معلوم نیست چرا رایتل برای سیم کارت های اعتباری بسته شبانه رو نمیده
کسی خبر نداره قرار بده یانه!!!؟؟!!!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
برای اینکه اونوقت سیم کارت دیتاشو کسی نمیخره[emoji23]
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
فرق سیم دیتا و اعتباری چیه؟
فقط نام و هدیه هاشون؟
چه بسته ای بگیرم که هم حجم مناسب برای موباید داشته باشه هم سرعت خوب هم قیمت کم(با این که همشون بالا 10 هزار تومنن)
بدترین مشکل رایتل مصرف باتری فوق العاده زیاد نسبت به همراه اول و ایرانسل هستش.
اصلا نمیدونم فرکانس کاری رایتل چه مشکلی داره که مصرف باتری به طرز مسخره ای اینقدر زیاده.
رسما می بلعه.
Last edited by Behzad83; 16-10-2015 at 17:21.
بدترین مشکل رایتل مصرف باتری فوق العاده زیاد نسبت به همراه اول و ایرانسل هستش.
اصلا نمیدونم فرکانس کاری رایتل چه مشکلی داره که مصرف باتری به طرز مسخره ای اینقدر زیاده.
رسما می بلعه.
پلاگین Power Saver نداره رایتل..ولی ایرانسل و همراه اول دارن...تو رایتل گوشی بدون وقفه اعلام موقعیت میکنه به اپراتور..ولی تو ایرانسل هر 30 ثانیه هست...روی نسل 2 ایرانسل و همراه اول هم هر 60 ثانیه.بخاطر همین شدیدا گوشی داغ میکنه.
Last edited by MOH@ND3S; 16-10-2015 at 22:54.
اتفاقا برای من برعکسه، وقتی سیم کارت ایرانسلو تو گوشیم میزارم،مصرف بالا میره،اما وقتی رایتل هست باتری دیرتر تموم میشه.
برای من هم اینجوریه
تو استفاده از دیتا ایرانسل بیشتر باتری مصرف میکنه تا رایتل !!
همین اعلام بی وقفه کردن موقعیت به نظر من باعث پایداری شبکه اش است،من که از شبکه اش راضی ام ،با اینکه در داخل منزل ما فقط یک خط آنتن میده اما کیفیت همه چیز بالاس.
سللام دوستان من ایرانسل دارم می خوام رایتل بگیرم بخواتر بسته 30g شبانه ولی نمیدونم سرعت رایتل چه جوری عین ایرانسل هست بالا 1 مگ میره سرعت دانلود قیمتش همون 10 تومن که نوشته در میاد یا نه فرق میکنه . ممنون میشم کمکم کنید
- - - Updated - - -
سللام دوستان من ایرانسل دارم می خوام رایتل بگیرم بخواتر بسته 30g شبانه ولی نمیدونم سرعت رایتل چه جوری عین ایرانسل هست بالا 1 مگ میره سرعت دانلود قیمتش همون 10 تومن که نوشته در میاد یا نه فرق میکنه . ممنون میشم کمکم کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)