تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 1124 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من اخری نفهمیدم این نت ماهواره ای 2 طرفه چس هست.اینقدر مطالب خوندم گیج شدم
    مختصر و مفید توضیح بده ببینم چطوریه؟
    چه وسایلی میخواد؟سرعتش چقدره؟ هزینه اش چقدره/؟بعضی ها میگفتند اگه بگیرند حکمش سنگسنه.درسته؟
    گرفتنی در کار نیست و وسایلش هم اینا است
    1- کارت ---
    2- د.ی.ش
    3- اکانت اینترنت ماهواره ای از شرکتهای مثل Opensky که اگر اشتباه نکم در ایران نمایندگی داره و یا از شرکتهای خصوصی ایرانی که سرعت بالایی ندارند و سرعتاش مثل adsl خودمونه
    قبل از گران نشدن دلار قیمتش از این 1 مگ و دو مگ مخابرات خیلی به صرفه تر بود (مثلا 12 مگش میشد قیمت میشد 50000 تومن)، البته اگر بخواهی از شرکتهای خصوصی ارائه دهنده اینترنت ماهواره ای در ایران استفاده کنی قیمتاش به صرفه و خوب است ولی سرعتاشون نهایتا 4 مگه

البته من خودم از یکطرفه اش استفاده میکنم و بد هم نیست من بیشتر سریال و فیلم و کلیپ و موزیک و نرم افزارها را از این راه مجانی میگیرم.... کارت رسیورم skystar hd 2 است
    در مورد سرعت هم اگر دوطرفه می خواهی بگیری یعنی مثل این اینترنتی که الان استفاده میکنیم خوب باید بری سرعت بخری از 128داره تا به بالا ولی چون استفاده نکردم اطلاعی ندارم اما در مورد یکطرفه اش که رایگان است خوب بستگی داره طرفی که داره چیزی دانلود میکنه چه سرعتی گرفته مثلا یک فایل با سرعت 10 مگ در ثانیه دانلود میشه و یک فایل هم با سرعت شاید 100 کیلوبایت در ثانیه
    Last edited by mohamax7; 24-11-2012 at 20:39.

2. 3 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

2طرفه قابل ردیابیه ولی 1طرفه نه!
    1طرفه از طریق دیـــش فقط دریافت داری!
    در کل ما یه چیزی گفتیم شما انجامش ندین...خطرناکه

الان زنگ زدم به 2020 میگم من از 256 1به5 اگه بخوام عوض کنم به 1مگ 5گیگ چقدر مابه تفاوتش میشه!
    اومده میگه باید بری نمایندگی
    منم دیدم یارو پرته گفتم باشه خدافس
    من نمیدونم اینا رو کی استخدام کرده

4. 2 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

الان زنگ زدم به 2020 میگم من از 256 1به5 اگه بخوام عوض کنم به 1مگ 5گیگ چقدر مابه تفاوتش میشه!
    در ایران هیچ امکاناتی برای دوطرفه وجود ندارد... همش یکطرفه هستند ولی به دوصورت
    1- همان یکطرفه که فقط دریافت داری یعنی فایلی را که دیگران میگیرند را تو هم میگیری (البته خودت استادی)
    2- یکطرفه ای که باید یک adsl 64 kb داشته باشی (شایدم با اینترنت دیال آپ یا ایرانسل هم راه بیفته) که برای send کردن نیازه و بعد فایلهای خودت که میخواهی را از اینترنت دریافت کنی

6. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

همه پشتیبانی ها اینطورن ،مخابراتم از همه بدتر ،فقط پولشون رو میگیرن

8. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

1- همان یکطرفه که فقط دریافت داری یعنی فایلی را که دیگران میگیرند را تو هم میگیری (البته خودت استادی)
    2- یکطرفه ای که باید یک adsl 64 kb داشته باشی (شایدم با اینترنت دیال آپ یا ایرانسل هم راه بیفته) که برای send کردن نیازه و بعد فایلهای خودت که میخواهی را از اینترنت دریافت کنی
    بعضی اوقات وسوسه میشم این کارو انجام بدم ،خدایی خیلی قیمتهاش خوبه ،و به نظر سرعتش هم واقعیه

10. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من خودم فقط یه مدت افلاین رو درستش کرده بودم...فقط دریافت داشتم...البته اون موقع هنوز adsl نگرفته بودم..
    دو طرفه(با قیچی)خیلی بلد نیستم چون میگن خطرناکه اصلا دنبالش هم نرفدم ولی فکر نکنم تو ایران غیرممکن باشه...

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم فقط یه مدت افلاین رو درستش کرده بودم...فقط دریافت داشتم...البته اون موقع هنوز adsl نگرفته بودم..
    دو طرفه(با قیچی)خیلی بلد نیستم چون میگن خطرناکه اصلا دنبالش هم نرفدم ولی فکر نکنم تو ایران غیرممکن باشه...
    در روش دوطرفه تجهیزاتی مثل دیشهای بانکها لازم دارید...چون هم سند و هم رسیو مستقیماً انجام میدید. چند میلیونی خرج داره و به راحتی قابل ردیابیه!

جرمشم امنیته ... بی خیال شو

13. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اینترنت ماهواره ای رو ول کنید.برین تو نخ اینترنت دو مگ یک به ده 80 تومنی.من فقط میخوام اون کسی که این همه دانش و انرژی به خرج داده و این اشتراکها رو خلق کرده رو ببینم، دستم رو بذارم سر شونه اش ! و ازش صمیمانه تشکر کنم .عاوری عاورین .. یکی نیست بگه دانشمند اگه کسی 512 نامحدود میخواست که میرفت 512 میگرفت نه دو مگ که سرعت دانلودش همون 60 کیلوه و بجاش 40 تومن هم اضافه بده .. احسنت احسنت ( به همون روشی که داموس الملک میگفت بخونین )

15. 7 کاربر از .s.a.e.e.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امکاناتش هست ولی مجوزش رو به هرجایی نمیدن
    قیمتشم اونقدری بالاس که حتی صدا و سیما که از این سرویس استفاده میکرد نتونست شارژ کنه و 4مگ از حسابگر اینترنت گرفت با شارژ ماهیانه دو میلیون تومن

باید از CRM سرویس فعلیتو برگشت بزنن و سرویس جدید بهت فروش کنن
    اگه از سرویست استفاده نکرده باشی کل پول بهت برگردونده میشه، اگه استفاده کرده باشی مقدار برگشتی رو پنل محاسبه میکنه
    بعدش سرویس یک مگ رو میخری

سرعت سرویس های 1 به 5 بیست و پنج درصد افزایش پیدا کرد
    سرعت دانلود سرویس یک مگ حجمی 192
    سرعت دانلود سرویس دو مگ حجمی 312*

فقط این 312 توی اکانتینگ و dslam های zyxel اعمال شده
    توی مودم down rate رو چک کنین، اگه روی 2560 بود میتونید با 312 دانلود کنید. اگه 2048 بود 256 تا دانلود میده

17. 3 کاربر از sc@ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینترنت ماهواره ای رو ول کنید.برین تو نخ اینترنت دو مگ یک به ده 80 تومنی.من فقط میخوام اون کسی که این همه دانش و انرژی به خرج داده و این اشتراکها رو خلق کرده رو ببینم، دستم رو بذارم سر شونه اش ! و ازش صمیمانه تشکر کنم .عاوری عاورین .. یکی نیست بگه دانشمند اگه کسی 512 نامحدود میخواست که میرفت 512 میگرفت نه دو مگ که سرعت دانلودش همون 60 کیلوه و بجاش 40 تومن هم اضافه بده .. احسنت احسنت ( به همون روشی که داموس الملک میگفت بخونین )

من باید الان 512 که 26 میگرفتم 40 تومان بگیرم.ولی انصافا در حق تو خیلی ظلم شده حتما برو درستش کن .
    پست های قبل میخوندم دیدم بچه ای شمال 1 مگ دانلود میکنند

19. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •