ممنون جوادنیای قزوین
ممنون جوادنیای قزوین
تو برگه سفید کد میزنند؟ یعنی باید اون کد رو از روی 250 جایی که صفحه اول این تاپیک زده پیدا کنیم، بفهمیم کجا افتادیم؟ مرسی.
hamidr65 شما تو برگ سفیدتون آدرس محل مراجعه کجا رو زده ؟ من شنیدم پذیرشهای سپاه محل مراجعه شون با بقیه فرق داره.من پذيرش گرفتم ....كپي برگه سبز و برگه كفايتم رو بردم سپاه محمد رسول الله واقع در خيابان سئول تحويل دادم ...از آزمايش و غيره هم خبري نبود ...
تو برگ سفيد من نوشته بود :
نيرو :ستاد كل فرماندهي سپاه
محل آموزش : سپاه محمد رسول الله (ص)
فقط همينا رو نوشته خبري از كد و چيزي ديگه اي هم نيست .... در ضمن نوشته 6 صبح نظام وظيفه باشيم..
بچه هاي دوره هاي قبل ميگن مثل اينكه صبح اول شهريور ميريم نظام وظيفه و اونجا بهمون ميگن كه فرداش بيايد همون خيابون سئول .....3 روز ديگه كه برم همه چي معلوم ميشه و انشالله ميام دقيقش رو براتون ميگم ...
دوستان سلام . بالاخره آموزشیم تموم شد و افتادم فرماندهی انتظامی استان مازندرانشایدم
. درجه ام هم استوار 1 شد با لیسانس . خودم هنوز نمیدونم بخندم یا گریه کنم ؟ اگه پیشنهادی دارین لطفا دریغ نکنین . مثلا زود برم ، دیر برم ، یا مثلا با رفیقای آموزشیم برم ممکنه با هم یه جا بیفتیم یا نه ؟ و خلاصه هر پیشنهادی از طرف کسانی که مازندران خدمت کردن رو با آغوش باز میپذیریم .
راستی اگر کسی پایه خدمتی 1 تیر 90 هست و توی تقسیم تهران افتاده و میخواد با مازندران جا به جا بشه ، من رو در جریان بذاره .
ایمیلم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش تبریک خسته نباشی وظیفه
منم 6/1 اعزامم مالک اشتر از تهران و مدرک لیسانس .
یه توضیح اجمالی بدی ممنون میشم .از همه چی![]()
خوب دوستان اموزشی ما هم دیروز تمام شد و جشن سر دوشی برگزار شد و تا 4 شنبه صبح پایان دوره دادن بهمون
واقعا فکرش رو نمیکردم روز اخر همه گریه کنیم مخصوصا خود من
به خصوص که بعد از میان دوره رفتیم تو ماه رمضان و حس و حال خودش و کلاس های قران و عقیدتی و ...
خداییش 2 ماه خیلی خاص رو گذروندم
از هر جای ایران کلی دوست و رفیق تحصیل کرده و با شخصیت پیدا کردم
2 ماه لحظه لحظه با هم زندگی کردیم
تو همه چیز کنار هم بودیم
از صبحگاه و امار تا رژه و صف ناهار و شام و کلاس و میدان تیر و نماز و خواب و بیداری ...
جدا جایی که بودیم واقعا عالی بود ( هم برخورد و رفتار هم امکانات )
پدافند هوایی شمال شرق امام رضا - مشهد
درجه هم برای لیسانس ستوان دوم
برای فوق ستوان یکم
قدر اموزشی رو ادم بعد از اتمامش میفهمه
درجه برای لیسانس قبلا ستوان دو بود که بعد از عید کم شد و شد ستوان سه
چجوریه که یکی کمتره و یکی بیشتر ؟
تو وزارت دفاع هم برا لیسانس ستوان سه و برای فوق ستوان دو دادن که![]()
سلام بر همه دوستان عزیز و گرامی
من یکم شهریور اعزام خدمت هستم ---> نیرو زمینی ارتش - آموزشگاه نظامی نزاجا (پاسداران)
تا حدودی که تونستم اطلاعات مربوط به این پادگان از پستهای بچه ها مطالعه کردم
خالا اگر دوستان اطلاعات دیگه ای که باز فکر میکنند مفید باشه واسمون را بگند که مستفیض شیم
ضمنا کسی هست با ما همرزم ( عبارت رو =))) نه نه هم خدمت
باشه اعلام کنه که با هم بریم پادگان اینها تو راه و توی پادگان حوصلمون سر نره حداقل چند تا خاطره از پی 30 ورلد همراهمونه =))
ارادتمند همه دوستان گل : مصطفی عشقی
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)