تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 457 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

جدا از نجوه تعامل با انتی ویروس
    میشه بگید بین کمودو و کسپر کدومرو ترجیح میدید
    من قصدخرید کسپر رو دارم ولی اگه ببینم انچنان تفاوتی در محافظت ندارن خصوصا تو محیط اینترنت همین کمودو رو نصب کنم

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

من قصدخرید کسپر رو دارم ولی اگه ببینم انچنان تفاوتی در محافظت ندارن خصوصا تو محیط اینترنت همین کمودو رو نصب کنم
    سلام...
    شما اصن نیاز نیس بخری... اگه پول اضافه داری میتونی بخری ولی میتونی از کلیدهای دزدی یا اشتراکی تو اینترنت استفاده کنی هیچ فرقیم نداره با نسخه ای ک پول میدی واسش
    بعله فرق دارن با هم کسپر بهتره تو تست ها صد در صد خیلی فرق دارن

میتونی از اوست هم استفاده کنی من میتونم کلیدشو بهتون بدم نسخه ی avast premier ک کامل ترین نسخه ی انتی ویروس اوست هست و 70 دلار هم قیمتشه
    کومودو هم رایگانه کلا
    میتونی از اویرا هم استفاده کنی نخسه رایگان یا اونم باز پولیش ک کلیدهاش هست تو اینترنت
    بین کسپر و کومودو هم کسپرررر مسلما...

- - - Updated - - -

دوست عزیز میخوای نقل قول کنی دیگه لازم نیست تمام شاتها و تصاویر رو هم نقل کنی اونها رو پاک کن ...از قول طرف یه خط هم نقل کنی کافیه که هم صفحه سنگین نشه و هم تعداد اسپم نره بالا
    اوکی مرسی واسه تذکر
    Last edited by sunshineboy; 19-01-2017 at 15:22.

3. این کاربر از sunshineboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

اگه واستون محیط اینترنت مهمه به وسیله تغییر دی ان اس شبکتون به دی انس امن نورتون یا یاندکس یا کمودو و نصب افزونه امنیتی مثلا bitdefender traffic light یا اوست یا اویرا در مرورگرتون میتونید تقریبا مطمئن باشید که از ناحیه سایتهای اینترنتی بهتون آسیبی نمیرسه. کسپر آنتی ویروس خیلی خوبیه و دیتابیس خیلی قوی ای داره ولی با امکانتات کمودو هم اگه کاربر متوسط به بالا باشید و هشدارهای کمودو رو جدی بگیرید همون نتیجه حاصل میشه و تفاوت خیلی چندانی ندارن.توی تستها از نظر جلوگیری از حملات مالویری از طریق وب و ایمیل جفتشون صد در صد مالویرها ر و مهار کردن و جلوی اسیب رسیدن به سیستمو گرفتن ولی از نظر تشخیص مالویر از روی دیتابیس کمودو حدود ۹۳ درصد موفق بوده و کسپر صد در صد که البته دیگر سپرهای امنیتی کمودو مثل اتوسندباکس و ویروسکوپ این ضعفو میپوشه . البته طبق تستها پرفورمنس کسپر مقداری بهتره.
    Last edited by آداک; 19-01-2017 at 23:27.

5. 4 کاربر از آداک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خب تصمیم گرفتم کسپر رو بخرم ولی قبل خریدش دانلود کردم متاسفانه هنگام نصب ارور داد نصب نشد منم پیگیر نشدم چون اغلب نیستم خونه حوصله ام نکشید
    کمودو رو دانلود و نصب کردم اپدیت هم کردم الان درحالت at risk هست هر بار هم که میزنم یه گزارش تهیه میکنه و میگه سیو کن و سیستم رو ریست کن ولی فایده نداره گزارش هم فکر نکنم کارمن باشه که برم داخلش کلی خط رو چک کنم ببینم مشکل کجاست؟
    راه حلش چیه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

خب تصمیم گرفتم کسپر رو بخرم ولی قبل خریدش دانلود کردم متاسفانه هنگام نصب ارور داد نصب نشد منم پیگیر نشدم چون اغلب نیستم خونه حوصله ام نکشید
    کمودو رو دانلود و نصب کردم اپدیت هم کردم الان درحالت at risk هست هر بار هم که میزنم یه گزارش تهیه میکنه و میگه سیو کن و سیستم رو ریست کن ولی فایده نداره گزارش هم فکر نکنم کارمن باشه که برم داخلش کلی خط رو چک کنم ببینم مشکل کجاست؟
    راه حلش چیه ؟
    خب ببینید مشکل از چی هست. این حالت موقعی پیش میاد که یکی از سپرهای اصلی مثل آنتی ویروس یا فایروال نتونسته فعال بشه یا اسکن اولیه انجام نشده باشه .یه عکس از صفحه اول کمودو بگیرید بزارید اینجا. یا از بخش help برید پشتیبانی و سپس عیب یابی و ببینید مشکلی پیدا میکنه یا خیر.
    ضمنا بهتره در تنظیمات کمودو زبانشو فارسی کنید همچنین در بخش تنظیمات سپس آنتی ویروس سپس اسکنها زمان بندی اسکن کامل را تغییر بدید که هفتگی سیستم شما رو کامل اسکن نکنه.

8. این کاربر از آداک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

فایروال فکر میکنم فعال نشده
    با اینحال برم خونه عکس میزارم ازش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

فایروال فکر میکنم فعال نشده
    با اینحال برم خونه عکس میزارم ازش
    از بالای سمت راست کمودو برید help بعد پشتیبانی و بعد عیب یابی. شاید مشکل حل بشه. اگه نشد اول ببینید فایروال دیگه ای در سیستم نصب نشده باشه و بعد دوباره آنیستال و نصب کنید. اگه دوباره مشکل حل نشد سیستمتون یه ایرادی داره که کسپر هم داخلش نصب شده. پشنهاد من اینکه یه یوزر جدید درست کنید و این یوزرتونو از کامپیوتر کامل پاک کنید و عملیات نصبو از یوزر جدید انجام بدید که به احتمال بالا مشکل حل میشه. حتی اگه از اکانت یوزر جدید بدون اینکه این اکانت فعلی رو پاک کنید کمودو رو نصب کنید ممکنه مشکل حل بشه .
    ضمنا قبل از اینکه دوباره نصب کنید برید و فایل دیتابیس آنتی ویرسو که در پوشه ای که انتی ویروس نصب شده و در پوشه scanner هست کپی کنید و در جای دیگه بزارید تا دوباره مجبور نباشید اپدیت کنید و بعد نصب از قسمت help وارد مشخصات محصول بشید و دیتابیسی که دارید رو به شکل آفلاین وارد آنتی ویروس کنید. ضمنا در فولدر scanner دیتابیسی رو کپی کنید که حجمش از همه فایلها بیشتره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من الان دو روزه که یه دفعه مشکلی با کومودو پیدا کردم.
    وقتی فلش رو به لب تاب میزنم لب تاب هنگ میگنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده .مجبورم که که از برق بکشمش.(ولی وقتی هارد اکسترنال میزنم مشکلی ندارم.ولی با 3 تا فلش مختلف امتحان کردم همین مشکل رو داشتم)
    ولی وقتی کومودو اینترنت سکیورتی رو رو کاملا می بندم و خارج میشم و بعدش فلش رو میزنم به لب تاب مشکلی ندارم .
    لطفا بگید چیکار کنم و مشکل کجاست
    .از ویندوز 10 64 بیت هم استفتاده میکنم.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام من این انتی ویروسو نصب کردم و راضی هم بودم ولی یه برنامه هستش که در اجراش با وجود انتی ویروس اجرا نمیشه البته پیغام ویروسی بوذن برنامه روهم نمیده ولیوقتی انتی ویروس رو کلا حذف میکنم اون برنامه درست اجرا میشه
    حالا برا این مورد میشه کاریش کرد؟
    و آیا Exclusions برا این انتی ویروس وجود داره و چجوری باید اعمال کرد؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

با سلام من این انتی ویروسو نصب کردم و راضی هم بودم ولی یه برنامه هستش که در اجراش با وجود انتی ویروس اجرا نمیشه البته پیغام ویروسی بوذن برنامه روهم نمیده ولیوقتی انتی ویروس رو کلا حذف میکنم اون برنامه درست اجرا میشه
    حالا برا این مورد میشه کاریش کرد؟
    و آیا Exclusions برا این انتی ویروس وجود داره و چجوری باید اعمال کرد؟
    احتملا برنامه ناشناختست و سندباکسش میکنه و بعضی برنامه ها در سندباکس درست اجرا نمیشن. اگه به این برنامه اعتماد دارید از منوی بالای کمودو به بخش کارها برید بعد به به بخش unblook application و برنامه مورد نظرو که توسط سندباکس بلاک شده پیدا کنید و unblock کنید. که در این صورت برنامه به لیست نادیده گرفته شده در سندباکس میره.

Last edited by آداک; 24-01-2017 at 10:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •