تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 624 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با این برنامه HJ-Split. تکه ی اول رو داخل برنامن وارد کن از قسمت join خودش بهم میچسبونه

s2.picofile.com/file/7336134301/hjsplit_3_0.rar.html
    با این برنامه نمیتوانی این فایلها را بهم بچسبانی.

یکی از راه حلهایش تبدیل این فرمت به mkv و بعد استفاده از mkv merge gui است.

البته شاید این برنامه فایلهای m2ts را هم شناسایی کند.
    یه امتحانی بکن.

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

برای وصل کردن اون فایلها برید تو گوگل جستجو کنید: video joiner اگه فرمت فیلم رو هم به چیزی که گفتم اضافه کنی هم شاید یه برنامه مخصوص بیاد.

یه چیز که میخواستم شماره سریال برای نصب رو که تو سایت مادیران گذاشته شده رو به اونایی که شماره سریال نصب برنامه totalmedia رو ندارن بدم.

لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من جديدا كانالهاي ديجيتال را از طريق led سامسونگ گرفتم .

مشكلي كه دارم اينه كه چون كابل را از يك سمت اتاق به سمت ديگه بردم
    زماني كه از كنار كابل رد ميشم روي كانالهافريز شديدي ميفته !!

توضيخ اينكه توي آپارتمان از آنتن مركزي استفاده ميكنيم
    Last edited by bigman; 24-03-2012 at 19:35.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    من دقیق نفهمیدم منظورتون چیه. اگه صدا و تصویر ندارید و آنتنتون سالمه احتمالا مشکل نرم افزاری هست. روی یه سیستم دیگه چک کنید ببینید چی میشه.
    به نظر من هر چی کدک و رمز گشای صوتی تصویری روی سیستمتون نصبه پاک کنید و برنامتون رو هم دوباره نصب کنید. اگه نشد ویندوزتون رو دوباره نصب کنید! و اگه بازم نشد اونوقت برای گارانتی و تعمیر اقدام کنید!!!
    الان رو یه سیستم دیگه هم تست کردم اصلا سیگنالی نمیاره!! دستگاه رو سیستم میشناسه ولی سیگنال نمیده.
    فکر کنم مشکل از اینه که وقتی داشتم آنتن رو براش درست میکردم قبلا وقتی یه طرف سیم به دستگاه وصل بود و دستگاه هم به کیس وصل بود و کامپیوتر هم روشن بود من اون طرف سیم که از کنار پنجره رد میکردم پایین پنجره هم کولر بود از کنار همین کولر رد میکردم و این طرف کابل که جلوش لخت بود میخورد به کولر چند بار فکر کنم برای درست کردن آنتن اینکارو کردم بعد آخرین باری که رد کردم سیگنال نیومد بعد اینجوری شد.
    فکر کنم یه چند باری هم با کارد یه طرف کابل رو هی درست میکردم وقتی اون طرف کابل وصل بود به کیس!! شاید از اینه. یه بارم فک کنم سیستم یه چیزیش شد که یهو خاموش شد!! فکر کنم اون طرف کابل به یه چیز فلزی خورده بود فک کنم دقیق یادم نیست چطوری بود.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

رضا جان دستت درد نکنه ولی هیچکدوم چون تریال هستند بیش از 30 سانیه ادیت نمیکنن!
    شما احتمالا کرکشو درست انجام ندادی دوباره سعی کن. و اگر بازم نشد ورژنهای دیگه این دوتا برنامه رو از نت پیدا کن

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی شما می تونید از این لینک هم یه سری برنامه در ارتباط با فایلهای ضبط شده دیجیتال دریافت کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

الان رو یه سیستم دیگه هم تست کردم اصلا سیگنالی نمیاره!! دستگاه رو سیستم میشناسه ولی سیگنال نمیده.
    فکر کنم مشکل از اینه که وقتی داشتم آنتن رو براش درست میکردم قبلا وقتی یه طرف سیم به دستگاه وصل بود و دستگاه هم به کیس وصل بود و کامپیوتر هم روشن بود من اون طرف سیم که از کنار پنجره رد میکردم پایین پنجره هم کولر بود از کنار همین کولر رد میکردم و این طرف کابل که جلوش لخت بود میخورد به کولر چند بار فکر کنم برای درست کردن آنتن اینکارو کردم بعد آخرین باری که رد کردم سیگنال نیومد بعد اینجوری شد.
    فکر کنم یه چند باری هم با کارد یه طرف کابل رو هی درست میکردم وقتی اون طرف کابل وصل بود به کیس!! شاید از اینه. یه بارم فک کنم سیستم یه چیزیش شد که یهو خاموش شد!! فکر کنم اون طرف کابل به یه چیز فلزی خورده بود فک کنم دقیق یادم نیست چطوری بود.
    سلام
    فکر کنم الان دیگه باید ببریش گارانتی برای تعمیر! چون فکر کنم قطعه ای چیزی ازش سوخته.احتمالا همون موقعی که برخورد کرده به کولر، توی بدنه ی کولر برق بوده و سوخته. شاید هم دو تا سیم به هم وصل شدن و اتصالی کرده. باید بیشتر احتیاط میکردی.
    به هر حال بهترین کار اینه که ببری نمایندگی برای تعمیر. خدمات پس از فروش برای همینه دیگه.
    نوشته شده توسط hossein_0907 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ......
    راستش من فیلم ملک سلیمان را که با le 1008 ضبط کرده ام داخل کامپیوتر 5 تکه شده ولی با خود دستگاه یک تکه هست .
    در کامپیوتر به این شکل ذخیره شده :

IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts....
    سلام
    بهترین برنامه برای تبدیل فایل های ضبط شده، TMPGEnc هست.نسخه ی 5.0.6.38 این برنامه رو توی گوگل جستجو کنی پیداش میکنی. بعد از اینکه نصبش کردی کرکش کن و برو توی پوشه ی نصب شده و پسوند فایل های RU رو به EN تغییر نام بده تا برنامه انگلیسی بشه. به هیچ وجه پچی که برای انگلیسی کردن برنامه ارائه شده رو نصب نکن چون برنامه به هم میریزه.
    من خیلی دنبال برنامه برای اینکار بودم و بهترین برنامه ای که پیدا کردم همین بود. فقط پسوند تمام فایل ها رو به mts تغییر نام بده تا برنامه بشناستشون. میتونی bitrate رو هم که خیلی زیاد هست رو کمتر کنی تا حجم فایل کاهش پیدا کنه.

10. این کاربر از PersiBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    فکر کنم الان دیگه باید ببریش گارانتی برای تعمیر! چون فکر کنم قطعه ای چیزی ازش سوخته.احتمالا همون موقعی که برخورد کرده به کولر، توی بدنه ی کولر برق بوده و سوخته. شاید هم دو تا سیم به هم وصل شدن و اتصالی کرده. باید بیشتر احتیاط میکردی.
    به هر حال بهترین کار اینه که ببری نمایندگی برای تعمیر. خدمات پس از فروش برای همینه دیگه.
    خوب من انقد خوشحال این بودم که تازه فرستنده اینجا تازه افتتاح شده و گیرندم هم شبکه ها رو میگیره اینا یادم نبود که دقت کنم!! بعداً فهمیدم!
    راستشو بخوای در گلستان آخرای تابستون میخواستن افتتاح کنن که نکردن منم فک کنم یه ماه قبلش گرفتم گیرنده رو. بعد افتتاح هم نشد و رو دستم موند و آخرای اسفند چند استان یکی هم گلستان با هم افتتاح شد!! اگه نگرفته بودمش الان یه نسخه بالاترش اومده مال مادیران هست pcdvb-3100 اینو میگرفتم خوکشل هم هست! D:

الان یه مشکلی هست که گارانتی دستگاه انقضاش رو زدن رو برگه تو کارتنش 30/10/90 بعدش اگه دقت کردی یه سریال داره و تو سایت مادیران هم یه قسمت برای بررسی گارانتی دستگاه هست من که تابستون خریدمش باید دیرتر تموم بشه نه اون تاریخی که گفتم!!! حالا این سایت مادیران راستشو میگه اینم لینکش:
    شماره سریال دستگاه رو میدی بعد بهت میگه چند روز باقی مونده و کی دستگاه رو خریدی. مال من چند ماه هنوز هست.
    تو هم اگه یکی از دستگاه مادیران رو داری برو اونجا شماره سریال رو بزن ببین چی میگه.
    حالا میخوام بدونم اگه ببرمش گارانتی چی بگه؟ گیر نده؟! اون که فک کنم برگه گارانتی داخل کارتن رو نگاه کنه.
    حالا من یه فکری کردم میخوام از اون صفحه که دادم یه پرینت بگیرم و بهش ببرم و نشونش بدم تا بدونه. چطوره؟!

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11 Windows media center

سلام.
    از طریق Windows media center کانالهای دیجیتال را دریافت می کنم. از طریق منوی کوچک در پایین سمت چپ دکمه هایی قرار دارد که به Tehetext دسترسی پیدا میکنم. مشکل اینجاست که Teletext نمایش داده شده به زبان چینی (فکر میکنم) است الیته شاید هم به زبان دیگریست! چطور می توانم آن را فارسی کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    از طریق Windows media center کانالهای دیجیتال را دریافت می کنم. از طریق منوی کوچک در پایین سمت چپ دکمه هایی قرار دارد که به Tehetext دسترسی پیدا میکنم. مشکل اینجاست که Teletext نمایش داده شده به زبان چینی (فکر میکنم) است الیته شاید هم به زبان دیگریست! چطور می توانم آن را فارسی کنم؟
    ظاهرا برای فارسی کردن تلتکست در گیرنده های کامپیوتر راه حلی وجود نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •