تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 456 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیتو از ابتدای فصل 2012-13 مربی بارسا خواهد بود. (تنها چیزیه که منو کمی التیام میده.) پپ هم اعلام کرد فصل بعد هدایت هیچ باشگاهی رو قبول نمیکنه و می خواد استراحت کنه. ولی از علاقه اش به برگشتن به نیمکت در آینده گفته.

LIVE: D-Day for Barcelona and Pep Guardiola

محتوای مخفی: ادامه 
    Pep Guardiola's assistant coach TITO VILANOVA HAS BEEN ANNOUNCED AS BARCELONA BOSS FOR THE 2012-13 SEASON.

Pep also made it clear that he will not be taking over at any other clubs next season as he wishes to take a rest from coaching, but has stated his wish to return to the bench at some point in the future.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Adios to a genius: Pep Guardiola has earned his break from one of football's most demanding jobs

PEP'S BARCA TITLES

Season Honours
    2008-09 La Liga, Copa del Rey, Champions League
    2009-10 La Liga, Club World Cup, Supercopa, Uefa Super Cup
    2010-11 La Liga, Champions League, Supercopa
    2011-12 Club World Cup, Supercopa, Uefa Super Cup
    بعلاوه یک کوپا دل ری که باقیمونده

Last edited by nw_nk; 27-04-2012 at 16:50.

2. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بدرود آقای گواردیولای بااستعداد/نکته روز

کرویف و تفکراتش در بارسا تاثیر گذرند و اکنون این پپ بزرگ بارساست که راه او را میرود تا برای همیشه نامش در تاریخ این باشگاه ماندگار شود

Chelsea Vs. Barcelona- 2009, Getty images

سایت گل - و اين پايان دوره‌اي فراموش ناشدني در تاريخ فوتبال بارسلونا و دنيا خواهد بود:جدائي پپ از بارسا...
    روزي که گوارديولا بر نيمکت نيو کمپ تکيه زد هيچ کس حتا ساده انگار‌ترين طرفداران بارسا تصور چنين درخششي را از او و تيمش نداشتند،بارسلوني را در مقابل داشتند که پس از موفقيت در اسپانيا و اروپا آرام آرام سیر نزولي را طي‌ ميکرد، تيم ريکارد به زيبائي سالهاي قبل نبود حتا رونالدينيوِ افسانه يي ديگر جلاي روز‌هاي اوج را نداشت...اوضاع نگران کننده شده بود که پپ با تجربه هدايت بارسا ب پا به نيو کمپ گذشت...
    کارهايي که کرده را همه ميدانيم،افتخاراتش و جامهايش بی نظیر بود،او فلسفه بارسا را به خوبي‌ پيش برد و عملي‌ کرد...هديه او به دنيا ,فوتبال زيبا بود... او تصميمش را گرفته،گويا خيلي‌ قبلتر...اين آخرين روزهايي است که اين مرد جوان خوش پوش و خوش برخورد را در نيوکمپ ميبينيم...به احترام او شخصيتش و فوتبالي که به ما هديه داد بايد ايستاده دست زد...کاري که همه طرفداران بارسا بعد از پايان بازي با چلسي کردند...
    از آينده او کسي‌ خبر ندارد...اينکه کدام تيم مقصد اوست هم روشن نيست... خوب به یاد دارم روزی که کرویف کبیر در حال جدائی از بارسا بود،او نیز با بارسا هر آنچه قهرمانی بود تجربه کرده بود، بارسای او نیز چشم نواز بازی میکرد...

آخرین جمله‌اش این بود:که دیگر چیزی برای ارائه به شاگردانم ندارم...او هنگامی رفت که همیشه ماندگار شد،هنوز هم کرویف و تفکراتش در بارسا تاثیر گذرند و اکنون این پپ بزرگ بارساست که راه او را میرود تا برای همیشه نامش در تاریخ این باشگاه ماندگار شود...
    او برای همیشه در بندر بارسلون قهرمان میماند...خداحافظ پپ...a dios pep...

خبری که تائید شد: مسی به زودی پدر می شود

در پائیز فرزند مسی و آنتونیا متولد خواهد شد

Getty Images

سایت گل- لیونل مسی ، ستاره جوان باشگاه بارسلونا به زودی پدر خواهد شد.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، آنتونیا روکوسو، نامزد مسی باردار است و در اواخر ماه سپتامبر و یا اوایل اکتبر، متولد خواهد شد ( در ابتدای ماه مهر). این بازیکن آرژانتینی به دوستان نزدیکش اعلام کرده که آنتونیا ، نامزد او که 4 سال است که با هم نامزد هستند باردار است و انتظار می رود تا در هفته های آتی این خبر را به صورت رسمی اعلام کند.
    لیونل مسی بعد از سپری کردن فصلی پرفراز و نشیب و پشت سرگذاشتن روزهای سختی که با ناکامی بارسا در رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا و ناکامی این تیم در دستیابی به جام قهرمانی لالیگا همراه بود، اکنون روزهای خوشی را سپری می کند و با فکر پدر شدنش خوش و خوشحال است.

مسی که بعد از بازی تیمش مقابل چلسی در روز سه شنبه از شدت ناراحتی گریه تلخی را سرداد، اکنون در جمع خانواده اش است و روزهای 4شنبه و پنجشنبه ، وقت آزاد خوبی بود تا این خبر را به دوستان نزدیکش اعلام کند.
    این درحالی است که مدتی است که خبر باردادری نامزد مسی برسرزبانهاافتاده بود ولی کسی این خبر را تائید کرده بود. تنها چیزی که شاهدی براین قضیه بود، نحوه شادی پس از گل عجیب مسی بود. همه معتقد بودند که مسی می خواهد چیزی را با این شادی بگوید ولی ناکامی او در درخشش در بازیهای هفته های اخیر تیمش، باعث شد تا اعلام این خبر از سوی اسطوره آرژآنتینی به تعویق بیفتد.
    گویا او در انتظار شادی خاصی برای گلهایش است. ولی در روزهای اخیر فرصت مناسب برای این کار دست نداده. چرا که مسی در سه بازی مهم و اخیر تیمش مقابل رئال و دوبازی با چلسی به گل نرسید.
    طبق اعلام دوستان مسی، فرزند او و آنتونیا در اواخر سپتامبر و یا اوایل اکتبر به دنیا خواهد آمد.

4. 11 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب رسما جدایی پپ اعلام شـــد ...

همیــنطور ســرمــربی: تیــتو ویـلانوا !

6. 5 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

انقدر از جدایی پپ غمگینیم که یادمون رفت به مسی برای پدر شدنش تبریک بگیم..!
    نمیدونم چه روزیه امروز شادی و غم با هم.....جدایی پپ همه دنیا رو تحت تاثیر گذاشته..!

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

گواردیولا: در پاییز تصمیمم را برای جدایی گرفتم

این مربی 41 ساله در تمرین امروز تیمش این مسئله را به اطلاع شاگردانش رساند و او دقایقی پیش در کنفرانس مطبوعاتی اش تایید کرد که قصد ندارد قراردادش را با باشگاه کاتالانی تمدید کند.

Pep Guardiola - Barcelona

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل این باشگاه را ترک خواهد کرد.
    این مربی 41 ساله در تمرین امروز تیمش این مسئله را به اطلاع شاگردانش رساند و او دقایقی پیش در کنفرانس مطبوعاتی اش تایید کرد که قصد ندارد قراردادش را با باشگاه کاتالانی تمدید کند.
    این مربی جوان در سال 2008 جای فرانک رایکارد را روی نیمکت بارسا گرفت و در این مدت 13 جام مختلف از جمله سه قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ با آبی و اناری ها به دست آورد.
    او در کنفرانس مطبوعاتی اش که همچنان در حال برگزاری است، به خبرنگاران گفت:" می خواهم درک کنید که این تصمیم آسانی نبود. می خواهم سعی کنم که احساسم را بیان کنم و امیدوارم طرفداران این را بفهمند. من واقعا به خاطر ابهام هایی که در چند هفته اخیر به وجود آمد، متاسفم.

من همیشه به دنبال قراردادهای کوتاه مدت هستم زیرا توقعات در بارسا بالاست. من به عنوان یک بازیکن با این توقعات روبرو شده بودم و می دانستم که چطور باید با آن کنار بیایم. همیشه می دانستم که چهار سال در بارسا مانند یک ابدیت است. نمی خواستم با قرارداد طولانی مدت خودم را به تصمیم هایی که نمی خواستم، گره بزنم.
    در پاییز، من به رئیس و مدیر ورزشی باشگاه اعلام کردم که این فصل، پایان دوران حضور من در بارسا خواهد بود اما نمی توانستم این را به بازیکنان بگویم زیرا شرایط بسیار پیچیده می شد. اکنون که دو جام مهم را از دست دادیم، زمان خوبی برای اعلام این موضوع بود."
    کنفرانس مطبوعاتی گواردیولا همچنان ادامه دارد.....

ونگر: دوست داشتم گواردیولا در بارسا بماند

سرمربی موفق کاتالان ها که در سال 2008 به این باشگاه پیوست، امروز به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل از این باشگاه جدا خواهد شد.

Getty Images

سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، با اظهار شگفتی از شنیدن خبر جدایی گواردیولا از بارسا، اعلام کرد که این مربی نباید در چنین زمانی در این مورد تصمیم گیری می کرد.
    سرمربی موفق کاتالان ها که در سال 2008 به این باشگاه پیوست، امروز به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل از این باشگاه جدا خواهد شد.
    ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از شنیدن این خبر متعجب شدم زیرا بعد از پشت سر گذاشتن یک هفته ناامید کننده، گرفتن چنین تصمیم بزرگی شاید چندان به موقع نباید.
    البته من هم فکر می کنم فلسفه باشگاه بارسلونا، بزرگتر از پیروزی یا شکست است و گواردیولا کسی است که این را به خوبی نشان داده و آن را به یک فلسفه موفق تبدیل کرد.
    حتی بعد از فصل ناامید کننده ای که پشت سر گذاشت، من دوست داشتم او بماند و تیمش را به مسیر موفقیت برگرداند و بار دیگر نشان دهد که فلسفه بارسا چیست. این بسیار جذاب می شد."

گواردیولا: در پاییز تصمیمم را برای جدایی گرفتم/ بارسا با تیتو می تواند بهترین نتایج را بگیرد

Pep Guardiola - Barcelona

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل این باشگاه را ترک خواهد کرد.
    این مربی جوان در سال 2008 جای فرانک رایکارد را روی نیمکت بارسا گرفت و در این مدت 13 جام مختلف از جمله سه قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ با آبی و اناری ها به دست آورد.
    او در کنفرانس مطبوعاتی اش که همچنان در حال برگزاری است، به خبرنگاران گفت:" می خواهم درک کنید که این تصمیم آسانی نبود. می خواهم سعی کنم که احساسم را بیان کنم و امیدوارم طرفداران این را بفهمند. من واقعا به خاطر ابهام هایی که در چند هفته اخیر به وجود آمد، متاسفم.
    من همیشه به دنبال قراردادهای کوتاه مدت هستم زیرا توقعات در بارسا بالاست. من به عنوان یک بازیکن با این توقعات روبرو شده بودم و می دانستم که چطور باید با آن کنار بیایم. همیشه می دانستم که چهار سال در بارسا مانند یک ابدیت است. نمی خواستم با قرارداد طولانی مدت خودم را به تصمیم هایی که نمی خواستم، گره بزنم.
    در پاییز، من به رئیس و مدیر ورزشی باشگاه اعلام کردم که این فصل، پایان دوران حضور من در بارسا خواهد بود اما نمی توانستم این را به بازیکنان بگویم زیرا شرایط بسیار پیچیده می شد. اکنون که دو جام مهم را از دست دادیم، زمان خوبی برای اعلام این موضوع بود."
    سرمربی موفق کاتالان ها دلیل اصلی جدایی اش از این باشگاه را خستگی بیش از اندازه بعد از 4 سال کار در این باشگاه عنوان کرد.
    " 4 سال هر کسی را خسته می کند. من به رئیس باشگاه گفتم که دوران من در پایان فصل به اتمام می شود. من دیگر نمی توانم چیز جدیدی به تیم بدهم و مربی جدید باید این کار را بکند.
    صحبت با رسانه ها و بازیکنان برای چهار سال انرژی زیادی از من گرفت. می دانم که بارسا بهترین باشگاه برای مربیگری است اما اکنون زمان مناسبی برای جدا شدن است."
    گواردیولا همچنین با تشکر از بازیکنانش، گفت:" می خواهم از بازیکنانم که مسئول همه موفقیت هایی هستند که من در اینجا به دست آورده ام، تشکر کنم. کار کردن با آنها یک افتخار بود. من با تمام شور و علاقه با آنها کار می کردم. آنها با کار سخت و هر روزه، همه این افتخارات را ممکن کردند.
    دیگر انرژی ای برای ادامه کار ندارم، نیاز به استراحت دارم. نیاز دارم تا احساسی که در ابتدای کارم داشتم را بار دیگر به دست بیاورم. دیگر احساس سابق را ندارم و بارسا شایسته این نیست. این تنها چیزی است که می توانم بگویم.
    من به همه کارهایی که انجام دادم، افتخار می کنم. این باشگاه نیرویی غیرقابل توقف دارد. جانشین من مربی توانایی خواهد بود و می تواند کارش را به بهترین نحو انجام دهد."
    سوبی ساره تا: تیتو؟ چرا که نه
    آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، هم که در این کنفرانس مطبوعاتی حضور دارد، از تیتو ویلانووا به عنوان جانشین گواردیولا نام برد:" وقتی پپ گفت که نمی خواهد ادامه بدهد، ما ابتدا باو نکردیم. اما او همیشه به من می گفت که شور و علاقه مهمترین مسئله برای ادامه کار است.

تصمیم گرفتن برای انتخاب جانشین او، دشوارترین کار بود.
    یک روز از خودم پرسیدم: تیتو اینجا با ما کار می کند، چرا او نه؟ او به خوبی با این باشگاه و فلسفه کاری اش آشناست و یک آنالیزور خوب است. او در همه ساعاتی که بیدار است به تیم فکر می کنم و از شخصیت لازم برای به اوج رساندن تیم برخوردار است. او با پپ متفاوت است اما کسی است که می تواند تیم را به جلو ببرد.
    ما همیشه به داشته های مان فکر می کنیم. ما تیتو را داریم و نیازی نیست به دنبال فرد جدیدی در بازار باشیم."

گواردیولا: فصل بعد استراحت
    گواردیولا همچنین با رد شایعه پیوستن به چلسی، اعلام کرد قصد ندارد برای فصل آینده هدایت تیمی را برعهده بگیرد اما اظهار امیدواری کرد که در آینده بار دیگر روی نیمکت یک تیم بنشیند.

ونگر: شوکه شدم

گواردیولا: تیتو، بهترین انتخاب
    گواردیولا همچنین معتقد است بارسا با انتخاب تیتو ویلانووا بهترین تصمیم را گرفته است.
    " می توانید بهترین نتایج را از تیتو انتظار داشته باشید. او توانایی های زیادی دارد و بازیکنان را به خوبی می شناسد. فکر می کنم باشگاه بهترین تصمیم را گرفته است.
    انتخاب تیتو توسط سوبی ساره تا صورت گرفت. او تنها نظر من را پرسید و من گفتم او می تواند از عهده این کار بربیاید.

وقتی تیتو از من نظرم را پرسید، به او گفتم باید ببیند چه احساسی دارد و اگر به اندازه کافی احساس قدرت می کند، باید این کار را برعهده بگیرد."
    این ملی پوش سابق اسپانیایی همچنین با فروتنی، موفقیت های چهار سال گذشته را بارسا را به دستیارش نسبت داد.
    " من تنها نظرات تیتو را در این مدت بیان می کردم ."

حضور بازیکنان بارسا در کنفرانس مطبوعاتی
    در این نشست خبری تعدادی از بازیکنان بارسا در ردیف اول حضور دارند و کاملا مشخص است که با صحبت های گواردیولا احساساتی شده اند.
    کارلس پویول، کاپیتان بارسا در صفحه توئیترش نوشت:" به خاطر همه چیر بسیار متشکریم پپ!!! تو راه را به ما نشان دادی...در آغوشت می گیریم."

مسی: به خاطر رسانه ها در کنفرانس مطبوعاتی حضور پیدا نکردم
    ستاره آرژانتینی بارسا در صفحه فیس بوکش نوشت:" می خواهم از پپ به خاطر همه کارهایی که برای من در زندگی شخصی و حرفه ای ام انجام داد، از صمیم قلب تشکر کنم. به دلایل شخصی و احساسی، ترجیح دادم در کنفرانس مطبوعاتی پپ حضور پیدا نکنم. ترجیح می دادم از رسانه ها فاصله بگیرم زیرا می دانم که آنها به دنبال ثبت چهره غمگین بازیکنان هستند و من نمی خواهم این چهره ام را همه دنیا ببیند."

پیکه: متشکریم پپ
    جرارد پیکه، مدافع بارسا، که در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد اختلاف او و گواردیولا منتشر شد و حتی گفته می شد که سرمربی کاتالان ها شرط تمدید قراردادش را جدایی این بازیکن اعلام کرد، نیز در صفحه توئیترش نوشت:" از پپ به همه خاطر چیزهای زیادی که به ما داد، متشکریم...چهار سال پر افتخار، لحظات خوش و مهمتر از همه، درسهای فوتبال."
    Last edited by nw_nk; 27-04-2012 at 17:26. دليل: Merge

8. 10 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    متاسفم
    هیچ مربی دیگری توان، دانش و تفکر پپ رو نداره؛ به خاطر سنگین بودن و طاقت فرسا بودن، این تصمیم زیاد هم دور از ذهن نبود.

فقط خواهش میکنم دوستان عزیز و محترم این تصمیم رو به خاطر باخت در ال کلاسیکو و چلسی ربط ندن!
    برای گواردیولا آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم هر چه زودتر به نیمکت خودش در بارسا برگرده.

10. 9 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت milad A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

این 2 هفته با وجود باخت تو بازیهای حساس و از دست رفتن جام ، اصلا یه ذره هم ناراحت نشدم اما همین که خبر جدایی پپ رو شنیدم انگار یه غم بزرگ منو فرا گرفت!
    آخرین باری که برای فوتبال گریه کرده بودم به فوت ناصر حجازی برمیگرده.همین چند دقیقه پیش وقتی خبر جدایی پپ رو خوندم بی اختیار گریه ام گرفت.الانم دونه دونه اشک از چشمام میریزه...
    از چند هفته پیش حدس میزدم که این 3 بازی سرنوشت ساز باشه.وقتی که 2 تای اولو باختیم بیشتر مطمئن شدم به این حدسم.متاسفانه به وقوع پیوسته...
    الان که به اول فصل 2008/09 فکر میکنم با خودم میگم کاش لاپورتا یه قرارداد طولانی با پپ امضا میکرد.
    وقتی پپ معرفی شد و تو اولین کنفرانسش گفت: "من قول هیچ جامی را به شما نمیدهم اما قول میدهم بازی ای انجام دهیم که همه به ما افتخار کنند" ، خوش بین ترین طرفدار هم فکرشو نمیکرد بتونه تیم رو اینطوری متحول کنه.تیمی که ستاره های افول کرده داشت.رونالدینهو و دکو رو از دست داده بود...یه مربی فوق العاده باهوش و با شخصیت و متین که حتی اونایی که طرفدار بارسا نیستن هم دوسش دارن!
    همیشه مد نظرم بود که پپ خیلی باهوشه و در اوج خداحافظی میکنه.خودشم قبلا گفته بود که نیاز به استراحت داره و قرارداد طولانی مدت نمیبنده.اما اصلا فکرشو نمیکردم به این زودی این تصمیم رو بگیره.این تیم هنوز خیلی راه در پیش داشت و هنوز واقعا به بن بست نرسیده بود.پپ داشت یه سیستم جدید رو امتحان میکرد....
    حاضر بودم تموم جام ها رو پس بدیم اما پپ نره!چون ما برای جام عاشق پپ نشیدیم.برای سبکی که تیمش بازی کرد و فوتبال رو برای فوتبال بازی کرد،نه برای برد و باخت!
    مطمئنم همه بارسایی ها بدون استثنا مخالف رفتن پپ بودن اما از اونجایی که همه اونو به باهوش بودن میشناسیم،همونطور که به همه تصمیماتش تابحال احترام گذاشتیم،به این تصمیمش هم احترام میذاریم.
    خودم فکر میکنم پپ فعلا استراحت میکنه و تیمی رو به عهده نمیگیره.امیدوارم همیشه هر جا هست موفق باشه
    پپ عزیز بابت همه چی ازت ممنونیم.بابت موهای قشنگی که تو راه بارسا از دستش دادی!بابت استعدادهای ناب لاماسیایی ای که به جهان معرفی کردی...بابت سرافراز کردنمون تو دنیا و پیش دوستان و رفیقانمون...بابت شادی ها و خوشحالی هایی که بهمون تزریق کردی تا از این دنیا دلمون به یه چیزی خوش باشه...
    امیدوارم هر جا هستی موفق باشی هر چند خیلی سخته تو رو رو نیمکت تیمی دیگه ببینیم....
    نبودت رو نیمکت و در کنار تیم خیلی سخته...هر چند عدم حضورت رو نیمکت و چهره متفکرت همیشه احساس خواهد شد اما امیدوارم دستیارت بتونه راهت رو به همین شکل ادامه بده
    واقعا دارم حسرت اینو میخورم که چرا ما نباید یه مربی دائم داشته باشیم...
    در مورد جانشین هم به نظرم بهترین گزینه ممکن انتخاب شد.قبلا هم گفته بودم که تیتو در بازی فنی و گره گشایی خیلی نقش داره و نبودش تو چند بازی کاملا مشهود بوده.وقتی پپ بین دستیارها از اون مشاوره میگیره،مسلما خیلی از فوتبال میفهمه.افکارش به پپ نزدیکه.امیدوارم بتونه راه پپ رو به خوبی ادامه بده.رابطه خوبش با پپ هم باعث میشه که بتونه از پپ مشاوره بگیره.
    ضمن اینکه با توجه به اخراج احتمالی انریکه در آخر فصل،میتونیم لوئیز عزیز رو هم به کادر فنی اضافه کنیم
    در مورد گزینه هایی که وجود داشت،به نظرم بیلسا و بلان مربی های خوب و صاحب سبکی هستن اما در بارسا نشون قبلا ثابت شده که مربی هایی که از داخل باشگاه انتخاب میشن محبوب تر هستن.
    این فصلی که رو به اتمامه خیلی غم انگیز بود...حتی غم انگیزتر از 2007/08 که همه جوره بازنده بودیم...
    از نظر فوتبالی فصل بسیار خوبی گذروندیم هر چند نتونستیم جام چشمگیری بدست بیاریم.تنها ناکامی مون از دست دادن پپ بود...که به نظرم تصمیم پپ برای رفتن خیلی مصمم بود.بعدها شاید مشخص بشه که چرا پپ این تصمیمو گرفته اما من فکر میکنم برای مسائل مادی یا امکانات و اختلاف با مدیران نبود...روسل هم تلاششو کرد و دیگه کاری نمیتونست بکنه...

امیدوارم پپ با گرفتن جام چهاردهم باشکوه از بارسا خداحافظی کنه... و به امید شروع فصلی فوق العاده ، این بار با اندیشه های کسی که پپ همیشه بهش اعتماد داشت و احتمالا خودش اونو جای خودش نشوند...
    Last edited by milad A; 27-04-2012 at 17:25.

12. 8 کاربر از milad A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

واقعا ناراحت شدم
    پپ بی نظیر بود هم از نظر دانش هم از نظر شخصیت فوق العاده بود حیف شد حیف
    حالا که رفت امیدوارم ونگر بیاد چون اونم شباهت های زیادی داره با گواردیولا از نظر بازی گرفتن جوونا و شخصیت و ...

14. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه نمی رفت باید در باهوشی و بزرگیش شک می کردیم !
    خداحافظ پپ بزرگ ...

16. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

اینیستا: «ما باز خواهیم گشت»

آندرس اینیستا پس از بازی سه شنبه شب سخن گفت و تصدیق کرد که «تیم تقریبا ضعیف بود اما ما بر خواهیم گشت و برای تمامی عنوان ها مبارزه خواهیم کرد». اینیستا گفت که فوتبال با بارسا مهربان نبوده اما تیم نیز موقعیت های بسیاری را از دست داد.

آندرس اینیستا بعد از بازی سه شنبه شب در استودیوی شبکه بارسا حاضر شد تا در برنامه ی ال میرادور صحبت کند. او توضیح داد: «برای ما به عنوان بازیکنانی که متعلق به مردم هستیم -مردمی که از باخت ناراحتند- آزار دهنده است؛ تمام مردمی که پشتیبان ما هستند. حس این که با وجود از دست دادن فینال لیگ قهرمانان هواداران همچنان با ما هستند فوق العاده است. تنها چیزی که اکنون می توانیم بگوییم این است که ما باز خواهیم گشت و برای تمامی عناوین مبارزه خواهیم کرد. ما امشب به اندازه کافی خوب نبودیم».

«فوتبال با ما مهربان نبود»

اولین کاری که اینیستا کرد این بود که به چلسی به خاطر موفقیتشان تبریک گفت. ضمن این که برای شکست تاسف خورد و برخی از دلایل باخت را متذکر شد: «فوتبال با ما مهربان نبود. ما موقعیت های بسیاری داشتیم که نتیجه نداد و چلسی طی بازی های رفت و برگشت سه موقعیت داشت و سه گل به ثمر رساند». درمورد بازی سه شنبه اینیستا گفت: «ما همه چیز را امتحان کردیم. اما حتی زمانی که 10 نفره شدند نیز همه باهم به دفاع پرداختند».

فینال جام در پیش رو

بعد از ناامیدی از لیگ و لیگ قهرمانان، اینیستا اقرار کرد: «ما در هر دو رقابت توانا بودیم اما به خوبی پیش نرفتیم». با وجود فینال جام اسپانیا و چند بازی آخر لیگ، اینیستا هواداران را مطمئن ساخت: «ما بارسا هستیم و می دانیم چه چیزی را به نمایش بگذاریم. پس ما پیش می رویم تا تمامی بازی های پیش رو را در لیگ ببریم. این بهترین راه آماده شدن برای فینال جام است».

«امیدوارم گواردیولا برای مدتی طولانی ماندگار باشد»

با صحبت گواردیولا مبنی بر این که او با سندرو راسل دیدار خواهد کرد تا درمورد آینده اش بحث کنند، اینیستا موضع خود را مشخص کرد: «این تصمیمی میان او و باشگاه است. او می داند همه ما چه می خواهیم و بیایید امیدوارم باشیم که برای مدتی طولانی این جا بماند. پپ می داند که این تنها برای امشب نیست بلکه برای همیشه است».

عکس روز: «لاماسیا»

تیتو ویلانوا سرمربی جدید تیم خواهد بود

مدیر عامل تیم، ساندرو راسل، اعلام کرد که پس از رفتن پپ گواردیولا از تیم، تیتو ویلانوا سرمربی تیم خواهد شد.

در کنفرانس خبری که در آن اعلام شد پپ گواردیولا در تاریخ 30 ژوئن تیم را ترک خواهد کرد، مدیر عامل باشگاه، ساندرو راسل، اعلام کرد که تیتو ویلانوا، دستیار گواردیولا در طول چهار سال حضور او در نیمکت بارسا، سرمربی بعدی تیم خواهد بود.

اطلاعات بیشتر به زودی اعلام خواهد شد.

نمیدونم چی بگم اما از یک فلسفه چقدر باید پیروی کرد؟ تیتو؟ پپ؟ قیاس مع الفارقه ای کاش یه مربی بزرگ هجومی مثل بیلسا که با تیمی معمولی به دوتا فینال رسید میومد اقای راسل کاش یکم به فکر تیم بودیو پول خرج میکردی تا الان هم پپ و هم جام داشتیم.

خداحافظ پپ!

همه ی ما بارسایی ها پپ رو دوست داریم و مطمئنا هرکسی که کوچکترین تعلق خاطری به بارسا داشته باشه دوست داشت پپ قراردادشو تمدید میکرد و برای مدت طولانی در کنار بارسا میموند.اما اینم در نظر بگیریم که خود پپ بیشتر از ما بارسا رو دوست داره و تصمیمی نمیگیره که به ضرر تیم باشه و مطمئنا برای گرفتن این تصمیم خیلی فکر کرده و همه چیز رو سبک سنگین کرده.
    من به شخصه براش ارزوی موفقیت میکنم(حتی در چلسی) و امیدوارم روزهای خوبی درانتظارش باشه و همیشه(جزدر برابر بارسا) پیروز میادین باشه و به خاطر تلاش های بسیار زیاد و مثمر ثمرش در زمان بودنش در بارسا و کسب این همه مقام و موفقیت ازش تشکر میکنم بارسا سروری و اقایی فوتبال دنیا رو مدیون پپه.
    پپ عزیز هیچ وقت فراموشت نمیکنیم و به خاطر تمام عناوین و افتخاراتی که نصیب بارسا کردی از تو ممنونیم

پپ گفته:من انرژی ادامه نداشتم و باید یکم استراحت میکردم

by PEP GOARDIOLA

منبع : سايت رسمي باشگاه

18. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان جواب بیشتر سوال ها در کنفرانس هست.

گواردیولا: در پاییز تصمیمم را برای جدایی گرفتم/ بارسا با تیتو می تواند بهترین نتایج را بگیرد

محتوای مخفی: ادامه 

سرمربی موفق کاتالان ها دلیل اصلی جدایی اش از این باشگاه را خستگی بیش از اندازه بعد از 4 سال کار در این باشگاه عنوان کرد.

" 4 سال هر کسی را خسته می کند. من به رئیس باشگاه گفتم که دوران من در پایان فصل به اتمام می شود. من دیگر نمی توانم چیز جدیدی به تیم بدهم و مربی جدید باید این کار را بکند.

صحبت با رسانه ها و بازیکنان برای چهار سال انرژی زیادی از من گرفت. می دانم که بارسا بهترین باشگاه برای مربیگری است اما اکنون زمان مناسبی برای جدا شدن است."

گواردیولا همچنین با تشکر از بازیکنانش، گفت:" می خواهم از بازیکنانم که مسئول همه موفقیت هایی هستند که من در اینجا به دست آورده ام، تشکر کنم. کار کردن با آنها یک افتخار بود. من با تمام شور و علاقه با آنها کار می کردم. آنها با کار سخت و هر روزه، همه این افتخارات را ممکن کردند.

دیگر انرژی ای برای ادامه کار ندارم، نیاز به استراحت دارم. نیاز دارم تا احساسی که در ابتدای کارم داشتم را بار دیگر به دست بیاورم. دیگر احساس سابق را ندارم و بارسا شایسته این نیست. این تنها چیزی است که می توانم بگویم.

من به همه کارهایی که انجام دادم، افتخار می کنم. این باشگاه نیرویی غیرقابل توقف دارد. جانشین من مربی توانایی خواهد بود و می تواند کارش را به بهترین نحو انجام دهد."

سوبی ساره تا: تیتو؟ چرا که نه

آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، هم که در این کنفرانس مطبوعاتی حضور دارد، از تیتو ویلانووا به عنوان جانشین گواردیولا نام برد:" وقتی پپ گفت که نمی خواهد ادامه بدهد، ما ابتدا باو نکردیم. اما او همیشه به من می گفت که شور و علاقه مهمترین مسئله برای ادامه کار است.

تصمیم گرفتن برای انتخاب جانشین او، دشوارترین کار بود.

یک روز از خودم پرسیدم: تیتو اینجا با ما کار می کند، چرا او نه؟ او به خوبی با این باشگاه و فلسفه کاری اش آشناست و یک آنالیزور خوب است. او در همه ساعاتی که بیدار است به تیم فکر می کنم و از شخصیت لازم برای به اوج رساندن تیم برخوردار است. او با پپ متفاوت است اما کسی است که می تواند تیم را به جلو ببرد.

ما همیشه به داشته های مان فکر می کنیم. ما تیتو را داریم و نیازی نیست به دنبال فرد جدیدی در بازار باشیم."

گواردیولا: فصل بعد استراحت

گواردیولا همچنین با رد شایعه پیوستن به چلسی، اعلام کرد قصد ندارد برای فصل آینده هدایت تیمی را برعهده بگیرد اما اظهار امیدواری کرد که در آینده بار دیگر روی نیمکت یک تیم بنشیند.

ونگر: شوکه شدم

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، با اظهار شگفتی از شنیدن خبر جدایی گواردیولا از بارسا، اعلام کرد که این مربی نباید در چنین زمانی در این مورد تصمیم گیری می کرد.

گواردیولا: تیتو، بهترین انتخاب

گواردیولا همچنین معتقد است بارسا با انتخاب تیتو ویلانووا بهترین تصمیم را گرفته است.

" می توانید بهترین نتایج را از تیتو انتظار داشته باشید. او توانایی های زیادی دارد و بازیکنان را به خوبی می شناسد. فکر می کنم باشگاه بهترین تصمیم را گرفته است.

انتخاب تیتو توسط سوبی ساره تا صورت گرفت. او تنها نظر من را پرسید و من گفتم او می تواند از عهده این کار بربیاید.

وقتی تیتو از من نظرم را پرسید، به او گفتم باید ببیند چه احساسی دارد و اگر به اندازه کافی احساس قدرت می کند، باید این کار را برعهده بگیرد."

این ملی پوش سابق اسپانیایی همچنین با فروتنی، موفقیت های چهار سال گذشته را بارسا را به دستیارش نسبت داد.

" من تنها نظرات تیتو را در این مدت بیان می کردم ."

حضور بازیکنان بارسا در کنفرانس مطبوعاتی

در این نشست خبری تعدادی از بازیکنان بارسا در ردیف اول حضور دارند و کاملا مشخص است که با صحبت های گواردیولا احساساتی شده اند.

کارلس پویول، کاپیتان بارسا در صفحه توئیترش نوشت:" به خاطر همه چیر بسیار متشکریم پپ!!! تو راه را به ما نشان دادی...در آغوشت می گیریم."

مسی: به خاطر رسانه ها در کنفرانس مطبوعاتی حضور پیدا نکردم

ستاره آرژانتینی بارسا در صفحه فیس بوکش نوشت:" می خواهم از پپ به خاطر همه کارهایی که برای من در زندگی شخصی و حرفه ای ام انجام داد، از صمیم قلب تشکر کنم. به دلایل شخصی و احساسی، ترجیح دادم در کنفرانس مطبوعاتی پپ حضور پیدا نکنم. ترجیح می دادم از رسانه ها فاصله بگیرم زیرا می دانم که آنها به دنبال ثبت چهره غمگین بازیکنان هستند و من نمی خواهم این چهره ام را همه دنیا ببیند."

پیکه: متشکریم پپ

جرارد پیکه، مدافع بارسا، که در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد اختلاف او و گواردیولا منتشر شد و حتی گفته می شد که سرمربی کاتالان ها شرط تمدید قراردادش را جدایی این بازیکن اعلام کرد، نیز در صفحه توئیترش نوشت:" از پپ به همه خاطر چیزهای زیادی که به ما داد، متشکریم...چهار سال پر افتخار، لحظات خوش و مهمتر از همه، درسهای فوتبال."

2012/4/27

LIVE: Pep Guardiola leaves Barcelona; Tito Vilanova to take charge from next season

April 27, 2012

Cartoon of the Day: Guardiola closes door on trophy-laden era at Barcelona

Thanks for the memories...

Apr 27, 2012

20. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •