بدون شرح
![]()
بدون شرح
![]()
سلام
من الان در فروم کومودو داشتم میگشتم و نسخه جدید ارائه شده برای ویندوز 8 رو میخوندم که تاریخ ریلیز نسخه جدید رو پیدا کردم!
اینطور که نوشته اوخر اکتبر نسخه جدید رو میدن بیرون!یعنی 1 ماه و خورده ای دیگه!
حالا من میرم همون نسخه که برای ویندوز 8 رو اپدیت کردن رو میگیرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای ما که دنیا داخل آدم حسابمون نمیکنه (واقعیته، چه خوشمون بیاد چه نیاد) و چون نمیتونیم (یا نداریم) پول بدیم، همه چی را باید کرک کنیم، کومودو نعمتیه.
من دو سه ساله که روی لپتاپ (ویندوز7) دارم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیامده.
اینکه میگن آنتی ویروسش ضعیفه، برای من موردی پیش نیامده.
فقط باید به اخطارهاش توجه کنید و درست جواب بدهید.
روی ویندوز8، ترندTrend نصب کردم که ترایال بود و تموم شد. حالا منتظر کومودو جدید هستم.
کومودو مخصوص ویندوز 8 چند وقتی هست اومده
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام
دو صفحه قبل رو میخوندم عباس آقا مطالبی را فرمودند که احتمالا در نسخه 6 شاهدیم.... کومودو برای اتوسندباکس برنامه داره... تغییر عمده مجازی سازی بود که من خودم انتظارشو داشتم، ولی ظاهرا عملی نشده! ولی تیم کومودو گفته این کارو انجام میدیم + شاهد یک BB جدیدتر هستیم .... فقط امیدوارم تغییر نامی برای default deny نباشه، و به تشخیص هم کمک کنه + Manual Sandbox هم بهبود پیدا میکنه + مورد دیگه File Rating هست که ذهن منو مشغول کرده، که دلم میخواد کار کرد خوبی داشته باشه + ضمن اینکه من آپشنی دیدم که TVL را نادیده میگیره، این میتونه تا حد زیادی ما رو در برابر signed malware ایمن کنه، البته برای حرفه ای ها خوبه، وگرنه باعث دردسر میشه + فعلا همه چیز حول Virtual Kiosk میچرخه.....
Comodo Internet Security Pro
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره، میدونم. نمیخوام دوباره دانلود کنم. گذاشتم یکباره جدیدش را دانلود کنم.
سلام
من الان
CIS Premium رو برای win 8 دانلود کردم!
این نسخه که پولی نیست! یعنی بعد از چند روز نگه بیا ریجسترم کن!
امیدوارم که نباشه!
در ضمن یکی از دوستان فعال در این تاپیک لطف کنید وتمام پست هایی که در پست دوم معرفی شده رو بصورت PDF و یکجا درست کنید تا همه به راحتی بتونن استفاده کنند!!!
با تشکر
سلام
خوب CIS پرمیوم ;که در پست اول زده رایگانه ولی هرگاه میزینی روی About زده پاشین برین لایسنس رو بخرید و بیاید وارد کنید تا ...
دوم من گیر کردم
از DNS
Cloud (viper) استفاده کنم یا مال خود comodo!
لطفا هر دو dns رو اینجا بگذارید!
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)