تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 475 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قیمتش 250 تومنه با یک سال گارانتی ! ؟؟ مشکل اینه که کسی نیست که اینو خریده باشه بگه چجوریه !!!!!!!!!!!!!!!
    پردازنده
    مدل پردازنده Cortex-A9, Dual-Core
    سرعت پردازنده 1.2 گیگاهرتز
    پردازنده گرافیکی Mali-400MP2
    حافظه رم 512 مگابایت
    نوع حافظه رم DDR3
    حافظه داخلی
    ظرفیت دیسک درایو 8 گیگابایت
    قابلیت نصب کارت حافظه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

قیمتش 250 تومنه با یک سال گارانتی ! ؟؟ مشکل اینه که کسی نیست که اینو خریده باشه بگه چجوریه !!!!!!!!!!!!!!!
    پردازنده
    مدل پردازنده Cortex-A9, Dual-Core
    سرعت پردازنده 1.2 گیگاهرتز
    پردازنده گرافیکی Mali-400MP2
    حافظه رم 512 مگابایت
    نوع حافظه رم DDR3
    حافظه داخلی
    ظرفیت دیسک درایو 8 گیگابایت
    قابلیت نصب کارت حافظه
    از لحاظ cpu به نظر میرسه که خوبه ولی از لحاظ رم خیلی پایینه و باعث کندی میشه
    ولی من بهتون پیشنهاد میدم همونودبگیری چون اینجور تبلتا عمر زیادی نمیکنن و من مطمئنم که نهایتا یکی دوسال دیگه باید عوضش بنظرم همونی رو گه بت معرفی کردم بگیر بهتره
    حداقل مطمىنی که به این زودیا با استفاده خوب جوابتو میده و نیاز به عوض کردن نیست
    من خودم اینجور تبلتا رو دیدم جنس بدنه افتضاح و رابط کاربری بد

3. این کاربر از Nimus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از لحاظ cpu به نظر میرسه که خوبه ولی از لحاظ رم خیلی پایینه و باعث کندی میشه
    ولی من بهتون پیشنهاد میدم همونودبگیری چون اینجور تبلتا عمر زیادی نمیکنن و من مطمئنم که نهایتا یکی دوسال دیگه باید عوضش بنظرم همونی رو گه بت معرفی کردم بگیر بهتره
    حداقل مطمىنی که به این زودیا با استفاده خوب جوابتو میده و نیاز به عوض کردن نیست
    من خودم اینجور تبلتا رو دیدم جنس بدنه افتضاح و رابط کاربری بد
    پس همون فون پد 2014 ایسیوس بگیرم . حتما خیال راحته بهترین گزینه تو این مرز 450 همینه دیگه درسته ؟؟ همینم به زور باید جور کنم . ولی خانواده میگن واسه بچه 250 تومن هم زیادی خرابش میکنه

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام.یک تبلت میخام بین 700 تا 1میلیون تومن برای گیم.خوش دست و بزرگ باشه و اندرویدش بالا باشه و زود خراب نشه و شارژ تموم نکنه و فیلم و عکس رو بشه باهاش راحت نمایش داد.مارکش اپل نباشه.کیفیت صدا و تصویرش خوب باشه و دوربینش برام مهم نیست.قابلیت اتصال به وای فای رو داشته باشه و صفحش ضد خش باشه. قابلیت ارتقا هارد تا 32 گیگ رو هم داشته باشه.جی پی اس داشته باشه. خلاصه تبلتی میخام که برام خوب کار کنه.
    یک سوال هم دارم حافظه موبایل galaxy pocket به تبلت میخوره؟
    اصلا در این رنج قیمت و کاربرد نوت بوک بهتره یا تبلت؟چه فرق های اساسی دارند؟
    این تبلت چطوره؟
    Lenovo Ideatab S6000
    این تبلت کیبورد بهش وصل میشه؟
    سلام
    تبلت فون پد7 مدل تک سیم خیلی بهتره
    دیگه نمیخوام یکی یکی بگم
    همه ی کارهایی رو که گفتید براحتی انجام میده
    تبلت مطمئنی هست در خریدش شک نکنید

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

پس همون فون پد 2014 ایسیوس بگیرم . حتما خیال راحته بهترین گزینه تو این مرز 450 همینه دیگه درسته ؟؟ همینم به زور باید جور کنم . ولی خانواده میگن واسه بچه 250 تومن هم زیادی خرابش میکنه
    بله
    حتما همین2014 رو بگیرید بهتره
    اگه قراره خرابش کنه اون 250 تومنم خراب میکنه
    پس باید یه مدل محکم تر بگیری که خراب نشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مر30 ولی امکاناتش اینه
    i-Life Kids Tab 5
    Cortex-A9, Dual-Coreحافظه داخلی:حافظه داخلی 8 گیگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه
    صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی از نوع TFT LCD - اندازه 7 اینچ - 600 × 1024 تراکم پیکسلی 169
    امکانات ارتباطی:- قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - USB
    دوربین:2 مگاپیکسل - وب کم 0.3 مگاپیکسل
    امکانات:- شتاب سنج ، ژیروسکوپ
    سایر مشخصات:اندروید 4.2 - کارکرد باتری حداکثر 5 ساعت در پخش مداوم ویدیو
    من یک ایلاف دارم مدل 704dcp حدود 380 خریدم چند هفته پیش. مشکلی نداره ولی یکی من رمش یک گیگه. بهتره رم کمتر از یک نخری.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    بنده تا حالا تبلت نداشتم و میخوام چون لپ تابم به کارم دیگه نمیاد لپ تاپ رو بدم به مادرم و یک تبلت خودم بخرم
    بودجه بنده برای این کار تا 1 تومن است و حالا 100 تومن بالا پایین هم اشکال نداره
    مشخصاتی که مد نظرم است :
    اندازه صفحه هرچه بیشتر بهتر چون بنده برای کار ترجمه و ویرایش ترجمه هایم نیاز به این تبلت دارم که همه جا همرام باشه پس از این نظر و کیفیت تصویر فوق العاده برام مهم است
    همین دیگه این برام اولویت است ولی خوب بدیهی است بهینه بودن تبلت و از نظر سخت افزار هم عالی بودن برام مهم است دوستان چون عجله دارم ممنون میشم تخصصی نظر بدند و پیشنهادهای خود رو بگن چون من تا حالا تبلت نداشتم و اینکه سیم کارت خور هم باشه بهتر است و اینکه آندرویدش هم خوب به روز بشه دو روز بعد دیگه از دور خارج نشه !
    امکان اتصال کیبورد هم بهش باشه

9. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    بنده تا حالا تبلت نداشتم و میخوام چون لپ تابم به کارم دیگه نمیاد لپ تاپ رو بدم به مادرم و یک تبلت خودم بخرم
    مشخصاتی که مد نظرم است :
    اندازه صفحه هرچه بیشتر بهتر چون بنده برای کار ترجمه و ویرایش ترجمه هایم نیاز به این تبلت دارم که همه جا همرام باشه پس از این نظر و کیفیت تصویر فوق العاده برام مهم است
    همین دیگه این برام اولویت است ولی خوب بدیهی است بهینه بودن تبلت و از نظر سخت افزار هم عالی بودن برام مهم است دوستان چون عجله دارم ممنون میشم تخصصی نظر بدند و پیشنهادهای خود رو بگن چون من تا حالا تبلت نداشتم و اینکه سیم کارت خور هم باشه بهتر است و اینکه آندرویدش هم خوب به روز بشه دو روز بعد دیگه از دور خارج نشه !
    بهترین گزینه واسه شما با این بودجه خرید Google Nexus 7 2013 هست، مدل 32 گیگابایتی که سیم کارت هم میخوره
    کیفیت صفحه نمایشش خیلی خوبه
    فقط شاید اندازه ی 7 اینچیش یه خورده کوچیک باشه
    از نظر ساپورت نرم افزاری هم محصولات نکسوس حالا حالا ها ساپورت میشن
    تنها ایرادش اینه که حدود یک سال از عرضه این تبلت میگذره و احتمالا یه چند وقت دیگه مدل جدیدش بیاد

11. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    مشخصاتی که مد نظرم است :
    فقط نوت 8.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

اقا یکم دقت کن
    ایشون واسه بچه شون میخوان
    اونم نه با این بودجه

14. 2 کاربر از Nimus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •