تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 1298 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

در آغاز فعالیت Erfan-JT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض ...

سلام دوستان!!!
    من سه ماه پیش ثبت نام کردم و هفته بعدش هم اینترنتم وصل شد.
    حدودا یک ماه و چند روز پیش رفتم تو یه سایتش و شارژ کردم,همون موقع هم رمزمو رو عوض کردم...
    الآن که میخوام دوباره برم شارژ کنم ارور میده که نام کاربری یا رمز عبور اشتباهه!!
    ایمیلم رو هم بهش قبلا داده بودم,الآن که میرم تو بخشه یاد آوری رمز عبور شناسه سرویس میخواد!کسی میدونه این شناسه چیه؟برای شماره مشتری باید شمارمو بدون صفر بنویسم؟!نام کاربری هم همون شماره کارت ملیه دیگه,نه؟!
    اگه میشه یه نفر بهم توضیح بده!خیلی متشکر میشم...

کسی نبود جوابمو بده؟!منظورم نام کاربری و رمز عبوریه که وقتی شارژت تموم میشه میری تو سایت تا تمدیدش کنی...اگه کسی میدونه باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنه,الآن یه هفته اس ای دی اس ال ندارم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کسی نبود جوابمو بده؟!منظورم نام کاربری و رمز عبوریه که وقتی شارژت تموم میشه میری تو سایت تا تمدیدش کنی...اگه کسی میدونه باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنه,الآن یه هفته اس ای دی اس ال ندارم...
    شما وقتي پسوردتون رو عوض كرديد در اصل پس نت رو عوض كرديد يوزر و پس اكانت شما همون يوزر وپسي هست كه موقع ثبت نام وارد كرديد . كه معمولا يوزر شماره ملي هست نه شماره تلفن . اگر نداري يا به هردليل نميتوني وارد بشي زنگ بزن 2030 يوزر پس اكانت پنلت رو بگير . only ibsng accountic

در آغاز فعالیت Erfan-JT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض ...Thank you

شما وقتي پسوردتون رو عوض كرديد در اصل پس نت رو عوض كرديد يوزر و پس اكانت شما همون يوزر وپسي هست كه موقع ثبت نام وارد كرديد . كه معمولا يوزر شماره ملي هست نه شماره تلفن . اگر نداري يا به هردليل نميتوني وارد بشي زنگ بزن 2030 يوزر پس اكانت پنلت رو بگير . only ibsng accountic
    ...Tanx...

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

شبانه رایگان نیست؟ کلن رایگان داره یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شبانه رایگان نیست؟ کلن رایگان داره یا نه؟
    نه نداره . تهران كه نامحدوده . مشهد و چند تا ديگه از استان ها محدود + شبانه داره . اصفهان و بقيه استان ها فقط محدود داره . ديگه خودتون نتيجه گيري كنيد .

6. 2 کاربر از esisuzuki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خدا لعنت کنه مخابراتو. این از سرعت افتضاحش و کیفیت پایینش. اینم از قطعی هاش. مرکز فیض 3 روزه قطع شده و با کمال پروگی میگن معلوم نیست تا کی قطعه!!
    این بی شرفا چی فکر کردن. چون اینترنت اجباری باید ازشون بگیرم هر غلطی می خوان می کننو به من و امثال من می خندند

8. 4 کاربر از adsl2+ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من خودم امروز شارژ کرده بودم.
    الان وارد شدم دیدم 1 گیگ هم اوتوشارژ زدن.
    مگه قرار نبود کسی که خودش شارژ میکنه دیگه برای رفاه حالش شارژ اوتوماتیک نزنن.
    ما اگه در این مورد رفاه نخوایم باید چیکار کنیم.

10. 4 کاربر از isfadsl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من خودم امروز شارژ کرده بودم.
    الان وارد شدم دیدم 1 گیگ هم اوتوشارژ زدن.
    مگه قرار نبود کسی که خودش شارژ میکنه دیگه برای رفاه حالش شارژ اوتوماتیک نزنن.
    ما اگه در این مورد رفاه نخوایم باید چیکار کنیم.
    رفاه زوریه

12. این کاربر از The Jok3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمیدونم هر جوری فکر میکنم از مخابرات اصلا خوشم نمیاد.گرچه شرکت های دیگه هم پول زیاد میگیرن سرویسشون مثلا شبانه داره که اونم بعضی وقت ها خوبه بعضی وقت ها نه.

ببنید بقیه شرکت ها با ماهی 10 تومان با شبانه می تونی 60 گیگ فایل در طول یک ماه دانلود کنی.اما 60 گیگ فایل ندارم.مثلا در ماه 10 گیگ برام کافیه .

اگه همین 10 گیگ مخابرات 10 تومان می داد میصرفید.آخه چرا این قدر قیمت حجم گرونه.

می بینم هر چیزی گرون میشه بالاخره مخابرات باید پول در بیارند تا بتونند مردم بچاپند.

14. این کاربر از qwertyuz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من امروز 500 مگ ترافيك داشتم اما حالا ميرم ميبينم يه گيگ برام از طريق قبض شارژ خودكار اضافه شده ...

آخه چرا ........اقاي مخابرات كجاييي .... يه ماه پيش بود كه گفتي ديگه شارژ خودكار انجام نميشه .... بديش اينه كه حتي من ترافيك هم داشتم ولي برام شارژ خورده.....

الان مشكل كجاست .... بار هم ايجوري ميشه ......

قرار بود شارژ هايي كه از طريق قبض خريديم توسط كارت تسويه كنيم .... پس چي شد .....

ممنون

16. 3 کاربر از adslali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •