خودم هم هارد پرتابل دارم و هم هارد آداپتوری . راه اندازی هارد پرتابل و همچنین حمل و نقل آن خیلی آسانتر هست ضمن اینکه هارد پرتابل فضای کمی رو اشغال میکنه ، در نتیجه با توجه به اینکه جابجایی زیاد دارید اساساً بهتره هاردهای پرتابل رو بخرید آنهم از انواع ضد ضربه . مطمئن باشید به دردسرش نمیارزه که هارد آداپتوری بخرید در نتیجه بهتره که سرعت و قیمت رو فدای این موضوع کنید . من به این دلیل هارد آداپتوری میخرم چون نه تنها اصلاً حمل و نقلی ندارم بلکه با توجه به حجم بالای دیتا (17 ترا) خرید هارد 2.5 اینچی خیلی گران تمام میشد . اون هارد پرتابل رو برای حمل و نقل و خرید دیتا و تکمیل آرشیو و همچنین برای کنسول بازی استفاده میکنم .
یکی از مهمترین مزیت هاردهای وسترن قابلیت رمزنگاری آن هست . بعبارت دیگه با وجود برنامه قدرتمند WD smartware به راحتی میتوان هارد رو lock کرد نکته جالب اینجاست در صورتی که تا سه بار پسورد اشتباه وارد شود پیغام فرمت شدن هارد ظاهر میشه . مدل هارد پرتابل من seagate goflex ultra portable هست که چنین امکاناتی رو نداره ، بعید میدونم نرم افزار موجود در هارد آداپتوری هم چنین قابلیتی رو داشته باشه بعبارت دیگه نرم افزار موجود در هاردهای وسترن تکمیل تر هست . از لحاظ ظاهر هم بیشتر سلیقه ای هست ولی من از ظاهر مدل my book essential به خاطر بدنه براق آن که به راحتی خط و خش و اثر انگشت میافته خوشم نمیاد .
من قیمت دقیق و بروز مدلهای درخواستی شما رو ندارم ولی چند هفته پیش دوترابایت my book essential با گارانتی آواژنگ (ارزانترین قیمت) خریدم 252 هزارتومن .