تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 827 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم مرسی عطا جان. به جاهای مهمی رسیدیم
    پس اینطور که میگی من نظرم رفت طرف مدل 3.5 (حمل و نقلم زیاده ولی به خاطر سرعت و قیمت مجبورم با حجم زیاد و سیم برق و وزن و ....کنار بیام)
    بین سیگیت رومیزی و WD رومیزی چرا شما
    my book essential رو انتخاب کردید (سرعت؟ کیفیت؟ کارایی؟ ظاهر؟)
    حدود قیمت 2 ترا هر کدوم را اگه میشه لطف کنید
    خودم هم هارد پرتابل دارم و هم هارد آداپتوری . راه اندازی هارد پرتابل و همچنین حمل و نقل آن خیلی آسانتر هست ضمن اینکه هارد پرتابل فضای کمی رو اشغال میکنه ، در نتیجه با توجه به اینکه جابجایی زیاد دارید اساساً بهتره هاردهای پرتابل رو بخرید آنهم از انواع ضد ضربه . مطمئن باشید به دردسرش نمیارزه که هارد آداپتوری بخرید در نتیجه بهتره که سرعت و قیمت رو فدای این موضوع کنید . من به این دلیل هارد آداپتوری میخرم چون نه تنها اصلاً حمل و نقلی ندارم بلکه با توجه به حجم بالای دیتا (17 ترا) خرید هارد 2.5 اینچی خیلی گران تمام میشد . اون هارد پرتابل رو برای حمل و نقل و خرید دیتا و تکمیل آرشیو و همچنین برای کنسول بازی استفاده میکنم .

یکی از مهمترین مزیت هاردهای وسترن قابلیت رمزنگاری آن هست . بعبارت دیگه با وجود برنامه قدرتمند WD smartware به راحتی میتوان هارد رو lock کرد نکته جالب اینجاست در صورتی که تا سه بار پسورد اشتباه وارد شود پیغام فرمت شدن هارد ظاهر میشه . مدل هارد پرتابل من seagate goflex ultra portable هست که چنین امکاناتی رو نداره ، بعید میدونم نرم افزار موجود در هارد آداپتوری هم چنین قابلیتی رو داشته باشه بعبارت دیگه نرم افزار موجود در هاردهای وسترن تکمیل تر هست . از لحاظ ظاهر هم بیشتر سلیقه ای هست ولی من از ظاهر مدل my book essential به خاطر بدنه براق آن که به راحتی خط و خش و اثر انگشت میافته خوشم نمیاد .

من قیمت دقیق و بروز مدلهای درخواستی شما رو ندارم ولی چند هفته پیش دوترابایت my book essential با گارانتی آواژنگ (ارزانترین قیمت) خریدم 252 هزارتومن .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

4. 9 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من یک هارد نهایتا 1ترا میخوام که هم ضد ضربه باشه و هم سرعتش خوب باشه و همگارانتیش معتبر باشه در ضمن حمل و نقلم هم خیلی زیاده به نظر شما کدوم برند بهتر جواب کارما میده؟ میگن بعضی هارد ها پورت ساتا هم دارن ,از اون مدل ها هم پیشنهادی دارید بفرمایید
    با کمال تشکر
    Last edited by mohammadali68; 19-07-2012 at 18:50.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من یک هارد نهایتا 1ترا میخوام که هم ضد ضربه باشه و هم سرعتش خوب باشه و همگارانتیش معتبر باشه در ضمن حمل و نقلم هم خیلی زیاده به نظر شما کدوم برند بهتر جواب کارما میده؟ میگن بعضی هارد ها پورت ساتا هم دارن ,از اون مدل ها هم پیشنهادی دارید بفرمایید
    با کمال تشکر
    سلام
    هارد پرتابلی که دارای اینترفیس sata باشه Seagate GoFlex Ultra portable و Seagate Backup Plus Portable هست . در این مدلها با جدا کردن کارتریج usb میتوان به sata دسترسی داشت . متاسفانه هیچکدام از مدلهای گفته شده ضد ضربه نیستند . اگر هارد ضد ضربه میخواهید silicon power armor a80 انتخاب خوبی هست ولی sata ندارد بلکه فقط usb3 هست .

در عکس زیر Seagate Backup Plus Portable رو میبینید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در عکس زیر Seagate GoFlex Ultra portable رو میبینید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جالبه این هاردی که داخل هارد پرتابل My Passport هست، مخصوص همین هاردهای اکسترنال است.بالاش برچسب زده که Not For Resale!

9. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

درود
    میگم دوستان کسی از قیمت سیگیت گوفلکس 1.5 ترا Ultra portabe خبری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر میکنم جداکثر ظرفیت این مدل باشه.
    چون این هاردی که عطا جان معرفی کرد (پرتیبل) 450 یه مقدار سنگینه(پوله 4 ترا هارده)

11. این کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان میخوام یه هارد 500 پرتابل یا اداپتوری بخرم که حالا قیمتاشونو نمیدونم . به نظر شما کدومشون به صرفه ترن؟ پرتابل یا اداپتوری ؟ حدودا قیمتشون چجوریه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میخوام یه هارد 500 پرتابل یا اداپتوری بخرم که حالا قیمتاشونو نمیدونم . به نظر شما کدومشون به صرفه ترن؟ پرتابل یا اداپتوری ؟ حدودا قیمتشون چجوریه ؟
    سلام
    برای 500 گیگ پیشنهاد میدم از انواع پرتابل رو بخرید که از 140 هزارتومن در مدلهای ساده شروع میشه و در مدلهای ضد ضربه قیمتشون بیشتر میشه . مدلهای آداپتوردار 500 گیگ به راحتی در بازار پیدا نمیشه ، اکثر مدلهای آداپتوردار موجود در بازار بیشتر از یکترابایت هستند .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    برای 500 گیگ پیشنهاد میدم از انواع پرتابل رو بخرید که از 140 هزارتومن در مدلهای ساده شروع میشه و در مدلهای ضد ضربه قیمتشون بیشتر میشه . مدلهای آداپتوردار 500 گیگ به راحتی در بازار پیدا نمیشه ، اکثر مدلهای آداپتوردار موجود در بازار بیشتر از یکترابایت هستند .
    ممنون
    حالا شما از بین seagate , wd کدوم مدلا رو توصیه میکند که سرعت read , write اش بالاتر باشه و رو بدنه اش خش نیافته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    هارد پرتابلی که دارای اینترفیس sata باشه Seagate GoFlex Ultra portable و Seagate Backup Plus Portable هست . در این مدلها با جدا کردن کارتریج usb میتوان به sata دسترسی داشت . متاسفانه هیچکدام از مدلهای گفته شده ضد ضربه نیستند . اگر هارد ضد ضربه میخواهید silicon power armor a80 انتخاب خوبی هست ولی sata ندارد بلکه فقط usb3 هست .

در عکس زیر Seagate Backup Plus Portable رو میبینید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در عکس زیر Seagate GoFlex Ultra portable رو میبینید .
    حالا این هارد هادهای سیلیکون پاور کیفیت و امنیت شون در چه حدی هست ؟سرعتشون چی؟ اخه من از یک فروشنده پرسیدم گفت که ممکن است بسوزه برای همین ترسیدم زیرا اطلاعتم مهم هستش و اینقدر به این ریکاوری ها نمیتوان اعتماد کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •