از کجا متوجه شم رمش 1 هست یا 512 ؟
از کجا متوجه شم رمش 1 هست یا 512 ؟
شما میخواین مدل دوسیم HTC رو بگیرین؟
نه تک سیم
البته یه جورایی از نوکیام خوشم اومده
خیلی سخته انتخابش![]()
نسخه تک سیم 1 گیگ هست و نسخه دوسیم 512
اگه نظر من رو بپرسین میگم اگه تهران هستین یا حالا اگه جای دیگه هستین اگه امکان داره براتون با سه تا گوشی قبل از خرید کار کنین
خیلی تو انتخاب کمکتون میکنه
امروز عصر یه LG L70 واسه یکی از اقوام گرفتیم . ولی اونجا به همین بهانه با تمام مدل های L80 و L90 هم کار کردم ببینم چجوریان .
گوشی بدی نیست . خیلی سبک و خوش دسته . دوربین 5 مگاپیکسلش خوبه ( به نسبت 5 بودنش) دوربین جلوشم تست کردم خیلی خوب بود . فروشندهه یه 100 تایی آورده بود و میگفت اینا تازه اومدن توی بورس . توی منوهاش چرخیدم و یه نگاهی به settings ش انداختم . با توجه به اینکه رم 1 گیگ و سی پی یو دوهسته ای داره ، گوشی خیلی روون و راحت توی منو ها می چرخید . رابط کاربریشم خوبه . به نسبت سامسونگ و سونی یه تغییراتی ( توی ظاهر منو ها ) ایجاد کرده بودند و تنوعی ایجاد کرده بودند .
ولی باید بگم واقعا به نسبت قیمتش( 430) صفحه نمایش عالی داره . بسیار شفاف با وضوح رنگ بالا . من خیلی خوشم اومد از گوشی . اگه توی رنج 400 تا 600 میخوایید خرید کنید ، این انتخاب خوبی میتونه باشه .
کار کردن با گوشی خیلی موثر هست تو انتخاب
البته دوربین و گشتن توی منو ها و باز کردن چندتا نرم افزار توی گوشی های خام نمیتونه روش مناسبی برای تست سرعت باشه تا برنامه های دلخواه رو نریزین و گوشی رو پر نکنین نمیشه گفت چجوریه همه گوشی ها از جعبه در میان سرعتشون خوبه ولی امان از وقتی که پیغامای وایبرتون بره بالا (البته این ایراد به خوده وایبرم بستگی داره)
کیفیت عکس رو هم تو کامپیوتر چک کنین خیلی بهتر میشه نظر داد تا ال سی دیه کوچیک گوشی
ولی از نظر تشخیص دادن کیفیت صفحه بله باید با گوشی کار کنین تا بتونین نظر بدین و همینطور خوش دست بودن
ممنون از نظرتون![]()
دقیقا .
تا گوشی با چند تا برنامه درست و حسابی گرفتار نشه نمیشه فهمید . باید یه چند تا ویدئو کلیپ سنگین فول اچ دی رو ، روش تست کنم . اونجا معلوم میشه که پولی که سازنده گرفته حلال بوده یا نه !
واسه دوربین راستش روی عکس ها فول زوم کردم تا تصویرش رو از نزدیک ببینم . به نظرم قابل قبول اومد . البته به نسبت 5 بودنش. ( مثلا کیفیت عکس Xperia z رو با دوربین 13 مگاپیکسلی قابل قبول نمیدونم )
گوشیNokia X2 بطور پیش فرض اندروی روش نصب هست؟ یا وینوز هست که با توسط نرم افزار برنامه های اندروید رو ساپورت میکنه؟
سيستم عامل سري x نوكيا اندرويد هست. منتهي لانچرش طوريه كه حس كار كردن با وينفون رو القا كنه
Last edited by Iloveu-ALL; 12-11-2014 at 16:40.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)