Kaspersky PURE :
17 مورد با اکستراکت و 1 مورد با اسکن
از اینا Virus.MSWord 3 تا بود که نشناخت
![]()
Kaspersky PURE :
17 مورد با اکستراکت و 1 مورد با اسکن
از اینا Virus.MSWord 3 تا بود که نشناخت
![]()
تو قسمت پیشنهادات این بحث مطرح شده.
خودشون میگن ممکنه کاربر نتونه به درستی ازش استفاده کنه و ممکنه ویروس رفتار خودش رو تو محیط سندباکس نشون نده و کاربر با خیال راحت اونو اجرا کنه.
همچنین معتقدن سندباکس پرفورمنس رو کاهش میده.
البته من خودم با این نظریه ها مخالفم.سندباکس اختیاریه.هر کسی بخواد ازش استفاده میکنه و هر کسی هم لازم نداشته باشه غیرفعالش میکنه.
خلاصه الان سر این موضوع دعواست.معلوم نیست چه تصمیمی بگیرن.
الان نورتون سندباکس سیستم عاملی نداره فقط مثل خیلی از آنتی ویروسهای دیگه محیط ایزوله هنگام اسکن داره برای تشخیص هوریستیکی .
من این سه مورد رو تو قسمت History نورتون دیدم .اما حذف نشده بودن و بعد از آپدیت هم باقی موندن.
حالا با دوستان رایزنی میکنم تا بفهمیم جریان چیه!
Last edited by *Batman*; 09-09-2011 at 11:32.
دقیقا.قبلا خیلی رو آنتی ویروس ها کار میکردم.بهم میگفتن آرش آنتی ویروس
درسته.ولی بلاخره میشه یک تست شناسایی ویروس و سرعت اسکن رو گرفت.از هیچ چی که بهتره.لاقل به یک نتیجه در این زمینه میرسیم.خودم تمام کاراش رو میکنم.فقط میمیونه چی رو بذاریم!؟![]()
سلام
شما اگه خیلی علاقه دارین، 4 گیگ حاالا نه 1 گیگش رو بردارید و جدا کنید. بعدش 1 ویندوز مجازی نصب کنین و 3 تا کپی ازش(از فایلش) بگیرین و 3 تا ویندوزمجازی درست کنین و برای هر ویندوز یه آنتی ویروس آپدیت شده نصب کنین و مخرب ها رو اجرا کنین.
نتیجه رو هم اعلام کنید. تمام
در ضمن تو تست هایی که دوستان میذارن چند تا آنتی ویروس جاشون خالیه!
خودم از این به بعد تست های آویرا ، بیت دیفندر ، ناد 32 رو میذارم.
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
جدا کردنش هم خیلی سخته.چون اگه بخوایم فولدر فولدر بر داریم بعضی نوع های ویروس برداشته میشن و نتایج درستی نخواهد داد!
بعد ببخشید اجرا کنم یا اسکن!؟![]()
صددرصد اجرا.
خداییش به این سادگیا نیست! تو ویرایش قبلی Virtual Box اصلا نمیشد کپی گرفت!یعنی هر کار میکردی اررور میداد! ولی تو ویرایش جدیدی که امروز گرفتم (از اینترنت شبانم) این قابلیت به اسم Clone اضافه شد.
![]()
من منظورم Virtual PC بود نه virtualbox. چون از اول میشد ازش کپی گرفت.
virtualbox هم پیشرفت خوبی داشته برعکس virtual pc.
3 تا هم کافیه برای تست.
آخه اون همه ویروس رو چه جوری اجرا کنم!؟ چند هزار تا میشه.بیشتر![]()
لازم نیست همه رو با هم اجرا کنید. 10 تا 10 تا اجرا کنید.
میدونم سخته ولی خب شما می خواید تست کنید و تست هم اینطوریه هستش دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)