سیو بازی کجا میره ؟
به این آدرس:
C:\Documents and Settings\....\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\save
ویندوز 7 چی ؟؟ این ماله اکس پی هست !!
فکر کنم تو seven هم ادرسش اینجا باشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\save
جون خودتون کمک کنید..........
خودم یه چیزی دیدم bal money trainer اما نتونستم دانلودش کنم .برا دانلودش باید عضو میبودم. یکی کمکم کنه.
خب سلام اولا از مسعود بابت جوابش متشکرم
دوما دیروز یه پچ برای BAl گذاشتم که بعد از کندو کاو و اینور اونور سوال کردن راه حلشو فهمیدم
خدمت شما مخصوصا مسعود جونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
نحوه استفادش اینجوریه
1- بازی اجرا کنید و بعد به سیو bal برید
2- از بازی با کلید alt+tab خارج شده و برنامه را اجرا کنید
3- دکمه لود را زده( پایین سمت چپ)
4- درجاتتون رو به دلخواه تغییر دهید
5- دکمه save را بزنید( پایین سمت راست)
6- به داخل بازی برگشته و بازی را سیو کنید
7- از بازی لذت ببرید
راستی مراحل صعودی من + مدرک:
و در نهایت این منم آرمین مقدس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز داشتم bal تو pes11 بازی می کردم ،وقتی بازی شروع شد دیدم بازی داره انجام میشه و منم تو بازی نیستم ولی وقتی بازی می خواست شروع بشه اون قسمتی که هدفم تو بازی رو میگه نشون داد.......>وقتی رفتم تو قسمت ترکیب دبدم منو تو دروازه گذاشته اما هیچ کنترلی نداشتم بعد از چند دقیقه که تیم حریف حمله کرد و پشت محوطه جریمه یه خطا گرفتن مربی جای منو با دفاع وسط عوض کرد و اون جای من تو دروازه رفت ....>کسی می دونه چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من تو مسترلیگ میام بازیکن بخرم بازیکن قبول میکنه پولش را هم میدم و کم هم میکنه ولی بازیکن نمیاد تو تیم؟؟
چکار کنم ؟؟![]()
سلام
من همیشه pes بازی کردم، حالا میخوام FIFA بازی کنم. ولی مثل اینکه توی فیفا همون دکمه ای که پاس میده، بازیکن هم عوض میکنه. درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)