تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 752 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

با راهنمایی آقارضا قرار شد یک IP2 بگیرم احتمالا فردا میرم میگیرم ببینیم این داستان هدقون خریدن ما به پایان میرسه یا نه بعد بیام نظر غیرکارشناسی آماتوریم رو بدم

ولی غرض از این پست اینکه خواستم غیر از اون IP2 یک یا 2تا دیگه هدفون هم بگیرم که داشته باشم. مخصوصا کنترلر آیفون که روش باشه یک مقداری مهمه برام... گفتم نظر دوستان و اساتید رو بپرسم...

تو رنج قیمت حدود صد دلار تو بازار جهانی مد نظرم هست، قصد دارم بدم بیارن برام اینطور که قیمت گرفتم یک ایرفون مثلا 100 دلار یکم بشتر از 200 تومن میشه تا برسه دستم واسه همین گفتم زیاد بالا نزنه
    چیزایی مثل این:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا این
    کد:
    این:
    کد:
    و صد البته ایشون
    کد:
    مدنظرم هستن!
    تا نظر دوستان چی باشه
    پیشاپیش ممنون
    سلام به شما

البته اگه تمام نکرده باشند و یا تعطیل نباشند و یا . . .

اگه قصد خرید از خارج رو دارید به فکر یک مدل تنها نباشید که اینطوری هزینه های جنبی اون باعث نشه هدفونتون به صرفه نباشه
    اگه اشکالی نداره بعدآ نظرم رو بگم اما خیلی دوست دارم rave-87 عزیز که پستهای ایشون کم شده نظرشون رو به طور کلی درباره این نوع استایل هدفونها مناسب آیفون با ما هم درمیون بزارند البته همچنین بقیه دوستانی که آیفون یا آیپاد دارند هم یه نیم نگاهی به این پست بکنند عالی تر می شه

شما هم موفق باشید.

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان برانم كه تا يه ماه ديگه هدفوني يا هدستي بيسيم بس قدرتمند براي گوشي DHD. خود فراهم كنم
    اگه الانم نميگيرم به دليل فقريست كه تو مغز و استخونمون لونه كرده
    اره ديگه تا الان چشم رو jabra Hola. گرفته.يعني يه چيزي ميخام مث همين .
    خوب ابن كيفيتش چه جوريه,خوبه, متوسطه,عاليه....اصلا از اين بهتر هم تو بازار موجود داريم (بودجه هم نهايتا 100 تومن)
    اگه هس چندتا باعكس بذارين تا ببينيم راستي اگه قيمت همين هدست كذا و اونايي كه هم ميخايد بذارين
    برام همين جا لطف كنين بذارين ممنون ميشم--در ضمن قيمتا تا يه ماه ديگه پايينم مياد يا فقط سير صعودي داره.
    خلاصه كمك كنين خريد خوبي داشته باشم!!!!
    با تشكر از دوستان.
    سلام به شما

متاسفانه به شخصه این مدل Halo رو تست نکردم اما به نظر کسایی که ازش استفاده می کنند چندان عالی به نظر نمیاد البته می تونید این مدل رو توی فروشگاههای اصلی نمایندگی تست کنید و اگه مورد پسندتون بود خرید کنید

پیشنهاد میکنم Jabra Clipper + یک هدفون مناسب که به بودجه شما هم می خوره ، یه نگاهی بکنید و بهتر از اون MW600 باز هم + یک هدفن خوب که کمی با بودجه شما اختلاف خواهد داشت هر چند قیمت جدید ندارم اما فکر می کنم قیمت حال حاضر چندان با بودجه شما اختلاف زیادی نداشته باشه

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت آقا رضا
    من پست 4247 شمارو خوندم ولی یه مطلبی به نظرم رسید بگم...
    اینکه شما میگی کاربرای حرفه ای به گراف توان به فرکانس نگاه میکنند درسته...ولی به همین گراف ها نمیشه زیاد اطمینان کرد...از اونجایی که تقریبا تنها سایتی که اطلاعات گرافی در اختیار قرار میده سایت هدفون هست اگر شما دقت کرده باشی که حتما کردی مثلا گراف frequency response برای shure se535 شما کاملا در سطحی پایین تر از denon ah-c751 قرار میگیره چه در های چه مید و لو (که حالا در لو shure تقریبا فلت هست و عالی کار کرده ولی در های از 10khz به بعد roll off داره ودر 17khz محدوده فرکانسش اصلا تموم میشه.... ولی در ریویو ها و نظر خود شما تعریف و تمجیدی که از این مدل shure در جزییات بالای مید وهای شفاف شده از اون مدل دنون نشده که هیچ 1 2 تا ریویو هم مدل قدیمیتر 710 رو ترجیح دادن به 751(درسته که مانند شور فلت نیست ولی کسی در مورد بیس بالاش هم گلایه ای نداشته که های و مید رو پوشش میده و بمه به اصطلاح!).همینطور از نظر قیمتی که اصلا قابل قیاس نیستند.

هر چند این مثال ذوم که میزنم قیاس مع الفارقه ولی این قضیه توان-فرکانس در مورد hd800 هم صادقه، همینطور اعوجاج بالایی در محدوده 300 تا hz400 داره ولی امپدانس به فرکانس بالای اون این مسئله قیمتی رو تا حدی توجیه میکنه...
    در مورد موج مربع سینوسی در فرکانس های خاص بعید میدونم انقدری در قیمت و کیفیت صدا تاثیرگذار باشه که بتونه مشتری رو مجاب به خریدن یا نخریدن هدفون هنگام تست کردن در واقعیت کنه

با این تفاسیر ایا بازهم میشه به گراف و اعداد اعتماد کرد در دنیای هدفون یا اینکه به قول حرفه ایهای دنیای های فای فقط باید به گوش خودت اعتماد کنی نه عدد و ارقام؟
    سلام به شما

از نظر عدم اطمینان %100 به گرافهای منتشر شده توسط سایتهای شخصی حق با شماست این گرافها اغلب توسط یک کارشناس فنی و آموزش دیده شده برای آزمایش حرفه ای گرفته نشده اند اونها معمولآ از ابزارهای تست نه چندان حرفه ای استفاده می کنند که اغلب این نتایج هم به طور میانگین از سمپل های یک هدفون هست که مشخص نسیت با چی درایو شده و اینکه اغلب هدفونها حتی با یک مدل خاص با هم تفاوت جزیی خواهند داشت

درسته از نظر گراف پاسخ فرکانسی به نظر همه چیز قسمت "های" Se535 از خیلی جهات نا مطلوب هست اما فراموش نشه که 535 یک هدفون مالتی درایوری هست و این برای کسی که تحلیل گرافی میکنه تعیین می کنه که "های" درست باید چگونه باشه و "های" عالی چگونه به هر حال Roll-Off زود هنگام 535 غیر قابل چشم پوشی برای یک سنجش ساده هست اما اتفاقی که در واقع می افته اینه که سه درایوری که توی هر گوشی نصب شده دو تا مربوط به بیس و یکی مربوط به مید به بالا هست پس این هدفون یک کیت CrossOver هم داره که مسئل جداسازی بخشهای فرکانسی هست و به خاطر فیزیک بدنه هدفون باید قید یک سری خصوصیاتی که باعث میشه که مثلآ های با خط فلت مماس باشه زد چون مشکل اصلی برسر کیت CrossOver مینیاتوری هست که به دلیل کوچکی مشخصه عبوری خوبی ارائه نمی ده پس با محدود کردن یا Roll-off زود هنگام باعث جلوگیری از رزونانس های ناخواسته و اعوجاج پیش امده توسط CrossOver خواهند شد چون شیب های کمی تند هست فرکانسهای های با ضریب منفی بیشتری دچار تضعیف خواهند شد اما تا قبل از 3db- گراف های تقریبآ همه چیز به شکل عالی به گوش میرسه و اینکه به دلیل ترکیب مید و های در یک درایور و جدا شدن بیس عملآ کیفیت دریافتی و یا تونالیته صوتی در این هدفون به خصوص در میانه فوق العاده هست چون این قسمت نه Roll-off نه Cut-Off زود و دیر هنگام داره و این اوج قدرت هدفون هست ولی های به نظرم از Low-High خیلی پرقدرتی داره که با Roll-Off فاصله خیلی زیادی داره و همین قسمت هست که به جزییات مید روح می بخشه و بحث بیس هم جداست

اگر تست کامل باشه و همه پارامترهای تست مشخص باشه بله در غیر اینصورت میشه به طور کلی یه چیزهایی برداشت کرد اما اینکه چرا یک هدفون با خط فلت مماس ممکنه خوش صدا نباشه و یا صدای کسالت آوری داشته باشه به خیلی چیزها بستگی داره امیدوارم از من نخواهید همه رو تایپ کنم

شما هم موفق باشید.

5. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستی یه سوال هم در مورد این high copy ها دارم....
    تا چه حد این high درشون صادقه؟ منظورم اینه که فقط در ظاهر high هستن یا در باطن هم به استانداردهای شرکت مادر توجه میکنند؟ به عبارت دیگه آیا صداشون تا 80 90 درصد شبیه مدل اصلی هستند یا اینکه برای خودشون ساز جداگانه ای میزنن؟
    این سوالو برا این پرسیدم که اگه احیانا دسترسی به اصل مدل نداشتیم و گیر نیومد آیا میشه به بدلش بسنده کرد؟
    با اون معایبی که شما از باد ها و مزایایی که از ip2 گفتی منم مشتاق شدم جا 980 این مدلو داشته باشم ببینم چی به چیه...الان اصل اینو به غیر از ست کاملش از کجا میشه گیر آورد؟ کدوم مغازه؟کدوم پاساژ؟ اگه نه میشه به high copy اون قانع شد؟
    از نظر ظاهری High Copy میشه گفت %100 با اصل یکی هست اینقدر مشابه هست که حتی اشکالات قالب گیری رو هم عمدآ به وجود می آورند به طوریکه بعید میدونم کسی بتونه حتی با 5 ساعت ور رفتن به راحتی متوجه اصل و تقلبی بشه اما یک مسئله اینه که اگه با فن و ابزار ساخت بدنه های پلاستیک و مراحل اون آشنا باشید در عرض 5 ثانیه هر دو رو جدا خواهید کرد!

سعی کنید همیشه با قیمت بالاتر اصل رو گیر بیارید در غیر اینصورت مدل دیگه ای انتخاب کنید و در بدترین شرایط اگه هیچ راهی دیگه ای برای فرار از سوکت کسل کننده و بی موسیقی پیدا نکردید می تونید روی این High Copy حساب کنید چون اغلب صداشون تا اندازه ای شبیه به هم هست اما نمی تونم دقیقآ آمار بدم چون با مورد High Copy که برخورد کردم نمی شه نظر کلی برای همه داد

اگه باز کنند و جدا بفروشند که عالیه تا 200 تومن ارزش داره و برای خرید ست کامل باید برید فروشگاههایی که لوازم و تجهیزات حرفه ای صدا برداری دارند. متاسفانه آدرس دقیق ندارم که مطمئن باشه High Copy از این مدل نداشتم و ندیدم که مقایسه کنم اما متاسفانه این هدفون فقط High Copy داره نه تقلبی
    به هر حال پیشنهاد بهتر اینه که تست کنید بعد خرید

شما هم موفق باشید.

7. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه desirehd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

اينايي رو كه شما معرفي كردين كه يه نيم متر سيم اويزش بود دوست
    ىه جيز تو مايه هاي همين hola ميخاسم قيافش دارم ميگم با كيفيت بالا. ..خودتون ديگه استادترين وقتي ميگم كيفيت بالاا تمام ويژگي هاشو ميتوني بسنجوني
    ميخاسم
    ممنون ميشم مث همين هولا با كيفيت خوب تو همون رنج قيمتي چندتايي معرفي كنين
    ميخاسم رو گوشي desire hd HTC. خوب كار كنه.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به شما

البته اگه تمام نکرده باشند و یا تعطیل نباشند و یا . . .

اگه قصد خرید از خارج رو دارید به فکر یک مدل تنها نباشید که اینطوری هزینه های جنبی اون باعث نشه هدفونتون به صرفه نباشه
    اگه اشکالی نداره بعدآ نظرم رو بگم اما خیلی دوست دارم rave-87 عزیز که پستهای ایشون کم شده نظرشون رو به طور کلی درباره این نوع استایل هدفونها مناسب آیفون با ما هم درمیون بزارند البته همچنین بقیه دوستانی که آیفون یا آیپاد دارند هم یه نیم نگاهی به این پست بکنند عالی تر می شه

شما هم موفق باشید.
    آقا حقیقتا راست گفتید زنگ زدم که تا کی هستید بیام بگیرم؟ گفت صبر کن موجودی بگیرم ببینم داریم یا نه! بعد چند دقیقه بعد زنگ زدم گفت موجود نداریم معلوم هم نیست کی موجود بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام

تقریبا 2 ماهی بود که کیس من برق بدنه داشت . اونجوری که در سایت ها گفته میشه بعلت وصل نبودن رابط earth هست و باید چیزی حدود 70 تا 110 ولت یعنی نصف ولتاژ ورودی باشد.در این حالت با دست زدن به بدنه کیس شوک شدیدی احساس میکردم.حتی وقتی هدفونم(m-50) که قسمتی از هدباند آن فلزی است برق داشت تا حدی که چراغ فازمتر را روشن میکرد.البته هیچ تغییری در صدا مثل پیدا کردن نویز یا صدای ویز ویز نمیشنیدم.حال میخوام بدونم که آیا این جریان برق در این مدت میتواند به هدفون آسیب برساند؟
    تا اونجایی که فهمیدم این جریان در دراز مدت میتواند به هارد آسیب بزند با حتی باعث سوختن مادربورد شود.و الان این موضوع خیلی نگرانم کرده چون شک دارم که به هدفون هام آسیب رسونده باشه.
    البته در حال حاضر دیگه مشکل برق بدنه رفع شده با عوض کردن پریز برق.

با سپاس از اساتید محترم

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

با سلام خدمت همه ::.
    حالا که IP2 موجود نیست ...
    نظرتون در مورد CX 870 چیه ؟ این مدل فعلا از نظر قیمت برام مناسب تر از IE8 هست ؟ مدل دیگه ای هم پیشنهاد می دین ؟
    بیشتر هم سبک های سیمفونی متال که مبتنی بر صدای خواننده زن هستند و سبک Chillout گوش می دم .

12. این کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اينايي رو كه شما معرفي كردين كه يه نيم متر سيم اويزش بود دوست
    ىه جيز تو مايه هاي همين hola ميخاسم قيافش دارم ميگم با كيفيت بالا. ..خودتون ديگه استادترين وقتي ميگم كيفيت بالاا تمام ويژگي هاشو ميتوني بسنجوني
    ميخاسم
    ممنون ميشم مث همين هولا با كيفيت خوب تو همون رنج قيمتي چندتايي معرفي كنين
    ميخاسم رو گوشي desire hd HTC. خوب كار كنه.
    توی پست قبلی اسم صحیح این مدل مورد نظر شما رو نوشتم که به اسم صحیح اون دقت کنید اما . . .
    به هر حال Jabra Halo یک هدست بلوتوث با کیفیت نه چندان خوب از نظر کسایی هست که ازش استفاده کردند و متاسفانه به شخصه تست نکردم اما دقیقا به این استایل هدفونی سراغ ندارم که به شما پیشنهاد بدم ولی یک مدل سونی Sony BT101 هست که کیفیت صداش خوبه اما زیاد با استایل انتخابی شما هماهنگ نیست بد نیست یه نگاهی به این و یک مدل نوکیا Nokia BH505 هم بندازید به نظرم این دو مدل هم مناسب کاربرد و بودجه شما باشند.

در آخر هیچ فرقی نمی کنه که گوشی شما چیه چون هدست های بلوتوث از یک پروتکل خاص و استاندارد همگی استفاده میکنند و مثل چند سال پیش نیست که برروی یک پلیر یا مبایل کار کنند و یکی . . .

فقط تنها چیزی که ممکنه متفاوت باشه و روی هر پلیری جواب نده فانکشن یا کلیدهای اضافه ای هست که برروی هدست به عنوان Command قرار گرفته مثل کلید PLAY , Puse , FF , RR ,STOP, -VOL , +VOL و . . .
    که به نظرم چندان مهم نیستند چون زمانی که به شخصه ازشون استفاده کردید متوجه خواهید شد که اغلب به سختی قابل استفاده هستند

اما از نظر کیفیت پیشنهادهای پست قبل اولویت دارند و این دو در مقام دوم

شما هم موفق باشید.

14. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا حقیقتا راست گفتید زنگ زدم که تا کی هستید بیام بگیرم؟ گفت صبر کن موجودی بگیرم ببینم داریم یا نه! بعد چند دقیقه بعد زنگ زدم گفت موجود نداریم معلوم هم نیست کی موجود بشه
    تابلو بود دیگه (:

اگه با دست پر اومده بودید من یکی شوکه می شدم (:
    به هر قابل توجه بقیه دوستان که دیروز از یک فروشگاه موجودی گرفتم و برای اینکه مطمئن بشم دارند قیمت و چونه زدم بعد شماره دادم به musketeer عزیز و قرار شد ایشون فقط بشمارند همین که نتیجه شد . . .

البته این بار اول هم نیست که این طوری می شه چند باری هم برای فروشگاهای خارجی این اتفاق افتاده بود

اما باز هم سوال می کنم اگر جایی داشتند یه دونه براتون خرید می کنم فقط آدرس منزل رو شما بفرمایید البته اگه تا اون موقع این بار آدرس خونه شما همینی باشه که برام فرستادین و جابجا نشید و منزل باشید تا پیک نگه رفتم نبودند و یا آدرستون عوض نشده باشه و . . .

شما هم موفق باشید.

16. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •