تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 626 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

سلام همگی, یه سوال: یه لحظه اومدم نور صفحه رو زیاد کنم از رو کیبورد, تا زدم نور به شدت افت کرده و دیگه زیاد نمیشه; چیکارش باس کرد؟
    سلام
    نمیگم بشین 420 صفحه بخون یه صفحه دوصفحه قبل رو بخون
    طوری نیست
    شما درایور جدید اینتل رو از سایت لنوو دریافت کنید برای سیستم عاملتون و نصب کنید آپدیت میشه و درست میشه (تست شده و کار میده)
    در ضمن یکی از دوستان گفته بود هنگام روشن شدن سیستم اون موقع که آرم لنوو میاد کلید f12 بزنید درست میشه (تست نکردم)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا دو صفحه قبل
    Last edited by aminhitman; 01-10-2013 at 18:32.

2. 2 کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی این دستگاه رو تهیه کردم با کانفیگ ( core i5 , GT740m , 6G ram )
    فقط یه مشکلی در رابطه با دستگاه احساس کردم
    وقتی به شارژ وصله هیچ مشکلی نداره

اما وقتی به شارژ وصل نیست و از باتری استفاده میشه ، موقعی که یه بازیه سنگین اجرا میکنم و LOAD گرافیک بالاتر از 70 یا 75% میره اونوقته که بازی Lag میزنه
    تو نرم افزاره GPU-Z نگاه کردم دیدم اون موقعهایی که Lag میزنه انگار فرکانس Gpu از 1058 میاد رو 135 و دوباره مدتی رو 1058 کار میکنه و یه کوچولو میاد رو 135 و ... به همین روال
    انگار وقتی کارکرد GPU خیلی بالا میره چند لحظه کرافیگ رو ول میکنه و دوباره باز گرافیک رو وارد کار میکنه و این باعث Lag در بازی های سنگین میشه
    تموم تنظیمات دستگاه رو High performance هست و حتی تو تنظیم Nvidia control panel هم تو قسمت Adaptive اون رو هم رو high performance گذاشتم .

آیا این ریپ زدن در هنگام بازی های سنگین و استفاده از باتری طبیعیه ؟ کسی این رو آزمایش کرده ؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی این دستگاه رو تهیه کردم با کانفیگ ( core i5 , GT740m , 6G ram )
    فقط یه مشکلی در رابطه با دستگاه احساس کردم
    وقتی به شارژ وصله هیچ مشکلی نداره

اما وقتی به شارژ وصل نیست و از باتری استفاده میشه ، موقعی که یه بازیه سنگین اجرا میکنم و LOAD گرافیک بالاتر از 70 یا 75% میره اونوقته که بازی Lag میزنه
    تو نرم افزاره GPU-Z نگاه کردم دیدم اون موقعهایی که Lag میزنه انگار فرکانس Gpu از 1058 میاد رو 135 و دوباره مدتی رو 1058 کار میکنه و یه کوچولو میاد رو 135 و ... به همین روال
    انگار وقتی کارکرد GPU خیلی بالا میره چند لحظه کرافیگ رو ول میکنه و دوباره باز گرافیک رو وارد کار میکنه و این باعث Lag در بازی های سنگین میشه
    تموم تنظیمات دستگاه رو High performance هست و حتی تو تنظیم Nvidia control panel هم تو قسمت Adaptive اون رو هم رو high performance گذاشتم .

آیا این ریپ زدن در هنگام بازی های سنگین و استفاده از باتری طبیعیه ؟ کسی این رو آزمایش کرده ؟
    طبیعیه
    کلا رو باتری بازی نکنید، نمیکشه

5. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

طبیعیه
    کلا رو باتری بازی نکنید، نمیکشه
    ممنون از پسختون
    من فکر میکردم که باتری هم به مقدار کافی روی high performance توان میده
    این رو نمیتونم درک کنم که چرا مثلآ گرافیک رو ضعیف نمیکنه مثلآ بیاد رو 75 % ثابت کنه بجای اینکه یکدفعه اینهمه افت کنه دوباره بیاد رو 99 %

داره خودمونی میشه alexamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با سلاام خدمت دوستان عزیز و گل من واقعا هر چقدر تحقیق کردم بین چندین برند مختلف با کانفینگای مختلف به این نتیجه رسیدم از بین چند مدل زیر یکی رو انتخاب کنم با بودجه در حد 2.800تا 2.900

خب asus k55vd بنظرم عالی رسید اما یکم از لحاظ ساخت خیلی عالی نیست

asus k56cb و k46cb هم خوب بودن بنظرم

اما به lenovo z500 رسیدم واقعا از لحاظ طراحی شیک هست و تنها ایراداتی که طی تحقیقات فراوان بدست آوردم یکی نور و دید از زوایای این لپ تاپ با مشکل مواجه هست
    یکی هم بیش از حد داغ میکنه که این یکم مشکل سازه و البته شنیدم با cool pad اگه اشتباه نکنم میشه این مشکل رو تا حدودی برطرف کرد و همین طور مشکل صدا هم داره .در صورتی که اون مدل ایسوس k55vd خودش یه سخت افزار خنک کنندگی پیشرفته داره و اون مدل ایسوس هم مشکل زاویه دید هم داره ولی از نظر قیمتی z500به صرفه تره و گرافیکشم قوی تره البته من لپ تاپ رو هم برا گیم میخوام هم برای کار مهندسی و نرم افزاری مکانیک.

که البته واقعا بین این دو مدل موندم کدوم رو بخرم لطفا راهنمایی کنید بین دو راهیم k55vdبخرم یا z500دوستانی که استفاده کردن ممنون میشم راهنمایی کنید.
    Last edited by alexamir; 02-10-2013 at 13:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلاام خدمت دوستان عزیز و گل من واقعا هر چقدر تحقیق کردم بین چندین برند مختلف با کانفینگای مختلف به این نتیجه رسیدم از بین چند مدل زیر یکی رو انتخاب کنم با بودجه در حد 2.800تا 2.900

اما به lenovo z500 رسیدم واقعا از لحاظ طراحی شیک هست و تنها ایراداتی که طی تحقیقات فراوان بدست آوردم یکی نور و دید از زوایای این لپ تاپ با مشکل مواجه هست
    یکی هم بیش از حد داغ میکنه که این یکم مشکل سازه و البته شنیدم با cool pad اگه اشتباه نکنم میشه این مشکل رو تا حدودی برطرف کرد و همین طور مشکل صدا هم داره .در صورتی که اون مدل ایسوس k55vd خودش یه سخت افزار خنک کنندگی پیشرفته داره و اون مدل ایسوس هم مشکل زاویه دید هم داره ولی از نظر قیمتی z500به صرفه تره و گرافیکشم قوی تره البته من لپ تاپ رو هم برا گیم میخوام هم برای کار مهندسی و نرم افزاری مکانیک.

که البته واقعا بین این دو مدل موندم کدوم رو بخرم لطفا راهنمایی کنید بین دو راهیم k55vdبخرم یا z500دوستانی که استفاده کردن ممنون میشم راهنمایی کنید.
    gt610m با gt740m زمین تا آسمون فاصله داره
    به شدت توصیه میشه که Lenovo رو بردارید
    صدای فن که من تاحالا نشنیدم ( من هم خونده بودم این قضیه رو اما وقتی خریدم دیدم همچین مشکلی نداره )
    مانیتورش هم راضی کنندست ، نور و کیفیت مطلوبی داره

9. 3 کاربر از Dariush07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alexamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیز بابت جواب.خوب منظورم وضوح صدای دستگاه هست اخه فک کنم اسپیکراش زیر دستگاهه وکمی صدا بم هست.خوب"شما مشکل داغ شدن بدنه دستگاه رو دارید؟ و کلا شما که استفاده کردید نقظه ضعفش چیه؟اخه اینی که کسی استفاده کنه تا اینی که تو نت هست ممکنه فرق داشته باشه.در ضمن یعنی اینقدر گرافیکشون فرق"میکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    من چند روزه این دستگاه رو با کانفیگ )core i7 6 gb ram 1tb ) خریدم
    من هرکاری کردم نتونستم درایور وبکم این لب تاپ رو نصب کنم
    هم درایوری که رو سی دی همراه لب تاپ بود رو امتحان کردم هم درایور رو از سایت لنوو دانلود کردم اما وقتی نصب رو میرنم این ارور میده No appropriate Driver to be installed
    ویندوزم هم 8 هست
    ممنون میشم راهنماییم کنید

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

برای نرم افزار های مهندسی هر دو عالی هستند .

اما اگر برای بازی هم می خواین Z500 بهتره چون گرافیک قوی تری داره . GT 610M به نسبت خیلی ضغیف تره .

نور کم نیست کنتراست پایینه .

مشکل داغ کردنم بارها بحث شده . دلیلشم گفتیم بدنه بسیار باریک + سخت افزار قوی ، باعث می شه گرما حس بشه . ولی در حدی نیست که لپ تاپ Overheat بشه و خاموش بشه . حدود 19 ساعت زیر فشار بازی ( 1 ضرب ) و 3 ساعت تست Furmark تست شد مشکلی نداشت .

13. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مشکل حل شد
    ببخشید

Sent from my SK17i using Tapatalk 2
    Last edited by psycho0098; 02-10-2013 at 18:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •