والا اون بخش رو میرم ولی هیچ توضیحاتی داده نشدهولی کاش دائمی باشه این طرح واقعا کمک بزرگی هست
![]()
والا اون بخش رو میرم ولی هیچ توضیحاتی داده نشدهولی کاش دائمی باشه این طرح واقعا کمک بزرگی هست
![]()
فایل هات روی سرور ایران باشه یعنی ریموت کن روی یه آپلودسنتر که سرورش ایرانه دیگه خودت میدونی کدوما ایرانن![]()
بعد لینک بگیر و بزار ریموت . خیلی سریع ریموت میشه .
این نکته که سرور ایران باشه رو میدونم و لینکایی هم که میخوام ریموت کنم ، واسه میهن دانلوده که دیتاسنترش آسیاتکه! منتها اصلا انتقال فایل کار نمیکنه!
امروز زنگ زدم شاتل گفتم سرعت آپلودم رو لطفا روی ۱۰۲۴ کیلوبیت ببندید. گفت نمیشه چون پروفایل جشنواره هستینبعد گفتم هیچکارنمیشن کرد؟ گفت نه دیگه مثل این میمونه پراید داشته باشی ولی بخوای امکانات لامبورگینی داشته باشی
من قبلش سرویس آرت 6 شاتل رو داشتم اما چون ازش ناراضی بودم بعد از ۲ سال فسخ کردم باهاشون و رفتم سرویس جشنواره گرفتم.اگه فکر میکردم انقدر فرهنگ پشتیباناشون میاد پایین هیچوقت این کارو نمیکردم. خلاصه زنگ زدم نمایندگی یارو گفت باید دانلودت رو از ۱۶ مگابیت به ۹ مگابیت ببندم تا سرعت آپلودت رو بکنم ۱۰۲۴ کیلوبیت. منم خوب چون آپلود خیلی واجب تر از دانلودمه گفتم اوکی
ولی می خوام بگم از جشنوارشون چیزی نگیرین چون یک چیزم در نهایت بدهکار میشین بهشون![]()
Last edited by Naqibi; 09-06-2016 at 02:59.
یه چیز عجیبی که الان بهش برخوردم اینه که مثلا لینک از یه سایت معروف دانلود فیلم میدم بهش ریموت نمیکنه ولی همون فایل رو از یه آپلودسنتر بهش میدم ریموت میکنه بدون مشکل
هر بار دکمه انتقال کار نداد صفحه رو رفرش کن چند بار که این کار رو بکنی فعالی میشه و انتقال انجام میشه . یه جورایی مثل اینکه جلوی فشار رو بخوان بگیرن این کار عمدی انجام میدن![]()
همین الان درست شد! سرعتش خیلی بالا رفته!
Last edited by 4l1r3z4; 09-06-2016 at 00:56.
الان فیلیمو رو تست کردم در گروه classE و نیم بها ثبت شد!
سلام
دوستان سرویس من آرت 1 بود و وسط دوره به آرت 2 تغییر دادم
الان فاکتور دوره ی بعدی برای من آرت 2 صادر شده
برای تغییرش به آرت 1 چه کاری باید انجام بدم؟
سلام
دوستان این class E و class I قضیه ش چیه ؟
کدوم سایت ها شاملشون میشه !؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
توی عکسی که دوستمون ( Hamid_Raga ) توی صفحه قبل فرستادن توضیحات موجوده :
![]()
Last edited by ahashahin; 09-06-2016 at 16:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)