هم با ژئومنس بگه. لطفا نگید تو مسابقات حذف میشه و اینا! خودم میدونم! میخوام راجع به ژئومنس حرف بزنیم... هر کسی پایه اس، بنام خدا!!!
    ژئومنسر يكي از خداترين هيرويي هست كه من تاحالا ديدم
    خيلي خوفه . كافيه يه مكانسم و لايف استيل ائورا روش ببندي يعني اول مكانسم بعد لايف استيل و بعدش ارمور منفي كن
    هيرو مقابل اگه هلسش 10000 تا هم باشه ظرف 10 ثانيه ميميره
    دوستام مي گن رفلكست بايد بالا باشه ولي به نظر من اينجوري نيست
    فقط كافيه دستت رو لول تورش باشه و هر كردوم از هيروها را شماره بدي

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام cao-cao جان اگه با من بودی من اسمم علی هست(چون جواب من رو داده بودی اگه اشتباه کردم شرمنده).کسی داستان هیروها رو گیر نیاورد؟
    cao-cao , T-ava_Statick اگه میشه اسم اصلی و اسم مستعار(در بازی ها)و تیم و شهرتونو بگین
    سلام
    علی جان من اسمم سهراب هست بعدم ما که نوبیم ما رو جایی بازی نمیدن پس تیم خبری نیست

در آغاز فعالیت T-AVA_STATIC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    اقا رضا ما خیلی مخلصیم
    اره منم شنیدم که ایتمایی که مانا رجینیشن رو بالا میبرن درصر مولتی رو میارن پایین مثل باسیلوی ولی هیچ دلیل قانع کننده ای ندارم که رو اون استنباط کنم
    پس هم چنان میگیم یا شانس و یا اقبال

حالا اینارو ول کنید کیا خوب با ژئو بازی میکنن من باهاش بد بازی نمیکنم ولی یه بار تو روم های لول یه ژئو منستر باز دیدم حال کردم بازی 4به5 باخترو بردیم تو عمرم بازی دوتا انقدر بهم حال نداده بود
    بیاید با هم دوست باشیم

ببينم اون ژئو منسر بازه اسمش SAVAGE نبود ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام cao-cao جان اگه با من بودی من اسمم علی هست(چون جواب من رو داده بودی اگه اشتباه کردم شرمنده).کسی داستان هیروها رو گیر نیاورد؟
    cao-cao , T-ava_Statick اگه میشه اسم اصلی و اسم مستعار(در بازی ها)و تیم و شهرتونو بگین

آقا به اسم مقدس من توهين نكن STATIC هستش نا اوني كه نوشتي

بعدش هم من T.AVA]STATIC
    AVA همون كلن sAVAges هستش
    بعدش هم به مجيد STATIC ميشناسن من رو
    اگر هم ميخواي با كلن ما بازي كني شماره بخاي ميدم بهت بزنگ ميان (من ترك گيم هستم )

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقايوني كه در مورد OgreMage ميخوان بدونن بخونن مخصوصا اون خط آخر كهخ در مورد آتيش و بلودلاست هستش رو

Heroes Database

Last Updated: 6.51 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Aggron Stonebreaker - The Ogre Magi
    Range: 100 | | Move Speed: 295 | Primary: INT
    Str: 23 + 3.2 | Agi: 14 + 1.55 | Int: 17 + 1.9
    Damage: 46 - 52 | HP: 587 | Mana: 221
    HP Regen: 0.94 | Mana Regen: 0.69
    Attack Speed: 1.46 (+ 14% IAS) | Armor: 4
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fireblast (F)
    Blasts an enemy unit with a wave of fire. Deals intense damage and stuns for 1.5 seconds.
    Level 1 - Deals 75 damage.
    Level 2 - Deals 125 damage.
    Level 3 - Deals 175 damage.
    Level 4 - Deals 275 damage.
    Mana Cost: 75/ 85/ 95/ 105
    Cooldown: 15Ignite (G)
    Drenches a target in volatile chemicals, causing it to burst into flames. The target is under immense pain, causing it to take damage and move slower.
    Lasts 7.5 seconds.
    Level 1 - 10 damage/sec; 10% slow.
    Level 2 - 20 damage/sec; 15% slow.
    Level 3 - 30 damage/sec; 20% slow.
    Level 4 - 40 damage/sec; 30% slow.
    Mana Cost: 95/ 105/ 115/ 125
    Cooldown: 12Bloodlust (B)
    Incites a frenzy in a friendly unit including yourself, increasing its movement speed and attack speed.
    Lasts 30 seconds.
    Level 1 - Increases attack speed by 20% and movement speed by 6%.
    Level 2 - Increases attack speed by 30% and movement speed by 9%
    Level 3 - Increases attack speed by 40% and movement speed by 12%
    Level 4 - Increases attack speed by 50% and movement speed by 15%
    Mana Cost: 75
    Cooldown: 20Multi Cast (C)
    Enables the Ogre Magi to rapidly cast his spells, giving them greater potency. Gives a chance to cast a spell multiple times in one cast.

Level 1: Fire Blast: Cooldown reduced to 12 seconds, 20% chance to Double cast Fire Blast (30% to Triple cast if Scepter is equipped), mana cost of Fire Blast increased by 30
    Bloodlust: Cooldown reduced to 15 seconds, 20% chance to Double cast Bloodlust (30% to Triple cast if Scepter is equipped)
    Ignite: AoE of spell is 150

Level 2: Fire Blast: Cooldown reduced to 9 seconds, 20% chance to Triple cast Fire Blast (30% to Quadruple cast if Scepter is equipped), mana cost of Fire Blast further increased by 50.
    Bloodlust: Cooldown reduced to 10 seconds, 20% chance to Triple cast Bloodlust (30% to Quadruple cast if Scepter is equipped)
    Ignite: AoE of spell is 300

Level 3: Fire Blast: Cooldown reduced to 6 seconds, 20% chance to Quaruple cast Fire Blast (30% to cast 5 times if Scepter is equipped), mana cost further increased by 30
    Bloodlust: Cooldown reduced to 5 seconds, 20% chance to Quadruple cast Bloodlust (30% to cast 5 times if Scepter is equipped)
    Ignite: AoE of spell is 450

Multicast will not occur in any spells other than Fire Blast and Bloodlust
    Mana Cost: N/A
    Cooldown: N/A

داره خودمونی میشه katzong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

12 راه مولتی کست نخوردن..موثر برای کلیه ی هیرو ها

عزیزان بلاخره تلاش های شبانه روزی ما به ثمر نشست و توانستیم روشی جدید در جهت جلوگیری از مولتی کست خوردن به هیچ وجه !!!!!! و برای کلیه ی هیرو ها ابداع کنیم

و این روش نو همانا حذف کردن این هیرو و رهایی از دست خبیسی همجو ogre mage است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

item هایی که برا omni knight باید ببندیم چیان؟!!

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

عزیزان بلاخره تلاش های شبانه روزی ما به ثمر نشست و توانستیم روشی جدید در جهت جلوگیری از مولتی کست خوردن به هیچ وجه !!!!!! و برای کلیه ی هیرو ها ابداع کنیم

و این روش نو همانا حذف کردن این هیرو و رهایی از دست خبیسی همجو ogre mage است
    خب به ما هم بگو بفهميم
    راستي منظورت هود نيست؟
    دي:::

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب به ما هم بگو بفهميم
    راستي منظورت هود نيست؟
    دي:::
    بابا بنده خدا گفت که! حذفش کنید!!
    بهترین راه همینه! فقط یه بدی داره که اونوقت باید یا منتظر سایلنسهای فرت و فرت از طرف سایلنسر حذف نشده باشید، یا منتظر 80-90 تا ژئومنس!! یا زارت و زورت تو کورنوسفر گیر افتادن یا ..... lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •